• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

8.gun 101
10.gun 187
12.gun 409 sonrasi yapmadim tahlil 5.haftayi doldurdugumgun bu carsamba kese icin cagirdi dr sizin degeriniz nasildi
Benım artışlarım çok duzenlı degıl pazartesı tekrar test verecegım.
3. Gün embrıyosuydu
8.gün 97
10.gün 111
12.gün 197
Sizce nasıl sonuç

Kızlar bu gün neye göre ?
Benım ki tüp bebek değil.
Ben ozaman adet döngü günüme mi bakacağım?
Döngümün 28.gününde testim pozitif çıktı.
Ben tüp bebek yaptırdım bugün 12. Günüm
Eğer hamıle olmasam bugün adet olacaktım son adetımden 28 gün gectı .

Canım bende transferden sonra bir belirti olmadı. Kan testiyle öğrendikten sonra adet zamanımda hastalanacakmışım gibi sancım oldu 1-2 gün bir de bugün bel ağrım var
Ay iyimiş ya benimde 4. Günüm bugün biç bir belirtim yok acaba tutunmadımı diye düşünmeye başladım saçma sapan beklerken insan sitrese giriyor ya

Benım artışlarım çok duzenlı degıl pazartesı tekrar test verecegım.
3. Gün embrıyosuydu
8.gün 97
10.gün 111
12.gün 197
Sizce nasıl sonuç
8le 10.gun arasi guzel artmamis ama 10ve 12.gun artisi guzel iyi duaun iyi olsun insallah guzel haberler verirsin insallah canim
Kızlar bu gün neye göre ?
Benım ki tüp bebek değil.
Ben ozaman adet döngü günüme mi bakacağım?
Döngümün 28.gününde testim pozitif çıktı.
transferden sonraki gun demek gun sayisi 12.gun asagi yukari adet gunune denk geliyor oyle dusun
Transferden sonra kaçıncı günde evde yaptığınız testte çizgi çıktı öğrenebilirmiyim
beim 5.gun embriyosu dayanamadim 5.gun yaptim cok cok silik zor gorunen 2.cizgiyi gordum 6 7 8.gunlerde hafif artinca cizgi 8.gun kan testinde ogrendim canim. gecenki tedavimde hicbirsekilde gormwdim 2.cizgiyi 6.gunden baslamistim ozamanda

Size de ağızdan vitamin ve koldan serum verdi mi? Birde özellikle prp işlemi uygulayacağını söyledi. Bizim ki zaten gen biyopsili olduğundan pek istemedim. Size kalmış dedi, ben tedavilerim de uyguluyorum dedi. Size de tavsiye edildi mi? Gebe kaldınız mı?

Yok canım dün öğrendim daha kanda.
Evet peçeteyle silince sarı.
Ama ayakta çok durunca peçeteye pembe akıyor ama bol akıntılı yani. Sanki krem gibi.
Bugün iğneden sonra azaldı gibi.
Estrofem alıyorum sabah akşam x2
Salı tekrar test yaptıracağım değerin yükselmesine bakılacak
Sizde durum nedir keseyi gördünüz mü? Ve kese ne zaman görülür
Dün ben tesadüfen gördüm yani normalde bu sali gtcektk lekelenmem olunca baktı kese var dedi 5+4 günlük bugün

8le 10.gun arasi guzel artmamis ama 10ve 12.gun artisi guzel iyi duaun iyi olsun insallah guzel haberler verirsin insallah canim

transferden sonraki gun demek gun sayisi 12.gun asagi yukari adet gunune denk geliyor oyle dusun

beim 5.gun embriyosu dayanamadim 5.gun yaptim cok cok silik zor gorunen 2.cizgiyi gordum 6 7 8.gunlerde hafif artinca cizgi 8.gun kan testinde ogrendim canim. gecenki tedavimde hicbirsekilde gormwdim 2.cizgiyi 6.gunden baslamistim ozamanda
Benim de 3.gün embriyosu 10gün geçti trasnferin üstünden 2 gün kaldı test günümüde

İnşallah cnm umutlandırmak istememe benim öyle oldu bide birden ayağa kalktığımda sırtımada kiranp giriyordu senin öyle de oluyor mu
Sırtım benim de ağrı oldu ama birden kalkınca hissetmedim bide ilk Bi 1 2 gün sonra sol bacakta çekme olmuştu bide baş ağrısı diğerleri herkeste olan şeyler adet olcak gibi etkiler

Back