- 9 Haziran 2021
- 259
- 187
- 23
- 30
Sizin ne kadarlik doktorunuza sorddnzmuİki gündür bende de var lekelenme gece lavobaya kalktım yıne gelmıs bılmıyorum neden oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin ne kadarlik doktorunuza sorddnzmuİki gündür bende de var lekelenme gece lavobaya kalktım yıne gelmıs bılmıyorum neden oluyor
Benım bugün transferden sonra 12. Gün test günümSizin ne kadarlik doktorunuza sorddnzmu
Merhaba doktorum bana da dun 200 mg progestan yazdi ama gunde bir kez 2 adet icin yaziyor agir gelmez mi ? Korkuma icemedimİnşallah.. Bana 3 kere 2'şer adet progestan fitil 1 adet de progestan enjeksiyon verdi. Yani sıra estrofem almaya devam ediyorum. Umarım 2 şubat mutlu günlerimizin başlangıcı olur..
Ben sabah öğle akşam 2şer adet fitil alıyorum akşamları da prolutex dıye progesteron iğnesı vuruluyorum . Sizinki çok değil benceMerhaba doktorum bana da dun 200 mg progestan yazdi ama gunde bir kez 2 adet icin yaziyor agir gelmez mi ? Korkuma icemedim
Belki yerlesme kanamasdr sizinBenım bugün transferden sonra 12. Gün test günüm
8. Gün test yaptım pozıtıf gördüm kan tahıllı de verdım. Yerleşmıslerdır dıye düşünüyorum bu 2 gündür ne olduğunu anlamadım . Sizin beta hcglerınız nasıl çıkmıştıBelki yerlesme kanamasdr sizin
Peki cok Tesekkur ederim korktum biraz fazla gelir diye insallah iyi gelir SsagolunBen sabah öğle akşam 2şer adet fitil alıyorum akşamları da prolutex dıye progesteron iğnesı vuruluyorum . Sizinki çok değil bence
Eki Görüntüle 3005088
Kizlar ya burda recetede vajinal yaziyor ben yanlis mi kullaniyorum tok karni yazip yuttum ben fitili de bu mu oluyor yanlis mi kullandim nasil yapmam lazim ?
12.gun 126 çıkmıştı 2 gün sonra 370 cikmisti doktor iyi birdaha verme demisti sali keseyi görmeye gtcez ama neden oldu anlamadim8. Gün test yaptım pozıtıf gördüm kan tahıllı de verdım. Yerleşmıslerdır dıye düşünüyorum bu 2 gündür ne olduğunu anlamadım . Sizin beta hcglerınız nasıl çıkmıştı
Normalde tüp bebek olsa hemen progestan prulot depo iğne yapılırdıKızlar bende hafif kanama oldu, şimdi bakıyorum pembe renk az az peçeteye gelıyor
Bu nedir biliyor musunuz
Canım bu ilacı bende günde 3 kez vajinadan fitil olarak kullanıyorum. Normal içince yan etkileri daha çok oluyor diye fitili tercih ediyor doktorlar genelde bildiğim kadarıyla. Birkaç kutu bitirdim ben bi zararı olmadı.Eki Görüntüle 3005088
Kizlar ya burda recetede vajinal yaziyor ben yanlis mi kullaniyorum tok karni yazip yuttum ben fitili de bu mu oluyor yanlis mi kullandim nasil yapmam lazim ?
agizdan degil canim fitil alttan alinir bende gunde 3defa alttan kullaniyorumEki Görüntüle 3005088
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallahBenım 12. Gün test sonucum açıklandı 197 çıktı kızlar
Teşekkür ederım canım hepımız bekledıgımız sonuçları alalım ınsallahHayırlı olsun canım. Sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah
Canım tüp bebek ıcın görüştüğüm doktorumun hemşiresi iğne dedi 1 saat önce yaptırdım.Normalde tüp bebek olsa hemen progestan prulot depo iğne yapılırdı