• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş istiyorum . Beni de ekler misiniz🤩 En son 19 Aralıkta regl oldum .Haziran Temmuz ayından beri korunmuyoruz ama hala nasip olmadı..2022 bitmeden kucağıma alırım inş😊

Herkese gunaydin. Gecem cok kotu gecti. Sol kasikta ve bel de hatta daha sonra bacagima yayilan muthis bir agri vardi. Simdi de geri gelecek gibi duruyor ve yorgunluk, halsizlik var. Dun dr. Ultrasonla bakarken sol taraf aciyor mu dediginde hicbir seyim yoktu. Uyarmadi da bu agri konusunda. Forumdaki insanlarin neden surekli kasik agrisi ve akintidan yakindigini anlamis oldum. Arastirdigimabgore klomenin etkisi ve igne sonrasi da oluyormus. Dersler, toplantilar nasil olacak bakalim bu kadar agriyla. Aksam cocugu okuldan almadan once igneyi yaptirmayi dusunuyorum saglik ocagina. Akinti olayi gerceklesmedi daha, bi sure pedle dolasacagim, gozum korktu. Baska bilmem gereken birsey varsa dikkate alirim 🙏
Merhaba bende aynıyım uyuyamadım gece. Neden oluyor acaba bu ağrılar. Size doktor ne demişti

Herkese gunaydin. Gecem cok kotu gecti. Sol kasikta ve bel de hatta daha sonra bacagima yayilan muthis bir agri vardi. Simdi de geri gelecek gibi duruyor ve yorgunluk, halsizlik var. Dun dr. Ultrasonla bakarken sol taraf aciyor mu dediginde hicbir seyim yoktu. Uyarmadi da bu agri konusunda. Forumdaki insanlarin neden surekli kasik agrisi ve akintidan yakindigini anlamis oldum. Arastirdigimabgore klomenin etkisi ve igne sonrasi da oluyormus. Dersler, toplantilar nasil olacak bakalim bu kadar agriyla. Aksam cocugu okuldan almadan once igneyi yaptirmayi dusunuyorum saglik ocagina. Akinti olayi gerceklesmedi daha, bi sure pedle dolasacagim, gozum korktu. Baska bilmem gereken birsey varsa dikkate alirim 🙏
Selam klomen kullanmadım ama çatlatma iğnesi olmuştum, iğne sonrası ağrı oluyor baya hatta ilişki sırasında çok ağrım olmuştu iğneyi olduk mecburen yapıcaz diye devam etmiştim. Bir de yumurta iğne etkisiyle çatladığı için bu ağrılar normal kabul ediliyor

Kızlar size bi şey sorucam bu ovülasyonda pik gördüm ben dün test yaptım ikinci yok denecek kadar azdı. Acaba bu kasık ağrım yumurtlama belirtisi mi ? Eğer öyleyse testte çıkardı dimi ?

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak
BaharDarcan48 BaharDarcan48 1 Ocak
@breg1 Ocak
@Simge34211 Ocak
@ZeyElif1 Ocak
@arash1 Ocak
mutlutablo mutlutablo 1 Ocak🐣👼🐥🧿
@beyazcauchy1 Ocak
@Hulahula2 Ocak
@Beyazmelek112 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
@poncik972 Ocak
@Cansinn103 Ocak
@Gazel21103 Ocak
bulutum08 bulutum08 4 Ocak
@Cansunil4 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
@Z3hra4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak
@Betulx5 Ocak
@Hiresa5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
@mmmeyra8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@Ozgurkus9 Ocak
@Polyannaaaa9 Ocak
@pembelikedis9 Ocak
@sumuhallebisi9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@minezmn4110 Ocak
@orjinal1910 Ocak
mauve mauve 10 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@E L B A10 Ocak
@ejce11 Ocak
M Mekap 11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@Noxciyoj12 Ocak
@yldzyzn12 Ocak
@Sevm5712 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@tucimo12 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@undomielk13 Ocak
@Birbuketcicek14 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@Feslegeen15 Ocak
@papatyamveben15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@Fh251217 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@HTCNM17 Ocak
@gizemada18 Ocak
@Hali18 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
@Masalsaa18 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@ManyakMisir20 Ocak
@dceke20 Ocak
@Spicelover20 Ocak
@Uzmankezban21 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@S_lidya24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@tgba9825 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Bonnylee 27 Ocak
@ssedays27 Ocak
@Sasa23430 Ocak
@Birbasak30 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
İnşalar bende hamile kalırım bu ay. Benimde bat 18 ocak😞😞

Ben de dün doktora gittim. Hsg çektirmiştim geçen hafta onun sonucunu ve eşimin sperm testi sonucunu gösterdik. Sperm hareketini ve morfolojiyi beğenmedi doktor eşimin ürolojiye gitmesini sorunun nedenini bulmak gerektiğini söyledi varikosel olabilir dedi bununla ne kadar uğraşırız şimdi bilmiyorum. Erkekler bizim gibi dayanıklı değil adam depresyona girdi kesip atıcam diye geziyor evde gülüyoruz artık ne yapalım

Ben de dün doktora gittim. Hsg çektirmiştim geçen hafta onun sonucunu ve eşimin sperm testi sonucunu gösterdik. Sperm hareketini ve morfolojiyi beğenmedi doktor eşimin ürolojiye gitmesini sorunun nedenini bulmak gerektiğini söyledi varikosel olabilir dedi bununla ne kadar uğraşırız şimdi bilmiyorum. Erkekler bizim gibi dayanıklı değil adam depresyona girdi kesip atıcam diye geziyor evde gülüyoruz artık ne yapalım
Bu kadar stres yapmasın canim artık herseyin bir dermanı var çok şükür Rabbım bekletmesin daha fazla ne kadar zamandır istiyorsunuz

Back