• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Mrb canim guzel dileklerin için tsk ederiz yeni o yollardan geçtim transferin 6. Gunundeyim yumurtalarını harekete geçirdikleri için vücudun değişik tepkiler verebilir rahat ol çatlama söz konusu değildir benimde akintilarim oldu hemen telaş yapma ins hepimiz guzel sonuçlar aliriz
Cook tesekkur ederim💮
Biraz panikledim ama elden bir sey gelmez sonucta🤷🏻‍♀️
Surec hepimiz icin mutlu,hayirli sonuclansin insallah🧡

[
Bende 6 gün bitti yarın kontrole gideceğim ilaç büyük sıkıntı benim eczane hastahaneye bağlı olduğu için şuanda hiç yok demedi bakalı m yarın verecek mi ?İlaçlar böyle sıkıntılı ise neden tedaviye izin veriyorlar yazık değil mi bize okadar stres birde bunların stresi

Pınar hanım biz sizle aynı gidiyoruz bence. Geçen cuma başladınız dımı iğnelere yoksa yanıldım mı?
Ben geçen cuma başladım iğnelere yarın da kontrol var.
HIV testi istedi, tam kan sayımı istedi; evlılık cüzdan fotokobısı foto vs istedi. Yarın bakalım neler olacak 🙈

[

Pınar hanım biz sizle aynı gidiyoruz bence. Geçen cuma başladınız dımı iğnelere yoksa yanıldım mı?
Ben geçen cuma başladım iğnelere yarın da kontrol var.
HIV testi istedi, tam kan sayımı istedi; evlılık cüzdan fotokobısı foto vs istedi. Yarın bakalım neler olacak 🙈
Evlilik cüzdanınin neye yaradığını hep merak etmisimdir demek kısmet bu güneymiş😆😅🤣

Kızlar doktordan çıktım, 3 doz iğne 3 doz çatlama önleyici iğne daha verdi. Pazartesi tekrar kontrol var. Tahminen opu çarşamba günü. Hayırlısıyla ınsallah.

Kızlar doktordan çıktım, 3 doz iğne 3 doz çatlama önleyici iğne daha verdi. Pazartesi tekrar kontrol var. Tahminen opu çarşamba günü. Hayırlısıyla ınsallah.
Bende bekliyorum senin kaçıncı gündü 7 miydi bizim gibi. Benimde doktorum bugün gelmemiş başka bir doktor bakacakmış. Soracağım sorular vardı yalan oldu 😞

Back