- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
Cooooook teşekkürler canım senin bebiş doğmuş çok şükür maşallah kuzuyaMaysacımmmm çok tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cooooook teşekkürler canım senin bebiş doğmuş çok şükür maşallah kuzuyaMaysacımmmm çok tebrik ederim
Canım sağolasın, ne günlerden geçtik geçen sene bu zaman transfer olmuş iğne vuruluyordum şimdi sen bebişini bekliyorsun çok şükür. Doğdu benim sıpa, hatta erkenden çıktı geldi 3 ay küvez süreci geçirdik üstüne. Şimdi evde annesini uyutmayan bir bebiş oldu çıktı bol bol dinlen kuzum, sonrası koşturmaca olacakCooooook teşekkürler canım senin bebiş doğmuş çok şükür maşallah kuzuya
canım çok tebrik ederim ,inşallah sağsağlim ilerlesin sımsıkı tutunsun minnoşun :)Merhaba hanımlar Ocak 2022 de ne umutlarla grubu açmıştım ilk tüp bebek denemesine girmiştik tabi nelerle nelerle karşılaştık ki herkesin trasferi oluştu ozman benim trasferim taaa Ocak 2023e nasip oldu gecen sene grubu açtığımda biri deseydi ki acele etme senin trasfer 2023 te olcak valla inanmazdım ama nasipten öte gidilmiyor 1 senede çok yorulduk ama.sükür pozitif gördüm
İnsalh sağlıkla ilerler rabbim herkesede nasip etsin
Çok teşekkürler canımcanım çok tebrik ederim ,inşallah sağsağlim ilerlesin sımsıkı tutunsun minnoşun :)
Evet kese gördük artık testte gerek yok dedi doktorumcanım test tekrarı yaptın mı
Canım senın 2 tane transfer edilen pgt li embrıyolardan 1 tane mi tutmuş?Evet kese gördük artık testte gerek yok dedi doktorum
ay hadi gözün aydın canım benim allah devamını getirsin inşallah :)Evet kese gördük artık testte gerek yok dedi doktorum