• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Selam kizlar, ben kulube yeni katildim, makedonyada yasiyorum 6yillkk evliyim, bir bursada biri de uskupte olmak uzere iki basarisiz tedavim oldu ve kismetse simdi istanbulda tedavi denemek istiyorum,
Dr.Bulent Tiras
dr.Cem Celik
Dr.Murat Arslan arasinda kararsizim ve kime gidecegimi bilmiyorum, deneyimi olanlar bana yardimci olsun lutfen bi fikir almak istiyorum. Yaşim 36, yumurta rezervim az Amh0.8. Allah bu yolda olanlarin yardimcisi olsun

Selam kizlar, ben kulube yeni katildim, makedonyada yasiyorum 6yillkk evliyim, bir bursada biri de uskupte olmak uzere iki basarisiz tedavim oldu ve kismetse simdi istanbulda tedavi denemek istiyorum,
Dr.Bulent Tiras
dr.Cem Celik
Dr.Murat Arslan arasinda kararsizim ve kime gidecegimi bilmiyorum, deneyimi olanlar bana yardimci olsun lutfen bi fikir almak istiyorum. Yaşim 36, yumurta rezervim az Amh0.8. Allah bu yolda olanlarin yardimcisi olsun
Allah yardımcınız olsun hepimizin de. Aret Kamar hocayı araştır istersen hepsiyle görüş hangisi içine sinerse başla

Screenshot_2022-02-11-23-03-51-584_com.android.chrome.jpg

Kızlar bende hafif kanama oldu, şimdi bakıyorum pembe renk az az peçeteye gelıyor
Bu nedir biliyor musunuz

Kızlar ben bişey sormak istiyorum transferden sonra hapşırdığımda kasığımda felekat bir batma kramp oluyo aniden çığlık attırıo resmen bu neden oluyo böyle bişey yaşayan var mı
Evet canım bende de oluyordu. Ama bir zararı olmadı. Acımasın diye hapşururken göğsümden güç alırdım.

Kizlar merhaba 5+3 günlük hamileyim keseyi sali gormeye gtcez bu sabah peceteye çok çok açık renk kahverengi leke geldi korkuyorum kötü birşey midr

Back