- 23 Ağustos 2021
- 264
- 284
- 53
Öyle bnde şaşırdım transfer sonrası çatlatma ignesine o yüzden çift çizgi sevindirmedi beniBenim de bu süreçlerde pek bilgim yok sanırım siz transferden sonra vurdunuz çatlatma iğnesini, öyle mi?
Ben bayağı bedavaya gitmişim ya, ne bişi sordum ne onlar bişi dediler, cahil cahil gidip gelmişimBi ara sanki endometrium kaç diye sorduğumu hatırlıyorum, sanki onlarda bana 'sıkıntı yok olsaydı dr söylerdi' dediler diye hatırlıyorum, bu progesteron değeri rahim kalınlığı ile ilgiliydi değil mi ?
Maşallah
Hadi bakalım hayırlısı...Valla olsa.cok.guzel olur
Haftaya pztsi ultrason randevum var
O zaman anlasilacak
Arkadan gelen varsa kist yapmasın temiz iş yapayım diye düşünmüş sanırım doktorun, tabi kişiye özel tedavi diye bu yüzden diyoruz :)))Öyle bnde şaşırdım transfer sonrası çatlatma ignesine o yüzden çift çizgi sevindirmedi beni
Canım aslife ve q10 bende kullanıyorum Bülent hoca verdi. Hemen faydası oldu mu ne kadar kullandın bu ilaçlarıBenim daha önce başkentte iki başarısız denemem oldu daha sonra Bülent hocaya gitmeye karar verdik ben polikistik over hastasıyım daha önce rahim filminde tüplermden bir tıkalı görünmüştü ve geçirmiş olduğum 2 kist ameliyatım vardı Bülent hoca yapışıklık gördü rahim duvarında bu yüzden ekimde histeroskopi oldum aralıkta başladık astalife ve q10 vitamin birde saizen iğne kullandım
Öyle galiba bakalım iki gün sonra tekrar yaparım testiHadi bakalım hayırlısı...
Arkadan gelen varsa kist yapmasın temiz iş yapayım diye düşünmüş sanırım doktorun, tabi kişiye özel tedavi diye bu yüzden diyoruz :)))
Imm sanırım ona yakın birşey ben geçen seneki değerim ile karşılaştırdım da düşük gibi geldi o yüzden merak ettim. Valla bizde gide gele öğreniyoruz mecburiyettenBen bayağı bedavaya gitmişim ya, ne bişi sordum ne onlar bişi dediler, cahil cahil gidip gelmişimBi ara sanki endometrium kaç diye sorduğumu hatırlıyorum, sanki onlarda bana 'sıkıntı yok olsaydı dr söylerdi' dediler diye hatırlıyorum, bu progesteron değeri rahim kalınlığı ile ilgiliydi değil mi ?
Valla harikasınNasilsnz hanımlar
Bugünde 2.gebelik testimi yaptım
Artış görüldü doktor daha tekrarlamami istemedi
Canım aslife ve q10 bende kullanıyorum Bülent hoca verdi. Hemen faydası oldu mu ne kadar kullandın bu ilaçları
Çok güzelMerhaba canım Aralık başında başladım vitaminlere daha önce benim 5. Güne 1 adet gitmişti bu defa 7 adet gitt
Kizzz senin emriyolarin resmini gördüm intagramda dua ettim sanaAy inşallah ya kaliteleride güzel geldi bana inşallah tutunurlar
Çok güzel
Yaa çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun güzel haberler almak nasip olur inşallahKizzz senin emriyolarin resmini gördüm intagramda dua ettim sana
Merhaba canım Aralık başında başladım vitaminlere daha önce benim 5. Güne 1 adet gitmişti bu defa 7 adet gitt
Ayy maşallah. Yani sen astalife Q10 dışında bsy kullanmadın mı.?
Suan foto eklıyorum bakar mısın ben bunları kullanıyorum
Bunlara ek olarak asprin e vitamin ve damar genişletici kullanıyorum
Yani sen de 1 adet gitti (bende hiç gidemedi) sonra diğer reglde hemen tüp bebek mi yaptın ?
Yani kullanmaya başladın, regl oldun. Regl biti
Ayy maşallah. Yani sen astalife Q10 dışında bsy kullanmadın mı.?
Yani sen de 1 adet gitti (bende hiç gidemedi) sonra diğer reglde hemen tüp bebek mi yaptın ?
Yani kullanmaya başladın, regl oldun. Regl bitiminde tüp bebeğe başladın ve 7 adet gitti.
Doğru mu anladım
Canım benim kafam karıştı çok mesaj okuyorum kusura bakma senin yumurtalar toplandımı eski tedavide mi gitmedi 5. GüneAyy maşallah. Yani sen astalife Q10 dışında bsy kullanmadın mı.?
Yani kullanmaya başladın, regl oldun. Regl bitiminde tüp bebeğe başladın ve 7 adet gitti.
Doğru mu anladım
Bu ignenin faydası olmuş sanki 5.güne gitmesine çünkü fazla bişey kullanmamisşinSaizen iğne yumurtalıklara büyüme hormonu sağlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?