Eminim. Cuma günü erken gebelik yapmak istiyorum çıkmaz mı ?Yani pikten eminsen kaymış olabilir.İnşallah olduysa da 2-3 Ocak gibi erken gebelik testlerinden yapsan çıkar heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim. Cuma günü erken gebelik yapmak istiyorum çıkmaz mı ?Yani pikten eminsen kaymış olabilir.İnşallah olduysa da 2-3 Ocak gibi erken gebelik testlerinden yapsan çıkar heralde
Yazısız olan dün, yazılı olan bugün. Yakınlaştırdım iyice görünsün diye. Böyle bi garip yani anlamadım niye böyle oldu kiAllah Allah at istersen. Bakalım bi
Yeni yıl hediyesi planlıyosun sanırım sen Hadi inşallah bi dene şansını neden olmasınEminim. Cuma günü erken gebelik yapmak istiyorum çıkmaz mı ?
Silik mi çıktı canim insallah vardır ve hiç beklemediğin anda bulur seniBugün yaptım ama yok gibiydi canım
Evet inşallah olurYeni yıl hediyesi planlıyosun sanırım sen Hadi inşallah bi dene şansını neden olmasın
Ya sanki siliniyor gibi. Sıvı alımına dikkat ettin mi ? Ben ovülasyonda şunu farkettim çok uzun süre lavaboya çıkmazsanız daha koyu çıkıyor ilk çizgi bile ondan olabilir belki ?Yazısız olan dün, yazılı olan bugün. Yakınlaştırdım iyice görünsün diye. Böyle bi garip yani anlamadım niye böyle oldu ki
Senden umutluyum kuzucum insallahEvet inşallah olur
Uzun süre tutunca da kasık ağrısı yapiuor enfeksiyona dönüyor bende direk hala pik göremedim mesela bugün yarın yakindirYa sanki siliniyor gibi. Sıvı alımına dikkat ettin mi ? Ben ovülasyonda şunu farkettim çok uzun süre lavaboya çıkmazsanız daha koyu çıkıyor ilk çizgi bile ondan olabilir belki ?
Ya benim umudum yok. Acaba üşüttüm mü diyorum ayaklarım hiç ısınmıyor okula iki çorap birde bot giyip gidiyorum yine de ayaklarım ısınmıyorSenden umutluyum kuzucum insallah
Tutmak ne mümkün altıma yapıcam galiba diye lavaboya gidiyorum ama çok az geliyor :) birde akıntım çokUzun süre tutunca da kasık ağrısı yapiuor enfeksiyona dönüyor bende direk hala pik göremedim mesela bugün yarın yakindir
Ya benim umudum yok. Acaba üşüttüm mü diyorum ayaklarım hiç ısınmıyor okula iki çorap birde bot giyip gidiyorum yine de ayaklarım ısınmıyor
Bahsettiklerin gebelik belirtileri insallah tutmuştur ve bebeğin seninledir ogretmensin sanirim sayın hocamTutmak ne mümkün altıma yapıcam galiba diye lavaboya gidiyorum ama çok az geliyor :) birde akıntım çok
Eveet öğretmenimBahsettiklerin gebelik belirtileri insallah tutmuştur ve bebeğin seninledir ogretmensin sanirim sayın hocam
Ay inşallah şuan yatıyorum sıcak su torbası ayaklarımda. Yarın nöbetçiyim kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye :)Bahsettiklerin gebelik belirtileri insallah tutmuştur ve bebeğin seninledir ogretmensin sanirim sayın hocam
2 saat öncesi sıvıyı kestim, genelde de aynı saatlerde yaptım hep öğleden sonra. Yarın tekrar yapıcam bakalım nasıl çıkacak bu seferYa sanki siliniyor gibi. Sıvı alımına dikkat ettin mi ? Ben ovülasyonda şunu farkettim çok uzun süre lavaboya çıkmazsanız daha koyu çıkıyor ilk çizgi bile ondan olabilir belki ?
Yaa meslektaşmışızEveet öğretmenim
Ya silik gibi geldi aslında ama aşırı silik. Bir saat sonra baktım o gördüğüm yerde çizgi çıkmış ama güvenmiyorum. Önceki ayda da böyle birşey yaşamıştım. Net çizgi görmeden umutlanmamSilik mi çıktı canim insallah vardır ve hiç beklemediğin anda bulur seni
Aaa branş nedir hocamYaa meslektaşmışız
Su damlatinca silinirse kuruma çizgisi silinmezse gebelik diyorlar denedin mi kuzuYa silik gibi geldi aslında ama aşırı silik. Bir saat sonra baktım o gördüğüm yerde çizgi çıkmış ama güvenmiyorum. Önceki ayda da böyle birşey yaşamıştım. Net çizgi görmeden umutlanmam
Branş nedir bende okul öncesi öğretmeniyim ama şuan calismiyorumEveet öğretmenim
Sıkı sıkı giyin hiç bisey olmaz sende mi Ankarada yaşıyorsun canimAy inşallah şuan yatıyorum sıcak su torbası ayaklarımda. Yarın nöbetçiyim kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye :)