Yok ben Gaziantepteyim :) ihl meslek dersleri öğretmeniyim benSıkı sıkı giyin hiç bisey olmaz sende mi Ankarada yaşıyorsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben Gaziantepteyim :) ihl meslek dersleri öğretmeniyim benSıkı sıkı giyin hiç bisey olmaz sende mi Ankarada yaşıyorsun canim
Saygılar hocam Antep görmek istediğim şehirlerden birisi insallah kısmet olur soğuk mu oralar havalar nasilYok ben Gaziantepteyim :) ihl meslek dersleri öğretmeniyim ben
Saygılar hocam. Buyrun gelin beklerim :) kışı çok soğuk yazı çok sıcak. Tam Karasal iklim :)Saygılar hocam Antep görmek istediğim şehirlerden birisi insallah kısmet olur soğuk mu oralar havalar nasil
Felsefe sizinki?Aaa branş nedir hocam
Tesekkurler ortasi yok yani oranin daSaygılar hocam. Buyrun gelin beklerim :) kışı çok soğuk yazı çok sıcak. Tam Karasal iklim :)
Hayır canım. Cuma gününe kadar gelmezse yeniden test yapacağımSu damlatinca silinirse kuruma çizgisi silinmezse gebelik diyorlar denedin mi kuzu
Aa bende Gaziantep deyim.hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuzYok ben Gaziantepteyim :) ihl meslek dersleri öğretmeniyim ben
Bir meslektaşınız daha var burda.Felsefe sizinki?
Yoksa sende 2020 ağustos mu1 buçuk sene sizin
Yaa ne çok öğretmen varmış gurur duydum hocam sizin branşınız da mı felsefe yoksaBir meslektaşınız daha var burda.
Yok hocam benim branş Türk Dili ve Edebiyatı. Yalnız felsefe hayranlığımı da dile getirmesem olmaz şimdi.Yaa ne çok öğretmen varmış gurur duydum hocam sizin branşınız da mı felsefe yoksa
Hahaha gerçekten mi herkes çok sıkıcı buluyor sevindim bunu duyduğuma TDE de çok güzelllYok hocam benim branş Türk Dili ve Edebiyatı. Yalnız felsefe hayranlığımı da dile getirmesem olmaz şimdi.
Ovulasyon testi yapıyo musun canımİyi akşamlar kızlar ben hala yumurtlama beklemekteyim 24.günümdeyim sanırım. kasık ağrılarım devam ediyor bugün fazla yürüyünce inanılmaz arttı akıntı da aynı şekilde. Ne zaman yumurtlayacam da adet olcam meraktayım
Yapıyorum, koyulaşıyor gibi olup kandırıyor adeta yalnız bu kasık ağrısıyla ve akıntıyla yumurtluyorumdur ya başka açıklaması olamaz gibi her ne kadar koyulaşmamış olsa daOvulasyon testi yapıyo musun canım
Felsefe ve psikolojiye ayrı bir ilgim vardır, lise yıllarımda filozoflarla uyuyup uyanırdım. Üniversite yıllarımda da sürekli felsefi kitaplar okurdum, çok severim. Rusça özel ders de veriyorum, ilgilenenler bana ulaşınız ahahhah.Hahaha gerçekten mi herkes çok sıkıcı buluyor sevindim bunu duyduğuma TDE de çok güzelll
Yaa ne güzel ben bi ingilizceyi halledeyim de önce hocam inşallah bi gün o da olurFelsefe ve psikolojiye ayrı bir ilgim vardır, lise yıllarımda filozoflarla uyuyup uyanırdım. Üniversite yıllarımda da sürekli felsefi kitaplar okurdum, çok severim. Rusça özel ders de veriyorum, ilgilenenler bana ulaşınız ahahhah.
27si baya koyu çıkmış bence yarın görürsün pik olur kuzuYapıyorum, koyulaşıyor gibi olup kandırıyor adeta yalnız bu kasık ağrısıyla ve akıntıyla yumurtluyorumdur ya başka açıklaması olamaz gibi her ne kadar koyulaşmamış olsa da