Benim ki karışık aslında, önce bezmialem hastanesinde tüp bebek bölümüne başvurdum. Genetik yapılması için, genetik sonucunu beklerken Dr. Eşime ve bana ağızdan ve serum ile vitaminler vermişti. Onları kullandım. Şimdi gittiğim Dr da omega ve arı sütü polen propolis verdi onları kullanacam. Bu arada bu Dr gitmeden önce hayıt macunu da kullanmıştım. Bezmialemdeki Dr rahmimin çöktüğünü, rahim duvarının inceldiğini VS vs bir çok şey söylemişti. Yeni Dr ise rahmimin çok çok iyi olduğunu içine spermi koy hamile kalırsın dedi. Sanırım 2 ay kullandığım hayıt macununun mucizesi.Yumurta kalitesi ve sayısı için vitamin mineral birşey kullandinmi
Rabbim sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip etsin.Hoşgeldin canım bende aynı durumdayım 2.opu yapilcak
Bezmialem Dr o kadar olumsuz ve karamsar konuştu ki, dünyam başıma yıkıldı. Çok üzüldüm ve ağladım. Çok şükür toparladım. Yeni Dr. Umda çok umutlu, çok teşekkür ederimHiç üzülme traslakosyon diyorlar sanırım ccook kişinin çocuğu oldu hiç üzülme
Kahverengi lekelenmem oldu bugün biraz düşük belirtisimi bu acabaHiç hareket demeyelim yemek ve tuvalete kalkıyorum suan
3 dusukden sonra öyle bir yatıyorsun ki
Canım bende transferden sonra bir belirti olmadı. Kan testiyle öğrendikten sonra adet zamanımda hastalanacakmışım gibi sancım oldu 1-2 gün bir de bugün bel ağrım varKızlar transferden sonra ne gibi belirtileriniz oldu veya ne zaman olmaya başladı
Canim belim çok agyor benimde bugün hatta Sabah kahvrengi lekelenmem olduKızlar benim belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Perşembe günü kese görmeye gideceğim. Sizde böyle oldu mu ağrı için neler yaptınız
Transfer aşamasına mı geçtin.Merhaba kızlar bende dün itibari ile genetik biyopsi li tüp bebeğe başlamış bulunuyorum. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum
Benımde belim ve dizlerimde çok ağrı olmustu hep yorgunluk hıssedıyorum yatarken bıle yorgunumKızlar benim belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Perşembe günü kese görmeye gideceğim. Sizde böyle oldu mu ağrı için neler yaptınız
Bezmialemde hangi doktora gittinBenim ki karışık aslında, önce bezmialem hastanesinde tüp bebek bölümüne başvurdum. Genetik yapılması için, genetik sonucunu beklerken Dr. Eşime ve bana ağızdan ve serum ile vitaminler vermişti. Onları kullandım. Şimdi gittiğim Dr da omega ve arı sütü polen propolis verdi onları kullanacam. Bu arada bu Dr gitmeden önce hayıt macunu da kullanmıştım. Bezmialemdeki Dr rahmimin çöktüğünü, rahim duvarının inceldiğini VS vs bir çok şey söylemişti. Yeni Dr ise rahmimin çok çok iyi olduğunu içine spermi koy hamile kalırsın dedi. Sanırım 2 ay kullandığım hayıt macununun mucizesi.
Canim belim çok agyor benimde bugün hatta Sabah kahvrengi lekelenmem oldu
Sabretmekten başka çare yok desenizeBenımde belim ve dizlerimde çok ağrı olmustu hep yorgunluk hıssedıyorum yatarken bıle yorgunum
Kahverengi değilde pembe benım kiKahverengi lekelenmem oldu bugün biraz düşük belirtisimi bu acaba
Sizin kaç haftalık gebelik cokmu kan birde şiddetli ağrı oldumuKahverengi değilde pembe benım ki
Risk mi yine de ?
Benım de belim ağrıyor bazen sanki yanıyor belim. Uzanıp dınlenıyorum geçiyor. Ama pembe akıntı var (beyaz akıntımla kanama bırleşimi heralde) şimdi durdu. Ama geri olur mu bilmiyorumCanim belim çok agyor benimde bugün hatta Sabah kahvrengi lekelenmem oldu
Yok canım ağrım yok.Sizin kaç haftalık gebelik cokmu kan birde şiddetli ağrı oldumu
Canım aynen benimde öyle afedersn sürekli pecetede rengine bakiyorum sarimsi gibi de geldi sanki anlayamadim keseyi gordunmu senYok canım ağrım yok.
Belim ağrıyor arada.
Yok öyle kıpkırmızı kan değil, ilk kahveydi
Şimdi bana göre pembe
Uzun uzun bakıyorumrenk seçemediğimi anladım. Ama pembe bence. Çünkü açık renk canım.
Yok canım dün öğrendim daha kanda.Canım aynen benimde öyle afedersn sürekli pecetede rengine bakiyorum sarimsi gibi de geldi sanki anlayamadim keseyi gordunmu sen
Yok canım dün öğrendim daha kanda.Canım aynen benimde öyle afedersn sürekli pecetede rengine bakiyorum sarimsi gibi de geldi sanki anlayamadim keseyi gordunmu sen
ben ilk sizde duydum hep fitil olarak resimdeki paylastiginizi alttan uyguladim neyse sifa olsunda yanlis birsey olmasinCanım sağlık ocağının Hemşire ebesi var Ona yazdım sabahleyin inceledi reçeteyi ve ilacın üstünde yazama dediki bu fitili değil bu hap olanı fitil ayrılmış onu yutman gerekiyor dedi ben de Ben de yutulacak diye biliyordum öyle olsa doktorda bana alttan fitil kullanacaksın derdi yine emin olmak için pazartesi günü doktoru ararım hastaneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?