• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende dün doktora gittim. Polistikover var sag yumurtalıkta dedi. Bu ay yumurta oluşmamış malesef. Rahim ters ama gebelikte ilgili sıkıntı yapmaz dedi. O kadar farklı doktora gitmiştim bunu ilk kez duydum.kimyasal gebeliklerin sebebi olarak yumurta ya da sperm kalitesinden olabileceğini eşimin test vermesi gerektiğini söyledi. Adetinde gel klomen demeyelim diyo ama bilmiyorum biraz canim sıkıldı

Kızlar size bi şey sorucam bu ovülasyonda pik gördüm ben dün test yaptım ikinci yok denecek kadar azdı. Acaba bu kasık ağrım yumurtlama belirtisi mi ? Eğer öyleyse testte çıkardı dimi ?
Kasık ağrıdığında genelde yumurta çatlıyordur.ovuda pikten sonra silikleşirse yumurta çatlıyor diyorlar

Merhaba bende aynıyım uyuyamadım gece. Neden oluyor acaba bu ağrılar. Size doktor ne demişti
Cnm doktor bisey demedi, boyle bir agriyla karsilasmayi ummuyordum. Ben amh degerim yasim geregi dusuk oldugu icin ilk kez kullandim. Pek ilac kulanan biri degilim. Ondan mi bu kadar fazla reaksiyon oldu bilmiyorum. Su an agri yok sukur, hafif bir rahatsizlik hissi var. Gece sol bacagim kopacak sandim, usume, titreme vardi. Hatta gece dedimki su agriya katlanamiyorsun bir de bebek yapmaya kalkisiyorsun bu yasta dedim. Kendi kendime kizdim. Sezeryandan sonra da cok sıkınti yasadim. 1 ay daha deneyip kendi haline birakacagim muhtemelen.

Kızlar bu ovülasyon testleri nasıl kullanılıyor ..Yani ben telde flo uygulamasından takip edip deniyoruz ogünlerde ama olmadı 6 aydır.. Almama gerek var mı yoksa bu uygulamadan takip etmeye devam edeyim mi

Selam klomen kullanmadım ama çatlatma iğnesi olmuştum, iğne sonrası ağrı oluyor baya hatta ilişki sırasında çok ağrım olmuştu iğneyi olduk mecburen yapıcaz diye devam etmiştim. Bir de yumurta iğne etkisiyle çatladığı için bu ağrılar normal kabul ediliyor
Igneden sonraki gun iliski dedi dr. 29u igne, 30, 1 ve 3u iliski. Ovulasyon yaptim simdi, negatif. Hayalet cizgi bile yok. Catlamadiysa bu kadar agrinin sebebi ne, bilemiyorum. Şu serit seklindeki coklu testlerden bulamadim bi turlu. Her yerde artimed 5li satiliyor. Kargo komsunun eline gecmesin diye netten de soyleyemedim :) Birkac gun yapacagim birsey anlayacak miyim bakalim.

Ben de dün doktora gittim. Hsg çektirmiştim geçen hafta onun sonucunu ve eşimin sperm testi sonucunu gösterdik. Sperm hareketini ve morfolojiyi beğenmedi doktor eşimin ürolojiye gitmesini sorunun nedenini bulmak gerektiğini söyledi varikosel olabilir dedi bununla ne kadar uğraşırız şimdi bilmiyorum. Erkekler bizim gibi dayanıklı değil adam depresyona girdi kesip atıcam diye geziyor evde gülüyoruz artık ne yapalım
Beslenme ve sporla cozuluyor bildigim kadariyla. Sigara iciyorsa birakmali. Uzulmeyin hallolur.

Ben de dün doktora gittim. Hsg çektirmiştim geçen hafta onun sonucunu ve eşimin sperm testi sonucunu gösterdik. Sperm hareketini ve morfolojiyi beğenmedi doktor eşimin ürolojiye gitmesini sorunun nedenini bulmak gerektiğini söyledi varikosel olabilir dedi bununla ne kadar uğraşırız şimdi bilmiyorum. Erkekler bizim gibi dayanıklı değil adam depresyona girdi kesip atıcam diye geziyor evde gülüyoruz artık ne yapalım
Varikosel hariç aynı senaryoyu yaşıyoruz bizde de durumlar aynı.Eşim çok inat ama olucak diyo bi şekilde.Koymuş kafasına haberi yok bu işlerin pamuk ipliğine bağlı olduğundan.Ben de hevesi kaçmasın diye sesimi çıkaramıyorum şansımızı deniyoruz işte bakalım olursa olur kısmet

Şimdi baktım da aylık mı 65 ₺
indirince bir kac aylık adet geçmişi eklemen lazım arada sorup duru ödeme yap vip ol der geç gerek yok yani.....

Nasil yapılıyor baktım bulamadım valla🤣
bak yerini bilince kopacaksin 😂😂😂😂 yuvalak olan yerin alta artı var ya not eklemeye iste orda lh hcg testti yap ordan kameraya taratiyorsun sana pozitif mi değilmi söylüyor
salgı için iki parmak arasında uzat diyor 🙈🙈

Bu kadar stres yapmasın canim artık herseyin bir dermanı var çok şükür Rabbım bekletmesin daha fazla ne kadar zamandır istiyorsunuz
7 aydır istiyoruz canım. Aylardır sadece ben stres yaptığım için olmuyor gibi bir algı yaratmıştı çevrem oysa ki

Back