• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar bende bugün iğnelere başlıyorum
Daha önce yazmıştım ama yine yazayım
Bugüne kadar klomen ve genotropin büyüme hormonu iğnesi kullandım
Bugün adetimin 5.günü
Bugün fostimon ve merional başlayacağım çok heyecanlıyım😍
Dozum 225 fostimon ve 150 merional
Sanki biraz fazla gibi demi🙈
Yumurtalarımı küçük buldu hoca o yüzden önce klomenle desteklemek istedi
Bende sizlerle paylaşayım dedim kızlar heyecanımı
İğnelerin hepsini aynı anda hazırla ve arka arkaya vur dedi
Genotropin dahil toplam 3 iğne🙈
Pazartesi de ilk kontrol
Heyecanlı süreçler 😍
Yaaa bende adetle başlıyodum amaaa 5 gün günüm geçiyo😔

Bana bu gece 01:00 de uygulamam icin Ovitrelle verdi Ercan bey.
Pazar gunu de toplayacagiz bakalim🥰
Acaba catladilar mi diye icim icimi yemisti ama cok sukur folikuller saglam🙈
Sizde surec nasil ilerliyor?
Bende bugün gittim doktora yumurtalar istediği seviye gelmiş pazartesi için opu verdiler inşallah eşimlede aram iyi değil çok da heyecan kalmadı Allah gönlümüze göre verir inşallah

Aynen canım yaa değilmi?
Sonuç güzel olsun da her heyecana razıyız🥰

Canım bak gördünmü boşuna üzdün kendini
Pazar günü güzel heyecanlar başlayacak inşallah😍
Çok şükür ya🥰
Beynim baya oyun oynamis bana 🙈
Opu ile birlikte prp yapilacak.
Bir sonraki ay da toplama yapilabilir bana.
Birkac ay surecek benim surecim ama sonu hayirli olsun insallah.
Maddi manevi emeklerimizin karsiligini alalim insallah🧡

Kızlar bende bugün iğnelere başlıyorum
Daha önce yazmıştım ama yine yazayım
Bugüne kadar klomen ve genotropin büyüme hormonu iğnesi kullandım
Bugün adetimin 5.günü
Bugün fostimon ve merional başlayacağım çok heyecanlıyım😍
Dozum 225 fostimon ve 150 merional
Sanki biraz fazla gibi demi🙈
Yumurtalarımı küçük buldu hoca o yüzden önce klomenle desteklemek istedi
Bende sizlerle paylaşayım dedim kızlar heyecanımı
İğnelerin hepsini aynı anda hazırla ve arka arkaya vur dedi
Genotropin dahil toplam 3 iğne🙈
Pazartesi de ilk kontrol
Heyecanlı süreçler 😍
Hayırlı olsun canım tedavin 😊

Yeni bi yil hepimize uğur getirirsin sağlıcakla hayirlisiyla güzel sonuçlar alırız inşallah 🤲 bende transfer için hazırlanıyorum 12ocak ilk kontrolüm olcak ona göre 5gun sonrada transfer olacağını söyledi doktorum, toplamda adetten itibaren 21 günü bulmuş olacak transfer sanki bana süre çok uzun gibi geldi ama nasıl oluyor bu süreçler tecrübesi olan bilgilendir mi?

Kızlar selam birşey soracağım; benim 4. Gün iğnelerin doktor bugün sol ve sağ toplam 16 yumurta saydı; güzel büyüyolar falan dedi. Toplama zamanı heralde 16sı da olmayacak değil mi kaç tane olması iyi denebilir?

Kızlar selam birşey soracağım; benim 4. Gün iğnelerin doktor bugün sol ve sağ toplam 16 yumurta saydı; güzel büyüyolar falan dedi. Toplama zamanı heralde 16sı da olmayacak değil mi kaç tane olması iyi denebilir?
16 yumurta sayısı çok güzel 👍🏻 doktorlar eğer içleri doluysa hepsini topluyorlar. İnşallah bol bol embriyolarınız olur 😍

