Allah tamamini erdirsin insallah hayirli olsunKızlar Betahcg 48.7 çıkmış.
Ama sağlıklı olması ıcın pzt tekrar bakalım dediler
Yani değer çok mu düşük ? Anlamıyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tamamini erdirsin insallah hayirli olsunKızlar Betahcg 48.7 çıkmış.
Ama sağlıklı olması ıcın pzt tekrar bakalım dediler
Yani değer çok mu düşük ? Anlamıyorum da
Amin, saglikla buyusun bebisin insallahBugun bebeğimin kalp atışını dinledik Allah ne kadar şükretsem az Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin
gozun aydin canim darisi bize ins. keseyi hangi haftada gordun su an tam kachaftaliksinBugun bebeğimin kalp atışını dinledik Allah ne kadar şükretsem az Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin
Bebis daha çok küçükArkadaşlar, benim müthiş bir şişkinliği var karnımda. İğnelerden de bebişten mi bilemiyorum. Karnım davul gibi şişti. Pantolonlarım olmuyor daha bu aydan. Bilemedim ne yapsam...
5+4 de keseyi gördümgozun aydin canim darisi bize ins. keseyi hangi haftada gordun su an tam kachaftaliksin
Allah yardımcınız olsun hepimizin de. Aret Kamar hocayı araştır istersen hepsiyle görüş hangisi içine sinerse başlaSelam kizlar, ben kulube yeni katildim, makedonyada yasiyorum 6yillkk evliyim, bir bursada biri de uskupte olmak uzere iki basarisiz tedavim oldu ve kismetse simdi istanbulda tedavi denemek istiyorum,
Dr.Bulent Tiras
dr.Cem Celik
Dr.Murat Arslan arasinda kararsizim ve kime gidecegimi bilmiyorum, deneyimi olanlar bana yardimci olsun lutfen bi fikir almak istiyorum. Yaşim 36, yumurta rezervim az Amh0.8. Allah bu yolda olanlarin yardimcisi olsun
bana dr 5haftalikken gel dedi acaba gozukurmu erkenmi gitmis olurum5+4 de keseyi gördüm
Bebişten kastım onun salgıladığı hormonlardan…Bebis daha çok küçük
Şimdiden bebis den olmaz
Ah o ödemler…Canım benimde aynı, kilomda herhangi bir değişiklik de yok ancak karnım şiş, pantolonlarımı giyemiyorum, eteklerimle idare ediyorum ama bugün o bile çok rahatsız etti. İlaçların yaptığını düşünüyorum bende.
Insallah Canım. Kaç gün de arttı ?Benim de 45 ile başladı :) Sorun etme önemli olan güzel şekilde artması. Sakın moralini bozma, bebişin seninle. Tebrik ederim.
Akşam estrofem içtim doktorun asistanı başla dedı acaba o mu yaptı. Yaklaşık 4.5 5 saat olduKızlar bende hafif kanama oldu, şimdi bakıyorum pembe renk az az peçeteye gelıyor
Bu nedir biliyor musunuz
Pembe yerleşme kanamasıdır. Sen ayaklarını yüksek tutarak uzan. Ve progestan iğne yaptır.Kızlar bende hafif kanama oldu, şimdi bakıyorum pembe renk az az peçeteye gelıyor
Bu nedir biliyor musunuz
Evet canım bende de oluyordu. Ama bir zararı olmadı. Acımasın diye hapşururken göğsümden güç alırdım.Kızlar ben bişey sormak istiyorum transferden sonra hapşırdığımda kasığımda felekat bir batma kramp oluyo aniden çığlık attırıo resmen bu neden oluyo böyle bişey yaşayan var mı
2 günde bir yaptırmıştım ben test. Sen de ver 2 gün sonra gene inşallah herşey yolunda gider.Kızlar bende hafif kanama oldu, şimdi bakıyorum pembe renk az az peçeteye gelıyor
Bu nedir biliyor musunuz
İki gündür bende de var lekelenme gece lavobaya kalktım yıne gelmıs bılmıyorum neden oluyorKizlar merhaba 5+3 günlük hamileyim keseyi sali gormeye gtcez bu sabah peceteye çok çok açık renk kahverengi leke geldi korkuyorum kötü birşey midr