- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
- 63
Gittiniz mi doktara nasıl geçti?Ben yapamam o yüzden arkadaşım yapıyor şu anda il dışındayım birde çalışıyorum eğitim toplantımız var o yapıyor :) bana da cuma gel dedi:)
yok canım bekleyelim dedi doktor ben senin için sordumMasallh canım bari baklemeyeceksin trasfer için dualarımız seninle
Amin canımHadi hayırlısı rabbim rast getire
Bende bekliyorum senin kaçıncı gündü 7 miydi bizim gibi. Benimde doktorum bugün gelmemiş başka bir doktor bakacakmış. Soracağım sorular vardı yalan oldu
Canım inşallah ikisi de altın yumurta olur sana can olurKızlar yarın opu günüm 2 tane görünen yumurta var inşallah boş çıkmazNasıl geçecek bilmiyorum. İğneler konusunda Samsun’da sıkıntı yaşamadım hiç
Senin de az kalmış canımKızlar doktordan çıktım, 3 doz iğne 3 doz çatlama önleyici iğne daha verdi. Pazartesi tekrar kontrol var. Tahminen opu çarşamba günü. Hayırlısıyla ınsallah.
Canım merhaba doktor uygun görürse Ocak ayında olcam. Hayırlı olsun opun kaç yumurtan var?Pazar günü toplanacak yumurtalarım bugün belli oldu :)) siz bu ay transfer olacakmısınız
Canım şimdi eve geldim bende biraz baş dönmesi var narkozu etkisi şuan ağrım yok bir tek antibiyotik yazdı doktor. Bu arada 3 yumurta çıktıCanım inşallah ikisi de altın yumurta olur sana can olurHaber ver bizlere de çıkınca
Senin de az kalmış canım
Yaa çok sevindim canım gözün aydınCanım şimdi eve geldim bende biraz baş dönmesi var narkozu etkisi şuan ağrım yok bir tek antibiyotik yazdı doktor. Bu arada 3 yumurta çıktıbir tane kist duruyordu onun içine de bakacağım demişti 3 olmuş yumurta bundan sonra gelecek haberi bekliyoruz hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Benimde dün 7. Dozdu. Pazartesi opu var dediler. İlqçları bekliyorum. Sağda 3 solda 1 gördü. Tabi dolu boş opu da belli olacak. Allahım sen içimi biliyorsun.Tam 1 hafta oldu 7.dozumu yapmıştım dün, bugün akşam 8.dozumu yapacağım.
Yani geçen hafta cuma günü başlamıştım ilk doza ozaman aynı gidiyoruz.
Son durum ne oldu
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımBayanlar benimde opu günüm belli oldu. Pazartesi toplanacak. Solda da bir tane gibi dediler ama iki olacak o kesinsaklanıyor. Sağda da 3 var. İnşallah iki tane sağlam olurda pgt ye gönderirim. İkinciye gerek kalmaz.
Amin canım inşallah. Süreçlerin biri bitiyor biri başlıyor hep heyecanYaa çok sevindim canım gözün aydınüçü de sana can olsun inşallah Heyecanlı süreç başladı
Bana bu gece 01:00 de uygulamam icin Ovitrelle verdi Ercan bey.Kimisine 14 gün filan sürüyor ilaçlar ,yumurtalarla ilgili herhalde çatlatma iğnesi vermesi için , bakalım bana ne diyecek bende merak ediyorum çok heyecanlıyım inşallah tutar
Aynen canım yaa değilmi?Amin canım inşallah. Süreçlerin biri bitiyor biri başlıyor hep heyecan
Canım bak gördünmü boşuna üzdün kendiniBana bu gece 01:00 de uygulamam icin Ovitrelle verdi Ercan bey.
Pazar gunu de toplayacagiz bakalim
Acaba catladilar mi diye icim icimi yemisti ama cok sukur folikuller saglam
Sizde surec nasil ilerliyor?
Kesinlikle canımAynen canım yaa değilmi?
Sonuç güzel olsun da her heyecana razıyız
Canım bak gördünmü boşuna üzdün kendini
Pazar günü güzel heyecanlar başlayacak inşallah
Hakkında hayırlı olsun geçmiş olsunCanım şimdi eve geldim bende biraz baş dönmesi var narkozu etkisi şuan ağrım yok bir tek antibiyotik yazdı doktor. Bu arada 3 yumurta çıktıbir tane kist duruyordu onun içine de bakacağım demişti 3 olmuş yumurta bundan sonra gelecek haberi bekliyoruz hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Şimdiden hayırlı olsun tedavinKızlar bende bugün iğnelere başlıyorum
Daha önce yazmıştım ama yine yazayım
Bugüne kadar klomen ve genotropin büyüme hormonu iğnesi kullandım
Bugün adetimin 5.günü
Bugün fostimon ve merional başlayacağım çok heyecanlıyım
Dozum 225 fostimon ve 150 merional
Sanki biraz fazla gibi demi
Yumurtalarımı küçük buldu hoca o yüzden önce klomenle desteklemek istedi
Bende sizlerle paylaşayım dedim kızlar heyecanımı
İğnelerin hepsini aynı anda hazırla ve arka arkaya vur dedi
Genotropin dahil toplam 3 iğne
Pazartesi de ilk kontrol
Heyecanlı süreçler
Hepimizin inşallahRabbim gönlüne göre versin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?