• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Canım benim kafam karıştı çok mesaj okuyorum kusura bakma senin yumurtalar toplandımı eski tedavide mi gitmedi 5. Güne
Canım ben Haziran da histeroskopi oldum Bülent hoca da. Aralıkta dayanamadım gittim tüp bebek için tüp bebek ilaçlarına başladık. Opu öncesi rahim duvarı ince olduğu için donduracağız dedi, 5 tane toplama oldu ama ilerlemedi. Dondurulmadı yani.
Sizin rahim duvarınızda sorun yoktu dimi histeroskopi kaynaklı?

Canım ben Haziran da histeroskopi oldum Bülent hoca da. Aralıkta dayanamadım gittim tüp bebek için tüp bebek ilaçlarına başladık. Opu öncesi rahim duvarı ince olduğu için donduracağız dedi, 5 tane toplama oldu ama ilerlemedi. Dondurulmadı yani.
Sizin rahim duvarınızda sorun yoktu dimi histeroskopi kaynaklı?
Yok canım sorun olmadı zate uygundu rahim duvarı kalınlığım opu dan önce 9.3 oldu 19-20 civarında yumurta oluştu

Yani tedavi sürecindeyken kullanmadın mi kaç tane vurundun
Evet tüp bebek iğnesine başlamadan kullandım yani Aralık adetimde vitaminlerle bu iğneyede başladım tüp bebek iğnelerini vurulurken devam ettim günlük 15 cc yaptım 2 kutu kulladım

Bende kullanmak istedim suan yaaaa😢 ama istememle olmuyor. 2.regl de Bülent hocam ne diyecek bakalım
Bende kullanmak istedim suan yaaaa😢 ama istememle olmuyor. 2.regl de Bülent hocam ne diyecek bakalım.
Herkesin tedavisi ayrı oluyor işte bende yumurta çokluğundan ohss olacam diye korkmuştum şükür olmadım kardeşim olmuştu çok zorlu bir süreçti

Transfer sonrası için estrofem başladım lutinus fitil oluşan beri kullanıyorum zaten birde perşembe günü gonapeptyl iğne verdi onu vurucam ama sonucu etkilerim acaba çatlatma iğnesi sonuçta

Transferin 7. Günü iğnenin 6 gonapeptyl vurdum bilmiyorum daha önce hiç görmeyince umitlendim ama boşuna yapmasaydim keşke
Dur hemen ümidini kırma lütfen bu iğne bebek inşallah var 🥰Kendini gebelik ortamında hissedip tututabilsin diye veriliyor🤲🏻benim doktorum yarım ovitrelle yapacaksın dedi 😇🤗

Ne için verdi ? Tüm tedaviler birbirine girdi. Hocalar başka hasta hikayeleri başka.
Araştıralım canım at foto.
İlaçlar elimde değil alacahim daha hani benim yumurtalar boş çıktı kalitesizdi onun icin impryl ve procerctin women verdi Alacam daha

Transferden 10 gün sonra zaten sonuç belli olur niye o kadar geç ki bana 3 gün sonra vur dedi
19 Ocak Çarşamba transfer oldum 28 ocakda yarım ovitrelle yapacaksın dedi herkesin tedavisi farklı demekki mesela ben 4 günde bir pruloton Depot iğne kalçadan yaptırıyorum günde 3 defa progestan fitil günde bir kere coraspin bir kere de folik asit kullanıyorum

Rabbim emeklerimizin sonucunu güzelliklerle bebişlerle versin inşallah ben iğneyi yapmadan bi idrar testi yapacağım ama ne zaman yapsam yarın transferden sonra 7. Günüm yapsam mı acaba 😅

Back