• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Anladim pazartesiye kdr boyle kullaniyim bari doktora sorayim bana demedi fitil diye O yüzden tereddüt ettim fitil olarak da kullanıyor yazınca Korktum yanlış Yerden içiyorum diye 😅😘
O hem fitil hemde ağızdan alınabiliyor. Fitil olarak daha etkiliymiş. Birde ağızdan alınca çok yan etkiler oluyormuş. Ağırmış öyle dedi benim doktor.

Eki Görüntüle 3005088
Kizlar ya burda recetede vajinal yaziyor ben yanlis mi kullaniyorum tok karni yazip yuttum ben fitili de bu mu oluyor yanlis mi kullandim nasil yapmam lazim ?
Doktorun sana nasıl kullanman gerektiğini söylemiştir ağızdan da alınıyor ama çok fazla yan etkisi olduğu için vajinalden kullandırıyorlar ve daha fazla yararı oluğu için

Kizlar merhaba lekelenmem vardi acile gittik ulstorisnla ustten baktı keseyi gördü 7 mm dedi normal mi sizce 5+3

Lekelenmeniz filan oldumu hiç çok korkuyorum sabah oldu kahverengi sarimsi gibi
Hayır olmadı ama adet sancısı çekiyorum arada bir geliyo birkaç dakika sonra geçiyo. Korkmayın lekelenmenin rengi çok önemli. Kahverengi ise sıkıntı olmaz kırmızı taze kan olursa ağrı ile beraber doktora basvurursunuz

Hayır olmadı ama adet sancısı çekiyorum arada bir geliyo birkaç dakika sonra geçiyo. Korkmayın lekelenmenin rengi çok önemli. Kahverengi ise sıkıntı olmaz kırmızı taze kan olursa ağrı ile beraber doktora basvurursunuz
Kendi doktoruma ulasamadm acile gittim betada verdim bakalim daha cikmadi ultrosonla usten bakinca keseyi gördü normalde benim kese görme günüm sali günüydü kendimi çok gerdim sabahtan beri ya birşey olursa diye

agizdan degil canim fitil alttan alinir bende gunde 3defa alttan kullaniyorum
Canım sağlık ocağının Hemşire ebesi var Ona yazdım sabahleyin inceledi reçeteyi ve ilacın üstünde yazama dediki bu fitili değil bu hap olanı fitil ayrılmış onu yutman gerekiyor dedi ben de Ben de yutulacak diye biliyordum öyle olsa doktorda bana alttan fitil kullanacaksın derdi yine emin olmak için pazartesi günü doktoru ararım hastaneyi

Doktorun sana nasıl kullanman gerektiğini söylemiştir ağızdan da alınıyor ama çok fazla yan etkisi olduğu için vajinalden kullandırıyorlar ve daha fazla yararı oluğu için
Doktor bana fitil olarak demedi Öyle olsa belirtirdi sağlık Ocağındaki hemşiremiz var ebe kendisi onu arayıp sordum sabah evet reçete de öyle yazıyor ama kutuya yazılan yutman gerekiyor dedi çünkü tok karna yazıyor sen yut dedi ben de zaten yuttum iki tane sadece uyku yaptı başka bir sıkıntı çıkmadı şimdilik yarın da kullanayım da pazartesi hastaneyi arayıp soracağım doktora

Sizin neden genetikli olcak sorun ne
Bizim bu zamana kadar hep sebepsiz olduğu herşeyin çok iyi olduğu neden olmadığına Dr anlam vermemişti ki, 2 aşılama bir tüp bebekten sonra genetik bakıldı. Ve kromozomlarımdan birinin yanlış eşleşdiğini söylediler.

Bizim bu zamana kadar hep sebepsiz olduğu herşeyin çok iyi olduğu neden olmadığına Dr anlam vermemişti ki, 2 aşılama bir tüp bebekten sonra genetik bakıldı. Ve kromozomlarımdan birinin yanlış eşleşdiğini söylediler.
Hiç üzülme traslakosyon diyorlar sanırım ccook kişinin çocuğu oldu hiç üzülme

Back