• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aralık ayından kızçeler buraya transfer olmuş bakalım daha kaç ay diğer gruplara transfer olcaz :D 26 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım gebede değilim bu gidişle ben şimdiden şubat grubuna geçicem :)

İyi akşamlar kızlar ben hala yumurtlama beklemekteyim 24.günümdeyim sanırım. kasık ağrılarım devam ediyor bugün fazla yürüyünce inanılmaz arttı akıntı da aynı şekilde. Ne zaman yumurtlayacam da adet olcam meraktayım😬

İyi akşamlar kızlar ben hala yumurtlama beklemekteyim 24.günümdeyim sanırım. kasık ağrılarım devam ediyor bugün fazla yürüyünce inanılmaz arttı akıntı da aynı şekilde. Ne zaman yumurtlayacam da adet olcam meraktayım😬
Ovulasyon testi yapıyo musun canım

Ovulasyon testi yapıyo musun canım
Yapıyorum, koyulaşıyor gibi olup kandırıyor adeta 😊 yalnız bu kasık ağrısıyla ve akıntıyla yumurtluyorumdur ya başka açıklaması olamaz gibi her ne kadar koyulaşmamış olsa da🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG_20211228_234818.jpg
    IMG_20211228_234818.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20211228_012514.jpg
    IMG_20211228_012514.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar, belimde ve kasigimda cok agri var. Yumurtlama donemi bu belirtiler olmazdi bende. Klomenin etkisi mi bu. Bir de yumurta kendiliginden catlarsa persembeye kadar, catlatma ignesi olacagim zarari olur mu? Ignesiz catlamiyor mu? Ovulasyon testi alsam ona gore mi vurunsam. Dr. 18mm olmus 29unda igneni ol dedi ezberden.

Grupta ogretmenimiz cokmus, ne guzel, ben bu dersten gecemeyecegim herhalde ogretmenim. Sorulaar, sorulaar..

Bir de icime dert oldu. Onceki mesajimda sanki calismayanlari otekilestirmisim gibi anlasilmamistir umarim. Benim ablam da ev hanimi. Annem ise 40 yasindan sonra eksik gunlerini tamamlayarak emekliligini hak etti. Yani demem o ki, bizim ulkemizde kadin olmak zor. Calisan, calismayan, evli, bekar, cocuklu, cocuksuz farketmiyor. Ya ailenden, ya esinden, ya esinin ailesinden, ya isinden ya da toplum icinde ayrimciliga ugruyorsun. Herkesin sartlari farkli ve sartlar ne olursa olsun siz degerlisiniz. Kimsenin kendinizi degersiz hissettirmesine izin vermeyin. ⚘⚘⚘

Hahaha gerçekten mi herkes çok sıkıcı buluyor sevindim bunu duyduğuma 😅 TDE de çok güzelll🌸
Felsefe ve psikolojiye ayrı bir ilgim vardır, lise yıllarımda filozoflarla uyuyup uyanırdım.😂 Üniversite yıllarımda da sürekli felsefi kitaplar okurdum, çok severim.💐 Rusça özel ders de veriyorum, ilgilenenler bana ulaşınız ahahhah.😂

Felsefe ve psikolojiye ayrı bir ilgim vardır, lise yıllarımda filozoflarla uyuyup uyanırdım.😂 Üniversite yıllarımda da sürekli felsefi kitaplar okurdum, çok severim.💐 Rusça özel ders de veriyorum, ilgilenenler bana ulaşınız ahahhah.😂
Yaa ne güzel 😍 ben bi ingilizceyi halledeyim de önce hocam inşallah bi gün o da olur😅

Back