- 14 Aralık 2021
- 2.369
- 2.600
- 83
Inşallah 2 gündür 1 kilo havuç yedim şakasızÇatlamış bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah 2 gündür 1 kilo havuç yedim şakasızÇatlamış bence
AhahahhInşallah 2 gündür 1 kilo havuç yedim şakasız
Kist olmasindan korkuyorum zaten pco luyum 5 te falan tekrar yapicam inşallah siliklesirAhahahh
Merhaba bende aynıyım uyuyamadım gece. Neden oluyor acaba bu ağrılar. Size doktor ne demiştiHerkese gunaydin. Gecem cok kotu gecti. Sol kasikta ve bel de hatta daha sonra bacagima yayilan muthis bir agri vardi. Simdi de geri gelecek gibi duruyor ve yorgunluk, halsizlik var. Dun dr. Ultrasonla bakarken sol taraf aciyor mu dediginde hicbir seyim yoktu. Uyarmadi da bu agri konusunda. Forumdaki insanlarin neden surekli kasik agrisi ve akintidan yakindigini anlamis oldum. Arastirdigimabgore klomenin etkisi ve igne sonrasi da oluyormus. Dersler, toplantilar nasil olacak bakalim bu kadar agriyla. Aksam cocugu okuldan almadan once igneyi yaptirmayi dusunuyorum saglik ocagina. Akinti olayi gerceklesmedi daha, bi sure pedle dolasacagim, gozum korktu. Baska bilmem gereken birsey varsa dikkate alirim
Selam klomen kullanmadım ama çatlatma iğnesi olmuştum, iğne sonrası ağrı oluyor baya hatta ilişki sırasında çok ağrım olmuştu iğneyi olduk mecburen yapıcaz diye devam etmiştim. Bir de yumurta iğne etkisiyle çatladığı için bu ağrılar normal kabul ediliyorHerkese gunaydin. Gecem cok kotu gecti. Sol kasikta ve bel de hatta daha sonra bacagima yayilan muthis bir agri vardi. Simdi de geri gelecek gibi duruyor ve yorgunluk, halsizlik var. Dun dr. Ultrasonla bakarken sol taraf aciyor mu dediginde hicbir seyim yoktu. Uyarmadi da bu agri konusunda. Forumdaki insanlarin neden surekli kasik agrisi ve akintidan yakindigini anlamis oldum. Arastirdigimabgore klomenin etkisi ve igne sonrasi da oluyormus. Dersler, toplantilar nasil olacak bakalim bu kadar agriyla. Aksam cocugu okuldan almadan once igneyi yaptirmayi dusunuyorum saglik ocagina. Akinti olayi gerceklesmedi daha, bi sure pedle dolasacagim, gozum korktu. Baska bilmem gereken birsey varsa dikkate alirim
Herhangi bir kist (pko vs) yoksa zaten şuan pik. Ovulasyon çok değişik bir şey yaOlması gereken koyulukta olmaması sorun değil mi. Hani pik dediğimiz şey illa olması getekmiyor yumurtlamak için öyle miii
İnşalar bende hamile kalırım bu ay. Benimde bat 18 ocak�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Beklenen adet tarihi kuzumKızlar BAT ne oluyor tam olarak..
Bu kadar stres yapmasın canim artık herseyin bir dermanı var çok şükür Rabbım bekletmesin daha fazla ne kadar zamandır istiyorsunuzBen de dün doktora gittim. Hsg çektirmiştim geçen hafta onun sonucunu ve eşimin sperm testi sonucunu gösterdik. Sperm hareketini ve morfolojiyi beğenmedi doktor eşimin ürolojiye gitmesini sorunun nedenini bulmak gerektiğini söyledi varikosel olabilir dedi bununla ne kadar uğraşırız şimdi bilmiyorum. Erkekler bizim gibi dayanıklı değil adam depresyona girdi kesip atıcam diye geziyor evde gülüyoruz artık ne yapalım
Ocaktaki adet tarihini nedir ekleme yapayım listeyeBebiş istiyorum . Beni de ekler misiniz En son 19 Aralıkta regl oldum .Haziran Temmuz ayından beri korunmuyoruz ama hala nasip olmadı..2022 bitmeden kucağıma alırım inş
Insallah canim hosgeldin ekliyorumİnşalar bende hamile kalırım bu ay. Benimde bat 18 ocak
Hoşbulduk. Ekle abla ekle inşallah olurOcaktaki adet tarihini nedir ekleme yapayım listeye
Insallah canim hosgeldin ekliyorum
Adet günü bizde burda öğrendikKızlar BAT ne oluyor tam olarak..
Hoşbulduk canım Uygulama indirmiştim ona göre 16 Ocak Adet günümBeklenen adet tarihi kuzum
Ekledim canim şansın bol olsunHoşbulduk canım Uygulama indirmiştim ona göre 16 Ocak Adet günüm