- 11 Ağustos 2021
- 67
- 56
- 3
- 28
Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin ama daha tam sevinemedik doktorum erken dedi cumartesi 12nci günüm kesin o zaman belli olucakmisHayırlı olsun inşaallah sağlıkla gelsin
Bende 24 ocakta transfer oldum. İlk denemem 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapıldı. Bugün üçüncü günüm ama bir his yok çok az bir kere koyu leke geldi o kadar. Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşaAllahMerhaba hanımlar Ocakta transfer olacaklar varmı aramızda? gelin birlikte takip edelim
Aralıkta yumurta toplama işlemim yapıldı. Amh değerim düşük olduğu için birtane yumurta toplandı diğerleri boş çıktı. Yumurta döllendi, embriyo oluştu, donduruldu..salı günü kontrolüm var. Ozaman belli olacak nezaman transfer olacagım. İnşallah herşey hayırlısıyla sonuçlanır..
Benimde bugün transferim çok heyecanliBende dün transfer oldum. Rabbime teslim oldum sabırla bekliyorum.
Merhabalar ayni gün transfer olmusuz bende 24 ocakta oldum dondurulmuş embriyo umarim Rabbim hayirlisini nasip eder pozitifi görmeyi nasip eder insBende 24 ocakta transfer oldum. İlk denemem 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapıldı. Bugün üçüncü günüm ama bir his yok çok az bir kere koyu leke geldi o kadar. Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah
Merhabalar,Merhaba benimde kasım ayında opu oldu fazla yumurta toplandığı için bir ay rahim dinlendirme yaptık bugün transfer için hazırlıklara baslayabileceğimizi söyledi doktorum estrofeme başladık inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Beta hcg de ilk kez 0.477 diye bi değer görüyorum inşallah geç tutunmadır benim gibi durum yaşayan var mıMerhaba kızlar 20 ocakta transferim yapıldı 8.gün kan verdim 0.477 çıktı yıkıldım resmen bu değer yükselir mi sizce? 7.gün kahverengi lekelenmem oldu o kadar üzgünüm ki 12.gün hastaneye gitmek bile istemiyorum
Evet gecikme yaşadım bende yumurta toplama işleminden dolayı hiç endişelenme asla olumsuz düşünmek yok hep bunu kendine hatırlatMerhabalar,
Bende opu oldum 1 hafta sonra regl oldum 2. Adetimde transfer yapılacaktı ama şuan 1 hafta geçti sanki olacakmışım gibi ama gelen yok sizlerde de böyle oldumu? Cevaplarsanız sevinirim
Benimde sol kasigimda Ağrı var bugün de hafif mide bulantisi fakat ilacin yan etkileride olabilir yinede en doğrusu 12.gün kan testi vermek ya bosuna ümitsizlige kapilmayin yol arkadaslarim Rabbim her seyin hayirlisini nasip etsin hepimize...Beta hcg de ilk kez 0.477 diye bi değer görüyorum inşallah geç tutunmadır benim gibi durum yaşayan var mıkaç gündür kasık ağrısı çekiyorum ümitlenmiştim
Doktorum aradı bugün ve negatif olduğunu söyledi tahlil sonucumun...Benimde sol kasigimda Ağrı var bugün de hafif mide bulantisi fakat ilacin yan etkileride olabilir yinede en doğrusu 12.gün kan testi vermek ya bosuna ümitsizlige kapilmayin yol arkadaslarim Rabbim her seyin hayirlisini nasip etsin hepimize...
Tüh yaa cok üzüldüm canim ne zmn Olmustun transfer her seyin hayirlisi canim benim pes etmek yok ...Doktorum aradı bugün ve negatif olduğunu söyledi tahlil sonucumun...
20 ocakta yapıldı transferim. Gücüm yok tekrar denemeye. Histereskopi oldum laparoskopi oldum bi de bu tedavi çok yıprattı beniTüh yaa cok üzüldüm canim ne zmn Olmustun transfer her seyin hayirlisi canim benim pes etmek yok ...
Tüh yaa cok üzüldüm canim ne zmn Olmustun transfer her seyin hayirlisi canim benim pes etmek yok ...
Anladim canim benim bu süreçte vücut cok yıpranıyor haklisin biraz ara vermek lazim belki zaten hormon igneleri ve ilaclar cok yoruyo vücudu bir de histereskopi ve laparoskopi ekstra yorucu oluyor bence hic ümitsizliğe kapilmayin derim bu süreçte en önemlisi öncelikle kendi sağlığımız..gerisi çabalarımız ve Allah'ın takdiri canim benim bende 24 ocak ta oldum transfer herşeyin hayirlisini bekliyorum açıkçası kendimi o şekilde sartladim olacaksa hayirlisi olsun ...Tabiki Allah emeklerimizi boşa cikarmasin ayni zamanda canim benimm...20 ocakta yapıldı transferim. Gücüm yok tekrar denemeye. Histereskopi oldum laparoskopi oldum bi de bu tedavi çok yıprattı beni
Çok soru sordum ama sizin ki taze transfer miydi canim yoksa dondurulmuş transfer miydi20 ocakta yapıldı transferim. Gücüm yok tekrar denemeye. Histereskopi oldum laparoskopi oldum bi de bu tedavi çok yıprattı beni
Aminnnn amiin Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın öyle zor bişeyki. Etrafımda herkesin bebekleri oluyor hemde 2. Bebekleri. Millet kardeş yapmaya başladı yaşım ilerliyo Allahım kucaklarımızı doldursun çok zor.. Sonuçtan beni haberdar et olur mu innşallahh çok güzel olur herşey hakkındaAnladim canim benim bu süreçte vücut cok yıpranıyor haklisin biraz ara vermek lazim belki zaten hormon igneleri ve ilaclar cok yoruyo vücudu bir de histereskopi ve laparoskopi ekstra yorucu oluyor bence hic ümitsizliğe kapilmayin derim bu süreçte en önemlisi öncelikle kendi sağlığımız..gerisi çabalarımız ve Allah'ın takdiri canim benim bende 24 ocak ta oldum transfer herşeyin hayirlisini bekliyorum açıkçası kendimi o şekilde sartladim olacaksa hayirlisi olsun ...Tabiki Allah emeklerimizi boşa cikarmasin ayni zamanda canim benimm...
Taze transferdi 5.gün embriyosuÇok soru sordum ama sizin ki taze transfer miydi canim yoksa dondurulmuş transfer miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?