Evet haklısınız hemen olsun istiyor insanMerhaba , evet 3gun oldu ilaçlara başlayalı, bu sürece girince işte heyecandan meraktan biran önce olsun istiyorum oyuzden de zaman çokmuş gibi geliyor bana heralde , siz tekrar mi deniyorsunuz
Kızlar salı günü opu olucaktı bugun test verdim testtim pozitif cıktı ne yazikki her işde hayır var mı desem ne desem bilemedim hoca üzülme dedi arkadan daha güzel yumurtaların gelecek dedi canını sıkma dedi sıksam mı bilemedimCok ama cok hassas bir durumdan geciyoruz.
Maalesef eslerimiz de neler yasadigimizi,ruh hallerimizi cok iyi anlayamiyorlar. Stres yaomayin lutfen.Kendiniz icin adim atip,aranizi iyi yapmak icin gerekli adimi atan siz olun.
Basta size iyi gelecektir.
Gonlunuzce olsun her sey
4 kez mi denedin tüp bebek? Bende sıkıntılı bir dönemde başladım ilaç konusunda cok zor buldum ilaç firmalarından dolayı bulduk dedim tedavi stresli gitsede salı günü için opu ya karar verildi bugun sars covid filan testi istediler covid pozitif cıktı herşeyim boşa gitti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim duygularım oldukça kötüEvet haklısınız hemen olsun istiyor insanben 4.ye deniyorum epey bi tecrübelendim bu konularda o yüzden
4 kez mi denedin tüp bebek? Bende sıkıntılı bir dönemde başladım ilaç konusunda cok zor buldum ilaç firmalarından dolayı bulduk dedim tedavi stresli gitsede salı günü için opu ya karar verildi bugun sars covid filan testi istediler covid pozitif cıktı herşeyim boşa gitti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim duygularım oldukça kötü
İnşallah bu son denemeniz olur Allah'ım hayırlısıyla nasip eder inşallahEvet haklısınız hemen olsun istiyor insanben 4.ye deniyorum epey bi tecrübelendim bu konularda o yüzden
Canım çok teşekkür ederimŞimdiden hayırlı olsun tedavin
Fostimon iğnesini hiç duymadım…
Canım olsun hiç stres yapma, Rabbim herşeyin vaktini ayarlamıştır sen hiç düşünme bileYaaa bende adetle başlıyodum amaaa 5 gün günüm geçiyo
Canım inşallah prp çok güzel sonuçlar verir sanaÇok şükür ya
Beynim baya oyun oynamis bana
Opu ile birlikte prp yapilacak.
Bir sonraki ay da toplama yapilabilir bana.
Birkac ay surecek benim surecim ama sonu hayirli olsun insallah.
Maddi manevi emeklerimizin karsiligini alalim insallah
Canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım tedavin
Benim tecrübem ilaçlardan emin ol eczanene sor var mı yok ve kendini covid den koru benim tedavim yarıda kaldı salı günü opu olucaktı bugun bütün testleri verdim ve megersem covidmişim hastalığa mı üzüleyim çektiğim sıkıntıya mı üzüleyim yarıda kalmasına mı inşallah herşeyin yolunda rast giderKızlar bende pazartesi başlıyorum beklenen geldi
Evet 3 negatifim var şimdi 4.ye transferi beklemedeyim, ilaç bulma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ben.4 kez mi denedin tüp bebek? Bende sıkıntılı bir dönemde başladım ilaç konusunda cok zor buldum ilaç firmalarından dolayı bulduk dedim tedavi stresli gitsede salı günü için opu ya karar verildi bugun sars covid filan testi istediler covid pozitif cıktı herşeyim boşa gitti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim duygularım oldukça kötü
Benim tecrübem ilaçlardan emin ol eczanene sor var mı yok ve kendini covid den koru benim tedavim yarıda kaldı salı günü opu olucaktı bugun bütün testleri verdim ve megersem covidmişim hastalığa mı üzüleyim çektiğim sıkıntıya mı üzüleyim yarıda kalmasına mı inşallah herşeyin yolundaKızlar bende pazartesi başlıyorum beklenen geldi
Doktorum da öyle dedi daha güzel yumurtaların olur dedi inşallah senin içinde oldukça zor olmuş 4 üncü ye negatif olmaz inşallah genetik testi yaptırdın mı hiçEvet 3 negatifim var şimdi 4.ye transferi beklemedeyim, ilaç bulma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ben.
