Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

İnşallah.. Bana 3 kere 2'şer adet progestan fitil 1 adet de progestan enjeksiyon verdi. Yani sıra estrofem almaya devam ediyorum. Umarım 2 şubat mutlu günlerimizin başlangıcı olur..
Merhaba doktorum bana da dun 200 mg progestan yazdi ama gunde bir kez 2 adet icin yaziyor agir gelmez mi ? Korkuma icemedim

Gunaydin kizlar onceden fitil derine kadar giderdi son zamanlar pek gitmiyor sizdede oldumu bu durum

Kizlar ya burda recetede vajinal yaziyor ben yanlis mi kullaniyorum tok karni yazip yuttum ben fitili de bu mu oluyor yanlis mi kullandim nasil yapmam lazim ?

Eklentiler

• 49B068C1-9BC3-4A11-BFAF-003BFB25109E.png
    88,6 KB · Görüntüleme: 32
Anladim pazartesiye kdr boyle kullaniyim bari doktora sorayim bana demedi fitil diye O yüzden tereddüt ettim fitil olarak da kullanıyor yazınca Korktum yanlış Yerden içiyorum diye

8. Gün test yaptım pozıtıf gördüm kan tahıllı de verdım. Yerleşmıslerdır dıye düşünüyorum bu 2 gündür ne olduğunu anlamadım . Sizin beta hcglerınız nasıl çıkmıştı
12.gun 126 çıkmıştı 2 gün sonra 370 cikmisti doktor iyi birdaha verme demisti sali keseyi görmeye gtcez ama neden oldu anlamadim

Eki Görüntüle 3005088
Kizlar ya burda recetede vajinal yaziyor ben yanlis mi kullaniyorum tok karni yazip yuttum ben fitili de bu mu oluyor yanlis mi kullandim nasil yapmam lazim ?
Canım bu ilacı bende günde 3 kez vajinadan fitil olarak kullanıyorum. Normal içince yan etkileri daha çok oluyor diye fitili tercih ediyor doktorlar genelde bildiğim kadarıyla. Birkaç kutu bitirdim ben bi zararı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…