• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Yumurta kalitesi ve sayısı için vitamin mineral birşey kullandinmi
Benim ki karışık aslında, önce bezmialem hastanesinde tüp bebek bölümüne başvurdum. Genetik yapılması için, genetik sonucunu beklerken Dr. Eşime ve bana ağızdan ve serum ile vitaminler vermişti. Onları kullandım. Şimdi gittiğim Dr da omega ve arı sütü polen propolis verdi onları kullanacam. Bu arada bu Dr gitmeden önce hayıt macunu da kullanmıştım. Bezmialemdeki Dr rahmimin çöktüğünü, rahim duvarının inceldiğini VS vs bir çok şey söylemişti. Yeni Dr ise rahmimin çok çok iyi olduğunu içine spermi koy hamile kalırsın dedi. Sanırım 2 ay kullandığım hayıt macununun mucizesi.

Hiç üzülme traslakosyon diyorlar sanırım ccook kişinin çocuğu oldu hiç üzülme
Bezmialem Dr o kadar olumsuz ve karamsar konuştu ki, dünyam başıma yıkıldı. Çok üzüldüm ve ağladım. Çok şükür toparladım. Yeni Dr. Umda çok umutlu, çok teşekkür ederim 🙏 Gerçekten olabilir değil mi? 😔

Kızlar benim belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Perşembe günü kese görmeye gideceğim. Sizde böyle oldu mu ağrı için neler yaptınız

Benim ki karışık aslında, önce bezmialem hastanesinde tüp bebek bölümüne başvurdum. Genetik yapılması için, genetik sonucunu beklerken Dr. Eşime ve bana ağızdan ve serum ile vitaminler vermişti. Onları kullandım. Şimdi gittiğim Dr da omega ve arı sütü polen propolis verdi onları kullanacam. Bu arada bu Dr gitmeden önce hayıt macunu da kullanmıştım. Bezmialemdeki Dr rahmimin çöktüğünü, rahim duvarının inceldiğini VS vs bir çok şey söylemişti. Yeni Dr ise rahmimin çok çok iyi olduğunu içine spermi koy hamile kalırsın dedi. Sanırım 2 ay kullandığım hayıt macununun mucizesi.
Bezmialemde hangi doktora gittin
Bende orada tedavi gördüm

Canim belim çok agyor benimde bugün hatta Sabah kahvrengi lekelenmem oldu
Benım de belim ağrıyor bazen sanki yanıyor belim. Uzanıp dınlenıyorum geçiyor. Ama pembe akıntı var (beyaz akıntımla kanama bırleşimi heralde) şimdi durdu. Ama geri olur mu bilmiyorum

Sizin kaç haftalık gebelik cokmu kan birde şiddetli ağrı oldumu
Yok canım ağrım yok.
Belim ağrıyor arada.
Yok öyle kıpkırmızı kan değil, ilk kahveydi
Şimdi bana göre pembe
Uzun uzun bakıyorum 🤪 renk seçemediğimi anladım. Ama pembe bence. Çünkü açık renk canım.

Yok canım ağrım yok.
Belim ağrıyor arada.
Yok öyle kıpkırmızı kan değil, ilk kahveydi
Şimdi bana göre pembe
Uzun uzun bakıyorum 🤪 renk seçemediğimi anladım. Ama pembe bence. Çünkü açık renk canım.
Canım aynen benimde öyle afedersn sürekli pecetede rengine bakiyorum sarimsi gibi de geldi sanki anlayamadim keseyi gordunmu sen

Canım aynen benimde öyle afedersn sürekli pecetede rengine bakiyorum sarimsi gibi de geldi sanki anlayamadim keseyi gordunmu sen
Yok canım dün öğrendim daha kanda.
Evet peçeteyle silince sarı.
Ama ayakta çok durunca peçeteye pembe akıyor ama bol akıntılı yani. Sanki krem gibi.
Bugün iğneden sonra azaldı gibi.
Estrofem alıyorum sabah akşam x2
Salı tekrar test yaptıracağım değerin yükselmesine bakılacak
Sizde durum nedir keseyi gördünüz mü? Ve kese ne zaman görülür onu da bilmiyorum

Yok canım dün öğrendim daha kanda.
Evet peçeteyle silince sarı.
Ama ayakta çok durunca peçeteye pembe akıyor ama bol akıntılı yani. Sanki krem gibi.
Bugün iğneden sonra azaldı gibi.
Estrofem alıyorum sabah akşam x2
Salı tekrar test yaptıracağım değerin yükselmesine bakılacak
Sizde durum nedir keseyi gördünüz mü? Ve kese ne zaman görülür

Canım sağlık ocağının Hemşire ebesi var Ona yazdım sabahleyin inceledi reçeteyi ve ilacın üstünde yazama dediki bu fitili değil bu hap olanı fitil ayrılmış onu yutman gerekiyor dedi ben de Ben de yutulacak diye biliyordum öyle olsa doktorda bana alttan fitil kullanacaksın derdi yine emin olmak için pazartesi günü doktoru ararım hastaneyi
ben ilk sizde duydum hep fitil olarak resimdeki paylastiginizi alttan uyguladim neyse sifa olsunda yanlis birsey olmasin

Back