Çok sağol canım hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızdaİnşallah bir daha denemene gerek kalmaz arkadaşımben üniversite hastanesindeyim tedavi oldum Araştırma hastanesinde tedavi gördüm ilginç şekilde ben cok memnunum sadece çalıştığım icin cok zor oluyor ama zaten takipleri özelde de olsa yapılıyor.
Senin tr de denemen şans getirir belki sayfadan diğer kızlara bir sorabilirsin herkes özeli tercih ediyor ben ilk olduğundan tercih etmedim devletteki hakkımınkullanmak istedim açıkçasıdoktor işi şans işi gibi hepimizin tedavisi Farklı inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize .
İnşallah canım stres yapma sakın dua et bol bol yemene içmene dikkat et sağlıklı beslenmeye çalış ki kaliteli yumurtaların oluşsunMerhaba kızlar ben de henüz 6. Günüm gonal igneleri kullanıyorum şuanda güzel oluştu inşallah kısa zamanda benim minnoş da gelecek
Evet özele gitmen daha mantıklı bir farkı da yokmuş ama Peşin karar verme yaÇok sağol canım hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızdabende büyük ihtimalle özele giderim daha ilgililer birde devlette ücretli bizim için yurtdışı olduğu için arada bi fark yok maddi yönden. bakalım test günüme az kaldı nasip herşey zaman yaklaştıkça olmicak gibi hissediyorum inşallah yanılırım
İnşallah canım inşallah yaEvet özele gitmen daha mantıklı bir farkı da yokmuş ama Peşin karar verme yabellide yavrumuz tutunmuştur
Test verdiniz mi inşallah güzel sonuç almışsınızdırİnşallah canım inşallah ya
Yarın belli olacak inşallah canım hayırlı sonuçlar olsunTest verdiniz mi inşallah güzel sonuç almışsınızdır
Ayy hadi inşallah benim haftaya pazar daha çoookk varYarın belli olacak inşallah canım hayırlı sonuçlar olsun
Hayırlı güzel pozitif sonuçlar olsun inşallahh canım beklemek gerçekten cok zor ben tam 14 gün bekledimAyy hadi inşallah benim haftaya pazar daha çoookk var
Gerçekten zormuş inşallah herşey güzel olucak yolun sonunda çiçekler açıcak hayatımızdaHayırlı güzel pozitif sonuçlar olsun inşallahh canım beklemek gerçekten cok zor ben tam 14 gün bekledim
Bugün test yaptırıcaktın inşallah 14 gün sonunda o güzel haberi almışsınızdırHayırlı güzel pozitif sonuçlar olsun inşallahh canım beklemek gerçekten cok zor ben tam 14 gün bekledim
Sonuç Negativ canımBugün test yaptırıcaktın inşallah 14 gün sonunda o güzel haberi almışsınızdır
Ben canım her gün bir taneAranızda progesteron iğne vurulan oldumu. İğne yakmadı ama bacaklarım çok ağrıyor. Var mı deneyimleyen
Sonuç Negativ canım
Hadi ya üzüldüm gerçekten olsun pes etmek yok devam edicez denemeye devam hayalini kurduğumuz şeyi yaşamak için pes etmek yok hakkında hayırlısı olsunSonuç Negativ canım
Amin canım çok sağol inşallah sen pozitif alırsınHadi ya üzüldüm gerçekten olsun pes etmek yok devam edicez denemeye devam hayalini kurduğumuz şeyi yaşamak için pes etmek yok hakkında hayırlısı olsun
Ben istanbul altunizade acıbadem de yaptırdım şuanlık memnunum. Bülent hocanın ismini cok duydum bikac arkadaşım pozitif sonuç aldı seninde hakkında hayırlısı olsunAmin canım çok sağol inşallah sen pozitif alırsınbende ikinci denememi türkiyede bülent tıraş hocaya gitmeyi düşünüyorum sen nerde yaptırıyordun ?
Nasip herşey. ben haziran temmuz gibi düşünüyorum ikinci denemeyi. Vücudum cok yıprandı hormonlardan biraz kendine gelsin diyorum inşallah tutar buseferBen istanbul altunizade acıbadem de yaptırdım şuanlık memnunum. Bülent hocanın ismini cok duydum bikac arkadaşım pozitif sonuç aldı seninde hakkında hayırlısı olsun
Hayırlı olsun inşaallah sağlıkla gelsinKızlar bugün benim 7nci günüm transfer sonrası ben dayanamayıp kan verdim beta hcg 33.5 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?