Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Yumurtaların kaç cm olması gerekiyor ? Ultrasonda 12 ve 13 cm olarak gördü doktorum ama Gonal F 'e devam ediyorum suan .

Benim de 3 kimyasal gebeliğim var. Eski Tüp bebek doktorum, kromozom eksikliğinden olduğunu bu durumun, ve ya kimyasal olacağını ya da olsa bile en çok kalbinin sonradan duracağını bu tarz embriyoların ancak bu kadar ilerlediğini söylemişti sizinki de benzer durum demek…

İnşallah canım korku var olmadı die eşim çok hevesli en çok onun için istiyorum
Ben de korkuyorum. Bugün çok moralsizim. Benim eşimde çok hevesli. Annemleri getirdik bebek gibi bakıyo bana. Negatif olursa her anlamda çok fena olucam gibi. Allah'ım hepimize sağlıkla güzellikler ver

Ben de korkuyorum. Bugün çok moralsizim. Benim eşimde çok hevesli. Annemleri getirdik bebek gibi bakıyo bana. Negatif olursa her anlamda çok fena olucam gibi. Allah'ım hepimize sağlıkla güzellikler ver
Tek biz bilsek belki bu kadar yıpranmıcaz belki bide test yaptım çift çizgi gördüm sonra herkes çatlatma iğnesi etkisi dedi daha üzüldüm ama yarın Gine yapcam koyulaşırsa umitlenirim belki uff ikizler burcuyum ben belkide yapmsm çok farklı şeyler düşünüyorum bide grip oldum iki gündür öksürük var

En çok kendin için iste en çok sıkıntıyı biz yaşıyoruz. O hormonlar tedaviler hep bize yan etkisi.
Olmuştur neden olumsuzluk içine giriyorsun?
İlk andan Berli dilimde hep olmadı var ama kalbim hep bir umut bekliyor

canım çatlatma iğnesi etkisi olup olmadığı bile belli değil diyelimki çatlatma iğnesi etkisi bu senin gebe olmadığını göstermezki neden olumsuz düşünüyorsun sen o testi hiç yapmamış gibi düşün aynı heyecanla bekleyişine devam et

İnşallah canım öyle yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…