Toplanalım mı? |
@İsim | Yaş | Deneme | ||
| ||||
| 31 | 1. | ||
E elmeh | ||||
| ||||
M Melina007 | ||||
V Verdulesved | ||||
| 41 | 2. | ||
| 34 | 2. | ||
U umutsuzbirisi | ||||
V venuskiz | ||||
O Ozzy84 | 37 | 2. | ||
| ||||
| ||||
A Aylazeyneppk | ||||
| 29 | opu | ||
Z zmrtpbbk70 | ||||
N nurr1001nur | 30 | 1. | ||
Y Ygmr37 | 36 | 1. | ||
| 43 | 3. | ||
P PINAR OGUZ | ||||
C Cmcm | ||||
| 40 | 1. | ||
N Nur5278 | ||||
| ||||
| ||||
M Mante | ||||
| ||||
L lavanta55 | 35 | 1. | ||
U umudum3 | ||||
Y ysmnce123 | 29 | 1. | ||
G gzm999000 | ||||
. |
Okurken bile heyecanını hissettimMerhaba
Tedaviniz hayırlı olsun inşallahbizde cumartesi günü görüşmeye gittik ve adetin ile hemen başlayabiliriz dedi doktorlar. Hormon sonuçlarım iyi eşimde sadece harekette problem var. Adeti bekliyorum 26 sonda gözüküyor doktor iğneden başka herhangi bir şey vermeyeceğini söyledi. Sizin tedaviniz nasıl? Birde 26 sonda regl olsam 2.günüm 27 si doktor kontrolüne gidicem ama geç gelirse 28 inde şehir dışında olacağım 31 ine kadar ve o sırada nasıl olacak iğneye başlasam ve 31 inde gitsem sıkıntı olur mu? Kaç kere çağrılıyorsunuz iğne kullanmaya başladığımız da 2 güne bir mi gidiliyor kontrole? Yeni yılda zam alacağı için biran önce başlamak istiyoruz ama biz başlayacağız diyip bu ay versek Ocak ayında başlasak kabul ederler mi? Onları soracağım siz de bilgi verebilir misiniz kendi tedaviniz hakkında ?
Okurken bile heyecanını hissettim benimde ilk tedavi adeti bekliyorum ve günleriniz neredeyse aynı öyle parayı önden verip başlasak felan olmuyor canım ne zamansa ozamn para ödersin bide adetin ilk günü ara doktoru ne zamn derse ozamn gitMerhaba
Tedaviniz hayırlı olsun inşallahbizde cumartesi günü görüşmeye gittik ve adetin ile hemen başlayabiliriz dedi doktorlar. Hormon sonuçlarım iyi eşimde sadece harekette problem var. Adeti bekliyorum 26 sonda gözüküyor doktor iğneden başka herhangi bir şey vermeyeceğini söyledi. Sizin tedaviniz nasıl? Birde 26 sonda regl olsam 2.günüm 27 si doktor kontrolüne gidicem ama geç gelirse 28 inde şehir dışında olacağım 31 ine kadar ve o sırada nasıl olacak iğneye başlasam ve 31 inde gitsem sıkıntı olur mu? Kaç kere çağrılıyorsunuz iğne kullanmaya başladığımız da 2 güne bir mi gidiliyor kontrole? Yeni yılda zam alacağı için biran önce başlamak istiyoruz ama biz başlayacağız diyip bu ay versek Ocak ayında başlasak kabul ederler mi? Onları soracağım siz de bilgi verebilir misiniz kendi tedaviniz hakkında ?
Fiyat için en iyi şey ilaçları önden almaktı amaaa malesef piyasada ilaç yok doktorum dedi ki sen ilaçları al hazır olsun adetle gel dedi ama ilaç yok bulamiyoruz zamlanacakmis o yüzden piyasaya sürmüyorlarMerhaba
Evet çok heyecanlıyım 5 senedir evliyiz bir dış gebelik bir kimyasal yaşadım yaşım 31 o yüzden artık daha fazla beklemek istemedik zaman geçtikçe amh düşüyor. Yaa hayırlı olsun inşallah o zaman doktorum adetin 2.günü geleceksin dedi ama ben şehir dışında olabilirim o yüzden iğnelerini veririz sana demişti yarın ARayıp tekrar konuşacağım. İlaçlar içinde umudum şu yönde var ilaç firmasında çalışıyorum depoda tanıdık vasıtası ile belki alabilirim tam net belli olunca onu da konuşacağım bakalım. Sen başka bir ön hazırlık yapıyor musun vitamin vsOkurken bile heyecanını hissettim benimde ilk tedavi adeti bekliyorum ve günleriniz neredeyse aynı öyle parayı önden verip başlasak felan olmuyor canım ne zamansa ozamn para ödersin bide adetin ilk günü ara doktoru ne zamn derse ozamn git
Canim ben 2 aydır ganomax kullanıyorum bide omegaQ10 yumurta kalite ve sayı icin merkezin neresi bide banada ilaçlarda yardımcı olurmusun şehir neresiEvet çok heyecanlıyım 5 senedir evliyiz bir dış gebelik bir kimyasal yaşadım yaşım 31 o yüzden artık daha fazla beklemek istemedik zaman geçtikçe amh düşüyor. Yaa hayırlı olsun inşallah o zaman doktorum adetin 2.günü geleceksin dedi ama ben şehir dışında olabilirim o yüzden iğnelerini veririz sana demişti yarın ARayıp tekrar konuşacağım. İlaçlar içinde umudum şu yönde var ilaç firmasında çalışıyorum depoda tanıdık vasıtası ile belki alabilirim tam net belli olunca onu da konuşacağım bakalım. Sen başka bir ön hazırlık yapıyor musun vitamin vs
Maşallah keşke bende hemen olsam ama bekledikçe uzar kızlar lütfen yazın buraya birbirimize destek olalım hangi ilaçları kullancaksinBende bu ay başladım.Heyecandan 3 gün öncesinden adet oldum Nasipse yarın başlayacağım sürece.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah
Hadi hayırlısı rabbim yüzümüze baksinda herşey yolunda gitsinYarın 3. günü adetimin. Hemşire yarın sabah gelmemi istedi. Muayene heyet raporu ilaçlar vs. yarın belli olacak yani :)
Anladım canım bende Q10 kullanıyorum eşimle bana onu duymuştum zaten içeriğinde e vit vs de var. Ben 2 yerle görüştüm daha karar vermedim eurofertil ve medamerikan diye. İstanbuldayım eğer verirlerse deneriz şansımızı bende şu an da daha soramadım ilaçlar belli olmadığı içinCanim ben 2 aydır ganomax kullanıyorum bide omegaQ10 yumurta kalite ve sayı icin merkezin neresi bide banada ilaçlarda yardımcı olurmusun şehir neresi
Lucrin gecici menapoz ignesi gibi bir sey sanirim, hormonlari baskiliyor, doktor hormonlari istedigi gibi ayarliyormus anladigim kadariyla.Hayırlı olsun canım lucrin niye vuruldun ki tedavi adetle baslamiuormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?