- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Ayyy olsun da iğneye de razı geliyor insan inşallah testin pozitiftir kuzumKuzum sanırım gebelikte üç ay iğne kullanmam gerkecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy olsun da iğneye de razı geliyor insan inşallah testin pozitiftir kuzumKuzum sanırım gebelikte üç ay iğne kullanmam gerkecek
Ayyy olsun da iğneye de razı geliyor insan inşallah testin pozitiftir kuzum
Evet onu benxe yaşadım hamilelikten önceki ay çizgi vardı çok silikti ama yokmuş meğerse kasette çıkmamıştı inşallah düşündüğümüz gibi değildir kasette çıkar kuzumİnşallah olsunda yaparım üç ay iğne, sağlıkla hayırlısı ile olsunda valla hiç bişey hissetmiyorum yarın başka.marka ile yapcam bakalım , erken testler yaniltabiliyo
Tövbe de mavişim rezil rüsva oldum bulantı kusma ikilisi cehennemi yaşatıyor insana.Suan dedim ki keşke bulantım olsa bişey yiyemesem benim porsiyonlar iki katina çıktı diyebilirim
Ay inşallah bu sefer olmuşturEvet onu benxe yaşadım hamilelikten önceki ay çizgi vardı çok silikti ama yokmuş meğerse kasette çıkmamıştı inşallah düşündüğümüz gibi değildir kasette çıkar kuzum
Sonuçların Bi kısmı çıkmış maalesef çok kötüAllah Allaahhhh, gercekten cok degısık.
ınsallaahhh sonucunuz guzel cıksında kuzum.
Tedavisi var mı bunlarınbızde genetık test vermıstık ıkı ay once cıkmıs kromozomlarda sıkıntı yok ama bende pıhtıalsmaya yatkınlık varmıs
belkıde ılk asılama o yuzden kımyasal oldu
Yani kreeş vermek mantıklı doğum yapınca en azından rahatlarsın birazİnşallah değerleri düzelmiştir canim tüp bebeğe hatta aşılamaya gerek kalmadan kavuşursunuz bebisinize Rabbim tez zaman da güzel haberler almayı nasip etsin
Çok şükür iyiyiz bizde oğlanla evde uğraş dur sistik yavaş yavaş artık son 3 buçuk ay önümüzdeki aydan itibaren oğlanı kreşe vermeyi düşünüyorum hem çok istiyor hem de belli bir düzeni olur diye düşündüm
Sizde Bi verin bakalım bizde bence başka sorun var çözemedik gittibızde ay sonu verelım dıyoruz bakalım 40gun falan kullanmıs olacak vıtamını
Silik mi testin insallah vardır canım cok yakın hissediyorum cok cabaladın rabbim yüzünü güldürsünAy inşallah bu sefer olmuştur
Bulantı konusunu deme öyle cidden kusma koku hassasiyeti cok kötü bısey için dısına cıkıyo artık öğürürken altıma kacırıyorum abartısız bak illet yani tamm kilo almıyosum ama içinden geçiyo illallah ettiriyo seni duanı güzel yap kilo verilir bi sekil de dogumdan sonraSuan dedim ki keşke bulantım olsa bişey yiyemesem benim porsiyonlar iki katina çıktı diyebilirim
Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah moralini bozma elinden geleni yap gerisi Allah dan illa ki nasip olcak moralini yüksek tutSizde Bi verin bakalım bizde bence başka sorun var çözemedik gitti
Bu ay yine aşılama yaptırıcsm bakalım sonuçlar orda nasıl çıkacak
Zaten neyi tam istıyolar ki herkez biseyler arastırmasıyla buluyo inan ki bak ilk zaman coraspirin yetıyo ama 9 ay boyunca göbekten iğne vuruyosun onu her gittiğim doktora da söyle daha geçen kontrol de iki kişi tanıdım biri 4 aylık biri 5 bucuk aylık ölmüş karnın da sonuc kan pıhtılaşması hemen iğneye baslaman gerek demiş prof orda ugrasıyolardı rabbim kimseye yaşatmasın en yakın arkadaşımın da 5 bucuk aylık ölü doğum yaptı kalbi durdu karnın da kan pihtılaşması onun ihmali olmaz sımdı var 2 cocugu ama ikisin de de iğne vuruldu öğrenir ögrenmez basladı vurmaya rabbim dert verip derman aratmasın doktorlar cidden garipKuzum.bende kendim gittim.yaptirdim, yoksa doktorlar istemedi. Evde coraspin verdi birde folbiol icicem.folik asit az mis
Allah Allah neden ya bunun başka.bir nedeni olmalı canım, varikosel.varmi ??Sonuçların Bi kısmı çıkmış maalesef çok kötü
Ha bire geriliyor ileri gideceğine
1 saat de toplam hareket %30 2 saatte %20
ml de sperm sayısı sadece 3 milyon
Morfoloji %50
Hareket aynı gibi ama sayı çok çok düşmüş her testte biraz daha düşüyor Antulus öncesi 2 ay önce ml de 14 milyondu
Ay sonu vercek kuzum.Sizde Bi verin bakalım bizde bence başka sorun var çözemedik gitti
Bu ay yine aşılama yaptırıcsm bakalım sonuçlar orda nasıl çıkacak
Kesinlikle öyle evet ben bunun etrafımda ondan yaptırmak istedim .Zaten neyi tam istıyolar ki herkez biseyler arastırmasıyla buluyo inan ki bak ilk zaman coraspirin yetıyo ama 9 ay boyunca göbekten iğne vuruyosun onu her gittiğim doktora da söyle daha geçen kontrol de iki kişi tanıdım biri 4 aylık biri 5 bucuk aylık ölmüş karnın da sonuc kan pıhtılaşması hemen iğneye baslaman gerek demiş prof orda ugrasıyolardı rabbim kimseye yaşatmasın en yakın arkadaşımın da 5 bucuk aylık ölü doğum yaptı kalbi durdu karnın da kan pihtılaşması onun ihmali olmaz sımdı var 2 cocugu ama ikisin de de iğne vuruldu öğrenir ögrenmez basladı vurmaya rabbim dert verip derman aratmasın doktorlar cidden garip
Varikosel yok canımAllah Allah neden ya bunun başka.bir nedeni olmalı canım, varikosel.varmi ??
2 senedir o ilaç bu vitamin şu test devam ediyoruz hiç yol alamadıkAy sonu vercek kuzum.
Bncede başka bir sorun var iyice baktırın.
Gönlünü ferah tut bir çaresi bulunur
Sabah silik çıktı kuzum ama erken gebelik diye emin olamıyorum,yarın başka marka yapcam.Silik mi testin insallah vardır canım cok yakın hissediyorum cok cabaladın rabbim yüzünü güldürsün
Allah Allah çok tuhaf yaaa düşmesiVarikosel yok canım
Renkli ultrason elle muayene falan hepsine bakıldı