Hemen ezberleyelim :))
Progestanı hem ağızdan hem vajinal alabilirsin, etkilisi vajinaldir ve senin doktorun vajinal reçete etmiş zaten...alttan almaya devam et...Eki Görüntüle 3005088
Kizlar ya burda recetede vajinal yaziyor ben yanlis mi kullaniyorum tok karni yazip yuttum ben fitili de bu mu oluyor yanlis mi kullandim nasil yapmam lazim ?
O hem fitil hemde ağızdan alınabiliyor. Fitil olarak daha etkiliymiş. Birde ağızdan alınca çok yan etkiler oluyormuş. Ağırmış öyle dedi benim doktor.Anladim pazartesiye kdr boyle kullaniyim bari doktora sorayim bana demedi fitil diye O yüzden tereddüt ettim fitil olarak da kullanıyor yazınca Korktum yanlış Yerden içiyorum diye
Normal olanlarda yapıyor tatlım. Hatta hergün fitil kullananda var riskli ise. Dün doğumu gerçekleşen arkadaşım normal gebelikle sürekli progestan kullandı.Normalde tüp bebek olsa hemen progestan prulot depo iğne yapılırdı
Evet benim de 5+2 de 6 mm diKizlar merhaba lekelenmem vardi acile gittik ulstorisnla ustten baktı keseyi gördü 7 mm dedi normal mi sizce 5+3 günlük
Doktorun sana nasıl kullanman gerektiğini söylemiştir ağızdan da alınıyor ama çok fazla yan etkisi olduğu için vajinalden kullandırıyorlar ve daha fazla yararı oluğu içinEki Görüntüle 3005088
Kizlar ya burda recetede vajinal yaziyor ben yanlis mi kullaniyorum tok karni yazip yuttum ben fitili de bu mu oluyor yanlis mi kullandim nasil yapmam lazim ?
Hoşgeldin canım bende aynı durumdayım 2.opu yapilcakMerhaba kızlar bende dün itibari ile genetik biyopsi li tüp bebeğe başlamış bulunuyorum. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum
Yumurta kalitesi ve sayısı için vitamin mineral birşey kullandinmiMerhaba kızlar bende dün itibari ile genetik biyopsi li tüp bebeğe başlamış bulunuyorum. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum
Lekelenmeniz filan oldumu hiç çok korkuyorum sabah oldu kahverengi sarimsi gibiEvet benim de 5+2 de 6 mm di
Sizin neden genetikli olcak sorun neMerhaba kızlar bende dün itibari ile genetik biyopsi li tüp bebeğe başlamış bulunuyorum. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum
Hayır olmadı ama adet sancısı çekiyorum arada bir geliyo birkaç dakika sonra geçiyo. Korkmayın lekelenmenin rengi çok önemli. Kahverengi ise sıkıntı olmaz kırmızı taze kan olursa ağrı ile beraber doktora basvurursunuzKizlar merhaba lekelenmem vardi acile gittik ulstorisnla ustten baktı keseyi gördü 7 mm dedi normal mi sizce 5+3
Lekelenmeniz filan oldumu hiç çok korkuyorum sabah oldu kahverengi sarimsi gibi
Kendi doktoruma ulasamadm acile gittim betada verdim bakalim daha cikmadi ultrosonla usten bakinca keseyi gördü normalde benim kese görme günüm sali günüydü kendimi çok gerdim sabahtan beri ya birşey olursa diyeHayır olmadı ama adet sancısı çekiyorum arada bir geliyo birkaç dakika sonra geçiyo. Korkmayın lekelenmenin rengi çok önemli. Kahverengi ise sıkıntı olmaz kırmızı taze kan olursa ağrı ile beraber doktora basvurursunuz
gozunaydin canim rabbim tamamina erdirir ins.Benım 12. Gün test sonucum açıklandı 197 çıktı kızlar
Amin canım inşallah Allah elimize almayı nasip edergozunaydin canim rabbim tamamina erdirir ins.
Sizin beta hcg sonuçlarınız nasıldıgozunaydin canim rabbim tamamina erdirir ins.
Canım sağlık ocağının Hemşire ebesi var Ona yazdım sabahleyin inceledi reçeteyi ve ilacın üstünde yazama dediki bu fitili değil bu hap olanı fitil ayrılmış onu yutman gerekiyor dedi ben de Ben de yutulacak diye biliyordum öyle olsa doktorda bana alttan fitil kullanacaksın derdi yine emin olmak için pazartesi günü doktoru ararım hastaneyiagizdan degil canim fitil alttan alinir bende gunde 3defa alttan kullaniyorum
Doktor bana fitil olarak demedi Öyle olsa belirtirdi sağlık Ocağındaki hemşiremiz var ebe kendisi onu arayıp sordum sabah evet reçete de öyle yazıyor ama kutuya yazılan yutman gerekiyor dedi çünkü tok karna yazıyor sen yut dedi ben de zaten yuttum iki tane sadece uyku yaptı başka bir sıkıntı çıkmadı şimdilik yarın da kullanayım da pazartesi hastaneyi arayıp soracağım doktoraDoktorun sana nasıl kullanman gerektiğini söylemiştir ağızdan da alınıyor ama çok fazla yan etkisi olduğu için vajinalden kullandırıyorlar ve daha fazla yararı oluğu için
Hiç hareket demeyelim yemek ve tuvalete kalkıyorum suanAma hiç hareket etmeden kaç ay yatabilirsin ki
Bizim bu zamana kadar hep sebepsiz olduğu herşeyin çok iyi olduğu neden olmadığına Dr anlam vermemişti ki, 2 aşılama bir tüp bebekten sonra genetik bakıldı. Ve kromozomlarımdan birinin yanlış eşleşdiğini söylediler.Sizin neden genetikli olcak sorun ne
Hiç üzülme traslakosyon diyorlar sanırım ccook kişinin çocuğu oldu hiç üzülmeBizim bu zamana kadar hep sebepsiz olduğu herşeyin çok iyi olduğu neden olmadığına Dr anlam vermemişti ki, 2 aşılama bir tüp bebekten sonra genetik bakıldı. Ve kromozomlarımdan birinin yanlış eşleşdiğini söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?