Canım ben Haziran da histeroskopi oldum Bülent hoca da. Aralıkta dayanamadım gittim tüp bebek için tüp bebek ilaçlarına başladık. Opu öncesi rahim duvarı ince olduğu için donduracağız dedi, 5 tane toplama oldu ama ilerlemedi. Dondurulmadı yani.Canım benim kafam karıştı çok mesaj okuyorum kusura bakma senin yumurtalar toplandımı eski tedavide mi gitmedi 5. Güne
Bence de.Bu ignenin faydası olmuş sanki 5.güne gitmesine çünkü fazla bişey kullanmamisşin
Aynen 2 aya yakın kullandım bu iğneyiBu ignenin faydası olmuş sanki 5.güne gitmesine çünkü fazla bişey kullanmamisşin
Yok canım sorun olmadı zate uygundu rahim duvarı kalınlığım opu dan önce 9.3 oldu 19-20 civarında yumurta oluştuCanım ben Haziran da histeroskopi oldum Bülent hoca da. Aralıkta dayanamadım gittim tüp bebek için tüp bebek ilaçlarına başladık. Opu öncesi rahim duvarı ince olduğu için donduracağız dedi, 5 tane toplama oldu ama ilerlemedi. Dondurulmadı yani.
Sizin rahim duvarınızda sorun yoktu dimi histeroskopi kaynaklı?
Yani tedavi sürecindeyken kullanmadın mi kaç tane vurundunAynen 2 aya yakın kullandım bu iğneyi
Süper darısı başımaYok canım sorun olmadı zate uygundu rahim duvarı kalınlığım opu dan önce 9.3 oldu 19-20 civarında yumurta oluştu
Bende kullanmak istedim suan yaaaaYani tedavi sürecindeyken kullanmadın mi kaç tane vurundun
Bilemedim kuzum bunlarıKızlar ben 2.opu için procerctin women+impryl+gynoferrosonol verdi nasıl sizce kullanan oldumu
Ooff bende bilemedim kimse bilmiyo bunlariBilemedim kuzum bunları
Ne için verdi ? Tüm tedaviler birbirine girdi. Hocalar başka hasta hikayeleri başka.Ooff bende bilemedim kimse bilmiyo bunlari
Evet tüp bebek iğnesine başlamadan kullandım yani Aralık adetimde vitaminlerle bu iğneyede başladım tüp bebek iğnelerini vurulurken devam ettim günlük 15 cc yaptım 2 kutu kulladımYani tedavi sürecindeyken kullanmadın mi kaç tane vurundun
Hadi inşallah yaaSüper darısı başıma
Bende kullanmak istedim suan yaaaaama istememle olmuyor. 2.regl de Bülent hocam ne diyecek bakalım
Herkesin tedavisi ayrı oluyor işte bende yumurta çokluğundan ohss olacam diye korkmuştum şükür olmadım kardeşim olmuştu çok zorlu bir süreçtiBende kullanmak istedim suan yaaaaama istememle olmuyor. 2.regl de Bülent hocam ne diyecek bakalım.
Bende transferden 10 gün sonra olacağım bugün 6. GünümTransferden birgün sonra çatlatma iğnesi oldum ben
Dur hemen ümidini kırma lütfen bu iğne bebek inşallah varTransferin 7. Günü iğnenin 6 gonapeptyl vurdum bilmiyorum daha önce hiç görmeyince umitlendim ama boşuna yapmasaydim keşke
Transferden 10 gün sonra zaten sonuç belli olur niye o kadar geç ki bana 3 gün sonra vur dediBende transferden 10 gün sonra olacağım bugün 6. Günüm
İlaçlar elimde değil alacahim daha hani benim yumurtalar boş çıktı kalitesizdi onun icin impryl ve procerctin women verdi Alacam dahaNe için verdi ? Tüm tedaviler birbirine girdi. Hocalar başka hasta hikayeleri başka.
Araştıralım canım at foto.
19 Ocak Çarşamba transfer oldum 28 ocakda yarım ovitrelle yapacaksın dedi herkesin tedavisi farklı demekki mesela ben 4 günde bir pruloton Depot iğne kalçadan yaptırıyorum günde 3 defa progestan fitil günde bir kere coraspin bir kere de folik asit kullanıyorumTransferden 10 gün sonra zaten sonuç belli olur niye o kadar geç ki bana 3 gün sonra vur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?