Yeni bi yil hepimize uğur getirirsin sağlıcakla hayirlisiyla güzel sonuçlar alırız inşallah 🤲 bende transfer için hazırlanıyorum 12ocak ilk kontrolüm olcak ona göre 5gun sonrada transfer olacağını söyledi doktorum, toplamda adetten itibaren 21 günü bulmuş olacak transfer sanki bana süre çok uzun gibi geldi ama nasıl oluyor bu süreçler tecrübesi olan bilgilendir mi?
Merhaba ben de transfer için adeti bekliyorum, adetle ilaç kullanmaya başlıyoruz normalde kontrol gününüz belli olduğuna göre ilaçlara başladınız sanırım, 21.gün uzun değil ama benim önceki transferim de 21.günümde olmuştu👍🏻

Merhaba ben de transfer için adeti bekliyorum, adetle ilaç kullanmaya başlıyoruz normalde kontrol gününüz belli olduğuna göre ilaçlara başladınız sanırım, 21.gün uzun değil ama benim önceki transferim de 21.günümde olmuştu👍🏻
Merhaba , evet 3gun oldu ilaçlara başlayalı, bu sürece girince işte heyecandan meraktan biran önce olsun istiyorum oyuzden de zaman çokmuş gibi geliyor bana heralde , siz tekrar mi deniyorsunuz

Bende bugün gittim doktora yumurtalar istediği seviye gelmiş pazartesi için opu verdiler inşallah eşimlede aram iyi değil çok da heyecan kalmadı Allah gönlümüze göre verir inşallah
Cok ama cok hassas bir durumdan geciyoruz.
Maalesef eslerimiz de neler yasadigimizi,ruh hallerimizi cok iyi anlayamiyorlar. Stres yaomayin lutfen.Kendiniz icin adim atip,aranizi iyi yapmak icin gerekli adimi atan siz olun.
Basta size iyi gelecektir.
Gonlunuzce olsun her sey🧡

Gittiniz mi doktara nasıl geçti?
Evet gittim bugün sağda en büyük 12 solda en büyük 11 dedi iğnelere devam pazartesi günü yeniden gideceğim birde başka bir iğne yazdı cetrotide diye sanırım bu da çatlamasını önleyecek anladığım kadarıyla. Bundan 2 tane yazdı cumartesi öğlen ve pazar öğlen vurulacak. Akşam da gonal f ve merional devam. Sen naptın?

Evet gittim bugün sağda en büyük 12 solda en büyük 11 dedi iğnelere devam pazartesi günü yeniden gideceğim birde başka bir iğne yazdı cetrotide diye sanırım bu da çatlamasını önleyecek anladığım kadarıyla. Bundan 2 tane yazdı cumartesi öğlen ve pazar öğlen vurulacak. Akşam da gonal f ve merional devam. Sen naptın?
Bana da cetrotide verdi hergün kullan dedi, pzt bir daha gidicez. Yumurta toplama ne zamana denk gelecek acaba onu sormaya çalıstım hiiiç belli olmaz dendi :) merinal bende yok bu arada gonal f için de az biraz doz arttırdı

Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah şuan yumurta oluşturma iğneleri oluyorum doktorum Aret KAMAR şuan için çok memnunum çok heyecanlıyım insallah hepimiz güzel haberler alırız arkadaşlar. bugün 7. günüm yarın tekrar kontrolüm var sanırım kaç yumurtamın oluştuğu belli olacak çok heyecanlıyım
Umarım pozitif sonucu alırsınız ama eğer olmazsa ikincisini Aret Kamarda yaptırmayın ben 1 yıl uğraşttım onda orası tam bir ticarethane

Bana da cetrotide verdi hergün kullan dedi, pzt bir daha gidicez. Yumurta toplama ne zamana denk gelecek acaba onu sormaya çalıstım hiiiç belli olmaz dendi :) merinal bende yok bu arada gonal f için de az biraz doz arttırdı
Bende cetrotide yi bugün öğlen ve yarın öğlen kullanacağım birini oldum 12 de:) valla ben onu sormadım bile o kadar sorgu sualsiz girip çıkıyorum ki doktorun yanına ona bıraktım her şeyi :) ama bazen altıma işedim sanıyorum çok affedersin öyle bir akıntı var:) birde bu cetrotide beni mal etti acayip kötü oldum uyku hali falan bayılacak gibiyim. Ya bana gonal f 225 vermişti birde merional vardı. Gonal f yetsin diye onun dozunu düşürdü merional 75 den 150 ye çıkardı bir daha ekstra ona para vermiştim pahalı diye :) pazartesi ne dicek bakalım bende merak ediyorum kaç mm olduğu hakkında bir şey dedi mi sana peki?

Back