• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Teşekkür ederim. İlk tedavim de sadece 1 tane yumurtam geliştiği için doktor iptal ettirdi. O da 6. gün de 20mm olmuştu. Normalde kadınların adetten sonra 15. günde olan yumurtlama olayı ben de adet dönemi başında gerçekleşiyormuş. adet döneminde ilişki olmadığı için hamile kalamıyorsun dedi doktor. Benim gibi düşük yumurtalık rezervinde karşılaşılan bir durummuş
doğrudur canım kişiye özel tedavinin ne kadar önemli oldugunada bir örnek ayrıca inş güzel gelişmeler olur bol bol yumurtaların olur

Merhaba kızlar ben de Ocak'ta bi engel olmazsa tüp bebek düşünüyorum ama taze embriyo mu yoksa dondurulmuş la mı şans daha yüksek bi bilgisi olan var mı? Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla doldursun 🌼

Merhaba kızlar ben de Ocak'ta bi engel olmazsa tüp bebek düşünüyorum ama taze embriyo mu yoksa dondurulmuş la mı şans daha yüksek bi bilgisi olan var mı? Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla doldursun 🌼
merhaba hayırlı olsun inş. benim doktorum dondurulmuş uygun görüyor kist polip oluşabiliyormuş iğnelerden . degerlerin normale dönmesi , rahmin dinlenmesi ve rahim duvar kalınlıgı takibi için ama bu doktordan doktora değişiyor sanırım ben dondurdum beklemedeyim

Yeni gelenler hoşgeldiniz kızlar hiç aklınızı karıştırmayın herkesin sorunu farklı tedavisi farklı kendinizi kimseyle kıyaslamayın herkese kolaylıklar insalh
Gerçekten herkesin farklı şaşırdım bende ,iyi hastahane diye gittim doktorlar içinde aynı düşünüyorum kafam çok karıştı benim de İnşallah Allah ım nasip eder

Merhaba arkadaşlar ben de adetin 2. günü yani dün itibariyle tedaviye başladım. Doktor ultrasonda 4 tane yumurta gördü. 1 tanesi 11 mm diğerleri ufak bakalım... Fostimon 150 2 kutu başladım.
Tedavin güzel sonuçlar getirsin canım🤗Bende aynı durumdayım seninle, bende de sağda iki solda iki 4 yumurta var
Bana da hoca klomen verdi cumaya kadar
Cumadan itibaren bende fostimon ve merional yapacağım

Gerçekten herkesin farklı şaşırdım bende ,iyi hastahane diye gittim doktorlar içinde aynı düşünüyorum kafam çok karıştı benim de İnşallah Allah ım nasip eder
Öncelikle biraz bilinçli olmak gerek olmuyorsa çocuğun kesinlikle eşine bakılmalı senin rahim film pirtilasma testi genetikler hep araştırılmalı direk bodoslama atlamiuacaksin tedaviye sonra en ufak bakılmayan test büyük sorun oluyo

Öncelikle biraz bilinçli olmak gerek olmuyorsa çocuğun kesinlikle eşine bakılmalı senin rahim film pirtilasma testi genetikler hep araştırılmalı direk bodoslama atlamiuacaksin tedaviye sonra en ufak bakılmayan test büyük sorun oluyo
Siz bunların hepsini yaptırdınız mı rahim film ilk istenenler arasında o varda ,genetik ve pıhtılaşmayı şuanda hocalarım istemedi daha zaten daha yumurta oluşturuyor yeniyim

Siz bunların hepsini yaptırdınız mı rahim film ilk istenenler arasında o varda ,genetik ve pıhtılaşmayı şuanda hocalarım istemedi daha zaten daha yumurta oluşturuyor yeniyim
Tabiki yaptırdım hemden daha saymadiklarimdan bı sürü diyelim bebek öldü tutundu ama düştü Allah korusun ondan sonra diyorlar ki aaa pihtilasma varmış
Yazık o kadar emeğe önce üniv Hastanesine 3 düşük yaptım de araştırsinlar

Aahh canım ahh ben nereyi kimi aramadım ki Malatya Diyarbakır Elazığ Adıyaman Ankara İstanbul yook en son bi eczanede bulduk subat ayında zam geleceği için saklaniyo hep öyle dediler
Ben de çok şükür fazladan var zamanında doktorum fazla fazla yazmıştı şuan çok kötü kimse bulamıyor 😔

Teşekkür ederim. İlk tedavim de sadece 1 tane yumurtam geliştiği için doktor iptal ettirdi. O da 6. gün de 20mm olmuştu. Normalde kadınların adetten sonra 15. günde olan yumurtlama olayı ben de adet dönemi başında gerçekleşiyormuş. adet döneminde ilişki olmadığı için hamile kalamıyorsun dedi doktor. Benim gibi düşük yumurtalık rezervinde karşılaşılan bir durummuş
Merhaba , hayirli olsun öncelikle. Benim de geçen ay 2.gunumde 1 yumurta 20 mm , çok önde idi . Diğerleri küçüktü, söylemedi bile . Onun için 1 adet bekledik. Ve asenkronu önleyen bant verdi dr um . Bütün yumurtalar eş zamanlı büyüsün diye . Bu ay 4 yumurta gelişti . Bugün opu vardı. 2 si boş, 2 si toplandı. Geçen ay başlasaydık 1 tane ile büyük riskti.

Tabiki yaptırdım hemden daha saymadiklarimdan bı sürü diyelim bebek öldü tutundu ama düştü Allah korusun ondan sonra diyorlar ki aaa pihtilasma varmış
Yazık o kadar emeğe önce üniv Hastanesine 3 düşük yaptım de araştırsinlar
Şuanda var mı çocuğun senin yoksa bizim gibi tedavi süreçindemisin?

Back