41. Sizin ?Hmm aynıyız o zamn senin yaş kaç
Cook tesekkur ederimMrb canim guzel dileklerin için tsk ederiz yeni o yollardan geçtim transferin 6. Gunundeyim yumurtalarını harekete geçirdikleri için vücudun değişik tepkiler verebilir rahat ol çatlama söz konusu değildir benimde akintilarim oldu hemen telaş yapma ins hepimiz guzel sonuçlar aliriz
29 yaşındayım41. Sizin ?
Öyle... ilk düşüğümü 32 yaşında yaptım.29 yaşındayım
Ama neymiss yaş önemi yok her yaşta düşük yapiliyor
Bende 6 gün bitti yarın kontrole gideceğim ilaç büyük sıkıntı benim eczane hastahaneye bağlı olduğu için şuanda hiç yok demedi bakalı m yarın verecek mi ?İlaçlar böyle sıkıntılı ise neden tedaviye izin veriyorlar yazık değil mi bize okadar stres birde bunların stresi
Hayırlısıyla güzel geçsin canım. Umarım ikiside doludur. Altın yumurta dediklerinden olur inşallahKızlar yarın opu günüm 2 tane görünen yumurta var inşallah boş çıkmazNasıl geçecek bilmiyorum. İğneler konusunda Samsun’da sıkıntı yaşamadım hiç
Sağol canım inşallahHayırlısıyla güzel geçsin canım. Umarım ikiside doludur. Altın yumurta dediklerinden olur inşallah
Evlilik cüzdanınin neye yaradığını hep merak etmisimdir demek kısmet bu güneymiş[
Pınar hanım biz sizle aynı gidiyoruz bence. Geçen cuma başladınız dımı iğnelere yoksa yanıldım mı?
Ben geçen cuma başladım iğnelere yarın da kontrol var.
HIV testi istedi, tam kan sayımı istedi; evlılık cüzdan fotokobısı foto vs istedi. Yarın bakalım neler olacak
Rabbim rast getire duamizdasinKızlar yarın opu günüm 2 tane görünen yumurta var inşallah boş çıkmazNasıl geçecek bilmiyorum. İğneler konusunda Samsun’da sıkıntı yaşamadım hiç
Amin sağol canımRabbim rast getire duamizdasin
Evlilik cüzdanınin neye yaradığını hep merak etmisimdir demek kısmet bu güneymiş
Hadi hayırlısı rabbim rast getireKızlar doktordan çıktım, 3 doz iğne 3 doz çatlama önleyici iğne daha verdi. Pazartesi tekrar kontrol var. Tahminen opu çarşamba günü. Hayırlısıyla ınsallah.
Bende bekliyorum senin kaçıncı gündü 7 miydi bizim gibi. Benimde doktorum bugün gelmemiş başka bir doktor bakacakmış. Soracağım sorular vardı yalan olduKızlar doktordan çıktım, 3 doz iğne 3 doz çatlama önleyici iğne daha verdi. Pazartesi tekrar kontrol var. Tahminen opu çarşamba günü. Hayırlısıyla ınsallah.
Ölçüleri kaç olmuşKızlar doktordan çıktım, 3 doz iğne 3 doz çatlama önleyici iğne daha verdi. Pazartesi tekrar kontrol var. Tahminen opu çarşamba günü. Hayırlısıyla ınsallah.
Pazar günü toplanacak yumurtalarım bugün belli oldu :)) siz bu ay transfer olacakmısınızBenim opu oldu. 5. Gün bugün 4 embriyom donduruldu 3. Ve 4. Gün embriyosu.
Merhaba bende 3 gün önce tüp bebek için gonalf 225 doz ile başladım pazartesi kontrolüm var inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba hanımlar Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlar burada
Kimler adeti bekliyor?
Toplanalım mı?
Hoşgeldin tedavin hayırlı olsun sonu güzel olsunMerhaba bende 3 gün önce tüp bebek için gonalf 225 doz ile başladım pazartesi kontrolüm var inşallah güzel sonuçlar alırız
Masallh canım bari baklemeyeceksin trasfer için dualarımız seninlePazar günü toplanacak yumurtalarım bugün belli oldu :)) siz bu ay transfer olacakmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?