Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Öyle bnde şaşırdım transfer sonrası çatlatma ignesine o yüzden çift çizgi sevindirmedi beni

Valla olsa.cok.guzel olur
Haftaya pztsi ultrason randevum var
O zaman anlasilacak
Hadi bakalım hayırlısı...
Öyle bnde şaşırdım transfer sonrası çatlatma ignesine o yüzden çift çizgi sevindirmedi beni
Arkadan gelen varsa kist yapmasın temiz iş yapayım diye düşünmüş sanırım doktorun, tabi kişiye özel tedavi diye bu yüzden diyoruz :)))

Canım aslife ve q10 bende kullanıyorum Bülent hoca verdi. Hemen faydası oldu mu ne kadar kullandın bu ilaçları

Hadi bakalım hayırlısı...

Arkadan gelen varsa kist yapmasın temiz iş yapayım diye düşünmüş sanırım doktorun, tabi kişiye özel tedavi diye bu yüzden diyoruz :)))
Öyle galiba bakalım iki gün sonra tekrar yaparım testi

Imm sanırım ona yakın birşey ben geçen seneki değerim ile karşılaştırdım da düşük gibi geldi o yüzden merak ettim. Valla bizde gide gele öğreniyoruz mecburiyetten

Ayy maşallah. Yani sen astalife Q10 dışında bsy kullanmadın mı.?
Suan foto eklıyorum bakar mısın ben bunları kullanıyorum
Bunlara ek olarak asprin e vitamin ve damar genişletici kullanıyorum
Yani sen de 1 adet gitti (bende hiç gidemedi) sonra diğer reglde hemen tüp bebek mi yaptın ?
Yani kullanmaya başladın, regl oldun. Regl bitiminde tüp bebeğe başladın ve 7 adet gitti.
Doğru mu anladım
Merhaba canım Aralık başında başladım vitaminlere daha önce benim 5. Güne 1 adet gitmişti bu defa 7 adet gitt

Eklentiler

• 89463997-7C57-413C-AA7E-1AB992052931.jpeg
    132,8 KB · Görüntüleme: 52

Canım Aralık başı adet gördüm vitaminlere başladım Ocak adetimde de iğnelere başladık

Eklentiler

• AC0B6BB2-D012-407B-B284-EC267FE1BE7D.png
    349,9 KB · Görüntüleme: 43
  • E2E6EF16-83F3-4A39-A7D4-67D9E6A9D0E8.png
    442,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 0B12B60B-A079-477E-B44D-305B8C0B072E.png
    365,2 KB · Görüntüleme: 41

Canım benim kafam karıştı çok mesaj okuyorum kusura bakma senin yumurtalar toplandımı eski tedavide mi gitmedi 5. Güne

Kızlar ben 2.opu için procerctin women+impryl+gynoferrosonol verdi nasıl sizce kullanan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…