- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Tatlım tutunmayı kolaylaştırıyormuş. İncir kabızlığı da önlemeye yardımcı oluyor. Ama kabak çekirdeği özellikle öneriliyor. Günde bir avuç.Merhabalar :) bunlar neye yarıyor acaba?
Hangi gün test yapacaksın. Pozitif ol tatlım sanki ilk defa yaptırıyormuşsun gibi düşün. Eğlenceli şeyler izle. Bol su iç. İnşallah bu son olurArkadaşlar benim de an itibariyle 4 dondurulmuş embriyom var 3. Ve 4. Gün embriyoları. Kendimi çok yıpranmış hissediyorum.Eski hissiyatlarını içimden atamıyorum.
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah bu transferinde başarı ile sonuçlanır. Darısı başımıza inşallah. Cuma günü yumurta toplanacak görünen 2 tane onlarda sağlam çıkacak mı düşüncesi var şuanda bu düşünceler tedavi sonuna kadar devam ediyor herhaldeBende ilk denemede baya acemilik cektim belirsizlikler olacakmı olmayacakmi hatta stresten kurdesen döktüm sukur kızım oldu 5 yasinda suan 2. Denemedeyim suan transferin 5. Gunundeyim sabir et kardeşim keşke olsun cektilerine sonra vaybe diyeceksin allahin izniyle
Amin ins canim merak etme kendini strese sokma Allah var gam yok hersey olacağına varır bol dua et ayrıca Aman bosverecem diyorsun ama beta hcg yi görene kadar 1 dk bile düşünmeden edemiyorsun malesef:) sonra kalp atışını duymayi bekliyon valla annelik düşünecek bisey muhakkak buluyoruz Rabbım emeklerimizi gbos cikarmasin insAllah analı babalı büyütsün canım inşallah bu transferinde başarı ile sonuçlanır. Darısı başımıza inşallah. Cuma günü yumurta toplanacak görünen 2 tane onlarda sağlam çıkacak mı düşüncesi var şuanda bu düşünceler tedavi sonuna kadar devam ediyor herhalde
Sorun da bu ya daha transfer olmadım bileHangi gün test yapacaksın. Pozitif ol tatlım sanki ilk defa yaptırıyormuşsun gibi düşün. Eğlenceli şeyler izle. Bol su iç. İnşallah bu son olur
Teşekkür ederimTatlım tutunmayı kolaylaştırıyormuş. İncir kabızlığı da önlemeye yardımcı oluyor. Ama kabak çekirdeği özellikle öneriliyor. Günde bir avuç.
Haftada en az bir öğün yeşil mercimek, nohut. Balık. Havuç suyu, ananas yarım dilim. Badem. Avakado. Bunlar benim bildiklerim aklıma gelenler.
hayırlı olsun inş bundan sonrasıda güzel olurArkadaşlar benim de an itibariyle 4 dondurulmuş embriyom var 3. Ve 4. Gün embriyoları. Kendimi çok yıpranmış hissediyorum.Eski hissiyatlarını içimden atamıyorum.
mrb güzel dileklerin için tşk. hepimiz hayırla sonuçlar alırız inş.Arkadaslar heoinize merhaba
Insallah Ocak ayi hepimiz icin hayirla sonuclanir.
Isteklerimizi hakkimizda hayirli kilsin Allah
Benim size bir sorum olacak.
Fikir sahibi olanlar deneyimlerini paylasirsa cok memnun olurum.
Ercan Bastu ile bu ay tedavimizi basladik.
Gonalf ve Cetrotide vuruluyorum.
Cetrotide da bugun 3.gunum.
Ancak sabah beyaz bir akintim geldi.Yumurtam catladi sanirimdune kadar sag yumurtaligimda varligini hissediyordum(evet,biraz sacma gelebilir ) Bugun tik yok,sadece sag bacagimda cekilme gibi bir his var.
Hic boyle bir sey yasayaninjz oldu mu ya da cetrotide vurulurken dahi yumurta catlayabiliyor mu?
Yarin muayenem var,beklemek zor cidden.
Canım hiç stres yapmaArkadaslar heoinize merhaba
Ancak sabah beyaz bir akintim geldi.Yumurtam catladi sanirimdune kadar sag yumurtaligimda varligini hissediyordum(evet,biraz sacma gelebilir ) Bugun tik yok,sadece sag bacagimda cekilme gibi bir his var.
Hic boyle bir sey yasayaninjz oldu mu ya da cetrotide vurulurken dahi yumurta catlayabiliyor mu?
Canım benimde akıntım çok yoğun geliyor bence normal korkma bende 6 günündeyim yarın kontrole gideceğim bendeArkadaslar heoinize merhaba
Cok tesekkur ederim bilgi ve desteginiz icinmrb güzel dileklerin için tşk. hepimiz hayırla sonuçlar alırız inş.
cetrotide yumurtanın erken çatlamasını önlemek için bence içini rahat tut zaman zaman ara akıntılar oluyor çatlamada genellikle yoğunluğu artmış uzayan akıntı oluyor sıkıntı yapma bence :)
Benim de yarin kontrolum.Canım benimde akıntım çok yoğun geliyor bence normal korkma bende 6 günündeyim yarın kontrole gideceğim bende
Sureci iyi atlatmaniza cok sevindim gercekten.Canım hiç stres yapma
Cetrotide ve gonalf vurulurken geçen tedavimde benden kan bile gelmişti yumurtlama kanaması
Ama ona rağmen çatlama olmadı yumurtalarım toplanmıştı
Ama yine de eğer doktoruna ulaşabilecek kolaylığın varsa sor ama bence bunu yaşayan vardır çok
Benimde başıma gelmişti ve tam toplamaya giderken lavaboda şoka girmiştim ama şükürki çatlama olmamıştı
Hiç merak etme canım hepsi yerindedirSureci iyi atlatmaniza cok sevindim gercekten.
Insallah benimkiler de yerli yerindedir
mrb hayırlı olsun adetin 2. günü için 11 mm yumurta büyük değilmi canım bir yanlışlık olmasınMerhaba arkadaşlar ben de adetin 2. günü yani dün itibariyle tedaviye başladım. Doktor ultrasonda 4 tane yumurta gördü. 1 tanesi 11 mm diğerleri ufak bakalım... Fostimon 150 2 kutu başladım.
Kimisine 14 gün filan sürüyor ilaçlar ,yumurtalarla ilgili herhalde çatlatma iğnesi vermesi için , bakalım bana ne diyecek bende merak ediyorum çok heyecanlıyım inşallah tutarBenim de yarin kontrolum.
Catlatma ignesi verecek kesin.
Guzel haberler alalim hep birlikte ins
Teşekkür ederim. İlk tedavim de sadece 1 tane yumurtam geliştiği için doktor iptal ettirdi. O da 6. gün de 20mm olmuştu. Normalde kadınların adetten sonra 15. günde olan yumurtlama olayı ben de adet dönemi başında gerçekleşiyormuş. adet döneminde ilişki olmadığı için hamile kalamıyorsun dedi doktor. Benim gibi düşük yumurtalık rezervinde karşılaşılan bir durummuşmrb hayırlı olsun adetin 2. günü için 11 mm yumurta büyük değilmi canım bir yanlışlık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?