Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 3 kimyasal gebeliğim var. Eski Tüp bebek doktorum, kromozom eksikliğinden olduğunu bu durumun, ve ya kimyasal olacağını ya da olsa bile en çok kalbinin sonradan duracağını bu tarz embriyoların ancak bu kadar ilerlediğini söylemişti sizinki de benzer durum demek…Merhaba tesekkur ederim. Açıkçası kürtaj sonrası patoloji normal dedi doktorum. Başka da bir araştırma yapılmadı en net rahmin ileri yaş gebelik sorunu olarak yapıldı.. Rabbım böyle istemiş. İnşallah bu sefer yüzümüz güler kucağımıza da alıp sağlıkla büyütmek nasip olur..
Sorma, kendi kendimi Yedim demin. Senin tedavin hangi aşamada?Ağır kaldırma anı hareketler yapma bence yeterli diğer türlü çok stres yapıyorsun
Benim 8.gunum bugünSorma, kendi kendimi Yedim demin. Senin tedavin hangi aşamada?
Sonuca ne az kalmış sen güzel haberlerle gel arkandan da biz inşallahBenim 8.gunum bugün
İnşallah canım korku var olmadı die eşim çok hevesli en çok onun için istiyorumSonuca ne az kalmış sen güzel haberlerle gel arkandan da biz inşallah
Ben de korkuyorum. Bugün çok moralsizim. Benim eşimde çok hevesli. Annemleri getirdik bebek gibi bakıyo bana. Negatif olursa her anlamda çok fena olucam gibi. Allah'ım hepimize sağlıkla güzellikler verİnşallah canım korku var olmadı die eşim çok hevesli en çok onun için istiyorum
En çok kendin için iste en çok sıkıntıyı biz yaşıyoruz. O hormonlar tedaviler hep bize yan etkisi.İnşallah canım korku var olmadı die eşim çok hevesli en çok onun için istiyorum
Tek biz bilsek belki bu kadar yıpranmıcaz belki bide test yaptım çift çizgi gördüm sonra herkes çatlatma iğnesi etkisi dedi daha üzüldüm ama yarın Gine yapcam koyulaşırsa umitlenirim belki uff ikizler burcuyum ben belkide yapmsm çok farklı şeyler düşünüyorum bide grip oldum iki gündür öksürük varBen de korkuyorum. Bugün çok moralsizim. Benim eşimde çok hevesli. Annemleri getirdik bebek gibi bakıyo bana. Negatif olursa her anlamda çok fena olucam gibi. Allah'ım hepimize sağlıkla güzellikler ver
İlk andan Berli dilimde hep olmadı var ama kalbim hep bir umut bekliyorEn çok kendin için iste en çok sıkıntıyı biz yaşıyoruz. O hormonlar tedaviler hep bize yan etkisi.
Olmuştur neden olumsuzluk içine giriyorsun?
canım çatlatma iğnesi etkisi olup olmadığı bile belli değil diyelimki çatlatma iğnesi etkisi bu senin gebe olmadığını göstermezki neden olumsuz düşünüyorsun sen o testi hiç yapmamış gibi düşün aynı heyecanla bekleyişine devam etTek biz bilsek belki bu kadar yıpranmıcaz belki bide test yaptım çift çizgi gördüm sonra herkes çatlatma iğnesi etkisi dedi daha üzüldüm ama yarın Gine yapcam koyulaşırsa umitlenirim belki uff ikizler burcuyum ben belkide yapmsm çok farklı şeyler düşünüyorum bide grip oldum iki gündür öksürük var
İnşallah canım öyle yapmaya çalışıyorumcanım çatlatma iğnesi etkisi olup olmadığı bile belli değil diyelimki çatlatma iğnesi etkisi bu senin gebe olmadığını göstermezki neden olumsuz düşünüyorsun sen o testi hiç yapmamış gibi düşün aynı heyecanla bekleyişine devam et
Daha çok küçükler benim en küçüğü 18.7 diYumurtaların kaç cm olması gerekiyor ? Ultrasonda 12 ve 13 cm olarak gördü doktorum ama Gonal F 'e devam ediyorum suan .
Yumurtaların kaç cm olması gerekiyor ? Ultrasonda 12 ve 13 cm olarak gördü doktorum ama Gonal F 'e devam ediyorum suan .
kaç iğne sonrası bu büyüklüğe geçiyorlar acabaDaha çok küçükler benim en küçüğü 18.7 di
Canim hic merak etme benimde 13 yumurtadan 10u dollenmisti. 5. Gune 3 adet gitti. Ilk tek transferde ogluma hamile kaldim. Simdi kalan 2 taneyi yek tupe koyduklari icin dondurulmuş transferde malesef ikiside cozulecek. Sana tavsiyem kalanlari teker teker tuplere koydurman tabi mumkun mu bilmiyorum ama bu kadar emek icin 1 tanesi bile altindan daha kiymetli aklinda olsun. Ohss icinde beklemek en iyisi bende ohss idim. Ama bana transfer yaptilar. Gebeligin ilk 3 ayı ölümcül hasta gibiydim en iyisini yapmis doktorun hic merak etme
Canim ohss yi ne kadar sürede atlattin benim 3. Haftam hala çok agirim iyileşme sürecinden bahseder misin
hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşKızlar bugün transferim oldu. 4 Şubat tahlil günüm. Transfer sonrası hastanede dinlendiniz mi? Verilen ilaçları ek olarak yükledim.Eki Görüntüle 2995106
Canım 11 günlük günde 300 lük vurdumkaç iğne sonrası bu büyüklüğe geçiyorlar acaba
Hayırlı olsun bende dün oldum 3 Şubat test günüm ben estrofem ve fitil kullanıyorum perşembe günü ganopeptly iğne vurucamKızlar bugün transferim oldu. 4 Şubat tahlil günüm. Transfer sonrası hastanede dinlendiniz mi? Verilen ilaçları ek olarak yükledim.Eki Görüntüle 2995106
Amin sağol canım Yok canım 2 yumurtadan 1 tanesi 5. güne geldi.hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inş
2 tanemi koyuldu