- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
Bende 6 gün bitti yarın kontrole gideceğim ilaç büyük sıkıntı benim eczane hastahaneye bağlı olduğu için şuanda hiç yok demedi bakalı m yarın verecek mi ?İlaçlar böyle sıkıntılı ise neden tedaviye izin veriyorlar yazık değil mi bize okadar stres birde bunların stresiAynen , bize de bir Eczacı böyle demişti. Şubat ayında zam geleceği için depolar vermiyor diye .
Haklısınız. Hatta eczanenin birinden ben zorla almıştım, elindeki ilacı satmak istemedi ( yok dedi ) . Ben ' hiç yok gibi değil ' dedim . ' 1 tane kalmış ' dedi , o zaman . ' madem 1 tane var , versene o zaman ' diye kızdım da zorla satın aldım paramla . Bildiğiniz ahlaksızlık.Bende 6 gün bitti yarın kontrole gideceğim ilaç büyük sıkıntı benim eczane hastahaneye bağlı olduğu için şuanda hiç yok demedi bakalı m yarın verecek mi ?İlaçlar böyle sıkıntılı ise neden tedaviye izin veriyorlar yazık değil mi bize okadar stres birde bunların stresi
İstanbulu Avrupa yakasından Anadolu yakasına tek tek dolaştı eşim, son 3 kutu için. Zor bela buldu .Haklısınız. Hatta eczanenin birinden ben zorla almıştım, elindeki ilacı satmak istemedi ( yok dedi ) . Ben ' hiç yok gibi değil ' dedim . ' 1 tane kalmış ' dedi , o zaman . ' madem 1 tane var , versene o zaman ' diye kızdım da zorla satın aldım paramla . Bildiğiniz ahlaksızlık.
Bende şuanda tedirginim inşallah yarın sıkıntı çıkmaz ilaçlarda okadar hormon yedim yarın yok dese ne yapacağım benHaklısınız. Hatta eczanenin birinden ben zorla almıştım, elindeki ilacı satmak istemedi ( yok dedi ) . Ben ' hiç yok gibi değil ' dedim . ' 1 tane kalmış ' dedi , o zaman . ' madem 1 tane var , versene o zaman ' diye kızdım da zorla satın aldım paramla . Bildiğiniz ahlaksızlık.
Hangi sehirdesiniz ?Bende şuanda tedirginim inşallah yarın sıkıntı çıkmaz ilaçlarda okadar hormon yedim yarın yok dese ne yapacağım ben
Ben istanbul ,hastahanem istinye liv bahçeşehirHangi sehirdesiniz ?
Mrb canim guzel dileklerin için tsk ederiz yeni o yollardan geçtim transferin 6. Gunundeyim yumurtalarını harekete geçirdikleri için vücudun değişik tepkiler verebilir rahat ol çatlama söz konusu değildir benimde akintilarim oldu hemen telaş yapma ins hepimiz guzel sonuçlar alirizArkadaslar heoinize merhaba
Insallah Ocak ayi hepimiz icin hayirla sonuclanir.
Isteklerimizi hakkimizda hayirli kilsin Allah
Benim size bir sorum olacak.
Fikir sahibi olanlar deneyimlerini paylasirsa cok memnun olurum.
Ercan Bastu ile bu ay tedavimizi basladik.
Gonalf ve Cetrotide vuruluyorum.
Cetrotide da bugun 3.gunum.
Ancak sabah beyaz bir akintim geldi.Yumurtam catladi sanirimdune kadar sag yumurtaligimda varligini hissediyordum(evet,biraz sacma gelebilir ) Bugun tik yok,sadece sag bacagimda cekilme gibi bir his var.
Hic boyle bir sey yasayaninjz oldu mu ya da cetrotide vurulurken dahi yumurta catlayabiliyor mu?
Yarin muayenem var,beklemek zor cidden.
Bende buldum 6 gündür sıkıntı yaşamadım bundan sonrası için tedirgin oldum hastahanenin eczanesi verdi bugüne kadarBen istanbul dayım çok şükür ilaç konusunda sıkıntı yaşamadım. Yarın benimde kontrolüm var. Allah yardımcımız olsun
Aaaa yanlış bakmışım o zamanSorun da bu ya daha transfer olmadım bile
Bulursunuz, merak etmeyin . Şimdiden düşünüp strese girmeyin ama tedbirli olun . Hemen pat diye bulunabilen bir iğne değil. Saatli olduğu için sıkıntı biraz da .Ben istanbul ,hastahanem istinye liv bahçeşehir
Ne güzel sevindim adınıza. Biz çok sıkıntı yaşadık.Ben istanbul dayım çok şükür ilaç konusunda sıkıntı yaşamadım. Yarın benimde kontrolüm var. Allah yardımcımız olsun
Birşey kalmadı zaten çatlatma iğnesine az kaldı. Heyecan gün geçtikçe artıyor bendeBende buldum 6 gündür sıkıntı yaşamadım bundan sonrası için tedirgin oldum hastahanenin eczanesi verdi bugüne kadar
Çok teşekkür ederim canım senin de güzel sonuçlar getirir inşallahTedavin güzel sonuçlar getirsin canımBende aynı durumdayım seninle, bende de sağda iki solda iki 4 yumurta var
Bana da hoca klomen verdi cumaya kadar
Cumadan itibaren bende fostimon ve merional yapacağım
Üsküdar capitol ün içinde eczane var. İnternetten bakınca çıkıyor. Telefonla arayıp onda bulmuştum. Kendi eczanem de üç iğneden ikisi var dedi.Ne güzel sevindim adınıza. Biz çok sıkıntı yaşadık.
Çocuğum var 8 yaşında sürekli düşük yapıyorum bu yüzden emriyolara genetik bakilcakŞuanda var mı çocuğun senin yoksa bizim gibi tedavi süreçindemisin?
Benim de aynı sizin gibi . 7 yaşında kızım var . 3 tane de düşük/ kürtaj . Biz de kısmet olursa genetiği göndereceğiz.Çocuğum var 8 yaşında sürekli düşük yapıyorum bu yüzden emriyolara genetik bakilcak
Merhaba tesekkur ederim. Evet benimde ilk tedavimde de doktor tek yumurta icin riske girmedi. Dün tedaviye tekrar başladık. 3 küçük 1 tane yine 11mm yumurtam göründü. Doktor bu sefer tedavinin 2. Günü çağırdı. Yarın sabah gidip kan verip ultrasonda bakılacak. Sizin de mutlu haberleriniz alırız inşallahMerhaba , hayirli olsun öncelikle. Benim de geçen ay 2.gunumde 1 yumurta 20 mm , çok önde idi . Diğerleri küçüktü, söylemedi bile . Onun için 1 adet bekledik. Ve asenkronu önleyen bant verdi dr um . Bütün yumurtalar eş zamanlı büyüsün diye . Bu ay 4 yumurta gelişti . Bugün opu vardı. 2 si boş, 2 si toplandı. Geçen ay başlasaydık 1 tane ile büyük riskti.
İnşallah canımÇok teşekkür ederim canım senin de güzel sonuçlar getirir inşallah
Hmm aynıyız o zamn senin yaş kaçBenim de aynı sizin gibi . 7 yaşında kızım var . 3 tane de düşük/ kürtaj . Biz de kısmet olursa genetiği göndereceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?