- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
merhabalar bende suan aynı durumu yasıyorum doktor ne yorum yapmıştı durumunuza
Olabiliyor dedi doktor. 14-17 gün arası adeti bekleriz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bende suan aynı durumu yasıyorum doktor ne yorum yapmıştı durumunuza
Evet kuzummmmmm binlerce şükürler olsun Allah'aBen bir şey gördüüüm! Yaşasıııın. Papatyamveben-Mavi
Şükürler olsun papatyam o kadar mutlu oldum ki. İnşallah sağlıkla ilerler inşallah.Evet kuzummmmmm binlerce şükürler olsun Allah'a
Daha çok Yeni Perşembe günü değerim 26 çıktı. Cumartesi 59. Dün de 164 çıktı teyzesi
Canım benimmmmm.cok sağolŞükürler olsun papatyam o kadar mutlu oldum ki. İnşallah sağlıkla ilerler inşallah.
Biz 25.haftamıza girdik çok şükür minnoşum ama ağrılar kasılmalar mahvediyor benii, bebe büyüdükçe anası kıpırdayamaz hale geliyor. Hazırlıklı oool.Canım benimmmmm.cok sağol
İnşallah sağlıkla ilerlesin
Sen nasılsın kuzumm, bebiş nasilsin ,kac aylık oldu
Oy yerimm maşallah kuzumm.Biz 25.haftamıza girdik çok şükür minnoşum ama ağrılar kasılmalar mahvediyor benii, bebe büyüdükçe anası kıpırdayamaz hale geliyor. Hazırlıklı oool.
Amin papatyam inşallah. Gelişmelerden haberdar etmeyi unutmaaa, hele cinsiyetini şimdiden merak ediyorum.Oy yerimm maşallah kuzumm.
Ay sağlıkla, hayırla gelsinler ya
Ay etmezmiyimmAmin papatyam inşallah. Gelişmelerden haberdar etmeyi unutmaaa, hele cinsiyetini şimdiden merak ediyorum.
Papatyamm.Ay etmezmiyimm
Canım benimmm
Biliyorum biliyorum nasıl sevindim mutlu oldum anlatamam insallah daha nice güzel haberlerini alırız
Amin mavişiiim, inşallah.Biliyorum biliyorum nasıl sevindim mutlu oldum anlatamam insallah daha nice güzel haberlerini alırız
Aminn kuzum benimBiliyorum biliyorum nasıl sevindim mutlu oldum anlatamam insallah daha nice güzel haberlerini alırız
Çok teşekkür ederim daha tam idrak edebilmis degilsem bile cok mutluyumYalnız bizim bir hamisimiz daha olmuş S_lidya tebrikler canım yeni ogrendin Sanırım sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum,
Kalp atışını duyunca anlıyor insan canim hayırlısı ile hepsini bil hisset inşallah tedavi deniyordun dimi yanlış hatirlamiyorumÇok teşekkür ederim daha tam idrak edebilmis degilsem bile cok mutluyum
Evet evet doğru tüplerim alininca tup bebekle yaptik ilk deneme şükür tuttu haftaya bugun kalp atisni duyacagiz inşallah sizler naslsiniz nasil gidiyorKalp atışını duyunca anlıyor insan canim hayırlısı ile hepsini bil hisset inşallah tedavi deniyordun dimi yanlış hatirlamiyorum
Ohhh çok şükür herşey güzel ilerlemiş sağlıkla da devam etsin insalalh kuzum çok şükür iyiyiz 29.haftalara kadar geldik agirlastik sayılır sıcaklar yoruyor onun dışında bı sıkıntı yok şükür doğumun güzel zamana geliyor yormayacak seni annesiEvet evet doğru tüplerim alininca tup bebekle yaptik ilk deneme şükür tuttu haftaya bugun kalp atisni duyacagiz inşallah sizler naslsiniz nasil gidiyor