Olsun vardır bunda da bir hayır covidi atlat sağlıcakla inşallah da bakarsın sonraki denemede daha güzel yumurtaların olur boşuna üzülmüşüm dersin
Yok embriyoya genetik test yaptırmadım, bu seferkinde düşünmüştük başta ama bir kere daha böyle denemek istedik, kısmetBenim tecrübem ilaçlardan emin ol eczanene sor var mı yok ve kendini covid den koru benim tedavim yarıda kaldı salı günü opu olucaktı bugun bütün testleri verdim ve megersem covidmişim hastalığa mı üzüleyim çektiğim sıkıntıya mı üzüleyim yarıda kalmasına mı inşallah herşeyin yolunda
Doktorum da öyle dedi daha güzel yumurtaların olur dedi inşallah senin içinde oldukça zor olmuş 4 üncü ye negatif olmaz inşallah genetik testi yaptırdın mı hiç
O tek yumurta sana can olsun , hayırlı olsun tedavin canımBen 1 yıldır aşılama tedavisi deniyordum. Bu ay ilk kez tüp bebek tedavimize başladık. Şuan iğnelerime devam ediyorum. Amh değerim 1 in altında olduğu için yumurta sayımda 1 yada 2 oluyor malesef. Bugün kontrolüm vardı 1 tanesi kaliteli büyüyor dedi ama çatlamasın diye cetrotide iğnesi verdi. İlk günlerde gonalf 300 doz kullanıyordum şimdi cetrotide ile gonalf 375 doz kullanmaya başladım. İnşallah olan yumurtamda çatlamazsa pazartesi tekrardan gelirsin bakarız çarşamba günü yumurta toplama işlemi yaparız dedi. Umarım her şey kolay ve gönlümüzce olur
Yaa süperKızlar bende pazartesi başlıyorum beklenen geldi
Canım korona felan değilsin dimiKızlar bu iğneler sizde de yan etki yapıyormu
Benim kemiklerim ağrıyor resmen
Kendimi üzerimde tonlarca yük varmış gibi hissediyorum
Sizde varmı kızlar iğnenin etkileri
Canım hakkında hayırlısı yaa tamm daha çok dikkat ederim test yanlismi çıktı acabaBenim tecrübem ilaçlardan emin ol eczanene sor var mı yok ve kendini covid den koru benim tedavim yarıda kaldı salı günü opu olucaktı bugun bütün testleri verdim ve megersem covidmişim hastalığa mı üzüleyim çektiğim sıkıntıya mı üzüleyim yarıda kalmasına mı inşallah herşeyin yolunda
Doktorum da öyle dedi daha güzel yumurtaların olur dedi inşallah senin içinde oldukça zor olmuş 4 üncü ye negatif olmaz inşallah genetik testi yaptırdın mı hiç
Tüp bebek yaptığım hastahane herşeyi yaptı, salı opu demişlerdi öncesinde testler var onları istiyorlar sars covid hepsini yaptılar, nasıl olucak bilmiyorum morelim cok bozuldu tedavi yarıda kaldıCanım hakkında hayırlısı yaa tamm daha çok dikkat ederim test yanlismi çıktı acaba
Bende İstanbul bahcecide tedavi görüyorum , sizin tutmama problemi neydiİnşallahBahçeci bursadayım ben
Bende aşırı yorgunluk halsizlik vardı bende iğnelere bağladım megersem coronaymışımKızlar bu iğneler sizde de yan etki yapıyormu
Benim kemiklerim ağrıyor resmen
Kendimi üzerimde tonlarca yük varmış gibi hissediyorum
Sizde varmı kızlar iğnenin etkileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?