Anladım hadi hayırlısı olsun bakalım bende iğnenin hcg değerini çok etkilediği için benim kafama çok takıldı19 Ocak Çarşamba transfer oldum 28 ocakda yarım ovitrelle yapacaksın dedi herkesin tedavisi farklı demekki mesela ben 4 günde bir pruloton Depot iğne kalçadan yaptırıyorum günde 3 defa progestan fitil günde bir kere coraspin bir kere de folik asit kullanıyorum
İğneyi yapmadan kanda yapsanız çok daha iyi olur derimRabbim emeklerimizin sonucunu güzelliklerle bebişlerle versin inşallah ben iğneyi yapmadan bi idrar testi yapacağım ama ne zaman yapsam yarın transferden sonra 7. Günüm yapsam mı acaba
İlaçların ve işlem sonrasının yan etkisi. Normal durum, 1-2 gün sürebilir sonra geçer.Kızlar cuma transfer oldum 1 saatr Filan kasığıma iğne batar gibi sancı gryor nedeni ne olabilir sizce taze trasnferdi
Bende diyorum acaba tutunmayami Çalisiyorİlaçların ve işlem sonrasının yan etkisi. Normal durum, 1-2 gün sürebilir sonra geçer.
Yok canım tutunma ilk gün olmuyor diye biliyorum ama elbette bu bir kıstas değil bilemeyiz inşallah öyledirBende diyorum acaba tutunmayami Çalisiyor
Bugün 5.gun transferminYok canım tutunma ilk gün olmuyor diye biliyorum ama elbette bu bir kıstas değil bilemeyiz inşallah öyledir
Kendinizde belirti aramayin bence daha cok strese girersiniz. Benim de kasiklarima ince ince sizilar batmalar oluyordu, ama negatif ne yazik ki. Guzel dusunun tabi ama hayal kirikligi yasamamak adina da temkinli olun derim ben.Kızlar cuma transfer oldum 1 saatr Filan kasığıma iğne batar gibi sancı gryor nedeni ne olabilir sizce taze trasnferdi
Haklısınız umitlemdirmek istemiyorum kendimi zaten ilk denememde hiç belirtim yoktu o yüzden kafam karıştıKendinizde belirti aramayin bence daha cok strese girersiniz. Benim de kasiklarima ince ince sizilar batmalar oluyordu, ama negatif ne yazik ki. Guzel dusunun tabi ama hayal kirikligi yasamamak adina da temkinli olun derim ben.
Korkma canım millet neler yapıyor birşey olmuyor ilk günler bende öyleydim saldım öyle yaşanmaz ki dün YouTube de bı kadın izledim bakgünaydın herkese. Moralim bozuldu size de sormak istedim. Bir an boşluğuma gelip dizlerimin üstüne çömeldim 2-3 snliğine. Telefonumu almaya. Bişey olur mu? O kadar canım sıkıldı ki kendi kendimi yiyorum şu an…
Umitlenmek olmasi gereken bir sey zaten, olumsuz dusunmeyin kesinlikle. Ama cok fazla hormon, ilac, takviye aldigimiz icin pozitifte de negatifte de ayni belirtiler goruyoruz, sadece onu soylemek istedim. Yoksa pozitif dusunmezsek sureci agir geciririz bu daha zararli, umarim anlatabilmisimdir kendimi. 3.kez ayni seyi yasamis biri olarak anlattim umarim yanlis anlamazsiniz, sevgiler, guzel haberlerinizi duyariz insallahHaklısınız umitlemdirmek istemiyorum kendimi zaten ilk denememde hiç belirtim yoktu o yüzden kafam karıştı
Çok teşekkür ederimKorkma canım millet neler yapıyor birşey olmuyor ilk günler bende öyleydim saldım öyle yaşanmaz ki dün YouTube de bı kadın izledim bakhepimiz için en hayırlısı olsun
Hiç olurmu öyle şey yanlış anlamam asla hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin hayırlı evlatlar nasip etsinUmitlenmek olmasi gereken bir sey zaten, olumsuz dusunmeyin kesinlikle. Ama cok fazla hormon, ilac, takviye aldigimiz icin pozitifte de negatifte de ayni belirtiler goruyoruz, sadece onu soylemek istedim. Yoksa pozitif dusunmezsek sureci agir geciririz bu daha zararli, umarim anlatabilmisimdir kendimi. 3.kez ayni seyi yasamis biri olarak anlattim umarim yanlis anlamazsiniz, sevgiler, guzel haberlerinizi duyariz insallah
Videoyu şimdi izleyebildim çok duygulandımhepimiz için en hayırlısı olsun
Ağır kaldırma anı hareketler yapma bence yeterli diğer türlü çok stres yapıyorsunVideoyu şimdi izleyebildim çok duygulandımO hareketlere bakınca ben çok kısıtlamışım hareketlerimi çok teşekkür ederim
Merhabahoşgeldin :) 1 embriyo yeter hamilelik için.
Bu arada hikayenize bayıldımne kadar romantik Allah mutluluğunuzu daim etsin.
İlk hamileliğiniz neden bitti? Araştırıldı mı?
Hızlı gebelik testlerinde çıkmaz mı transferin 8-9.günüİğneyi yapmadan kanda yapsanız çok daha iyi olur derim
Kan yapsanız daha garanti olur sankiHızlı gebelik testlerinde çıkmaz mı transferin 8-9.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?