• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani pikten eminsen kaymış olabilir.İnşallah olduysa da 2-3 Ocak gibi erken gebelik testlerinden yapsan çıkar heralde
Eminim. Cuma günü erken gebelik yapmak istiyorum çıkmaz mı ? 😀

Eklentiler

• F6323C15-2D12-491F-BF59-E4ABB620426F.jpeg
    F6323C15-2D12-491F-BF59-E4ABB620426F.jpeg
    187,9 KB · Görüntüleme: 50
Allah Allah at istersen. Bakalım bi
Yazısız olan dün, yazılı olan bugün. Yakınlaştırdım iyice görünsün diye. Böyle bi garip yani anlamadım niye böyle oldu ki

Eklentiler

• IMG_20211227_153241.jpg
    IMG_20211227_153241.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20211228_154612.jpg
    IMG_20211228_154612.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 51
Yazısız olan dün, yazılı olan bugün. Yakınlaştırdım iyice görünsün diye. Böyle bi garip yani anlamadım niye böyle oldu ki
Ya sanki siliniyor gibi. Sıvı alımına dikkat ettin mi ? Ben ovülasyonda şunu farkettim çok uzun süre lavaboya çıkmazsanız daha koyu çıkıyor ilk çizgi bile ondan olabilir belki ?

Ya sanki siliniyor gibi. Sıvı alımına dikkat ettin mi ? Ben ovülasyonda şunu farkettim çok uzun süre lavaboya çıkmazsanız daha koyu çıkıyor ilk çizgi bile ondan olabilir belki ?
Uzun süre tutunca da kasık ağrısı yapiuor enfeksiyona dönüyor bende direk hala pik göremedim mesela bugün yarın yakindir

Ya benim umudum yok. Acaba üşüttüm mü diyorum ayaklarım hiç ısınmıyor okula iki çorap birde bot giyip gidiyorum yine de ayaklarım ısınmıyor

Tutmak ne mümkün altıma yapıcam galiba diye lavaboya gidiyorum ama çok az geliyor :) birde akıntım çok
Bahsettiklerin gebelik belirtileri insallah tutmuştur ve bebeğin seninledir ogretmensin sanirim sayın hocam 🥰

2 saat öncesi sıvıyı kestim, genelde de aynı saatlerde yaptım hep öğleden sonra. Yarın tekrar yapıcam bakalım nasıl çıkacak bu sefer

Silik mi çıktı canim insallah vardır ve hiç beklemediğin anda bulur seni ♥️😍
Ya silik gibi geldi aslında ama aşırı silik. Bir saat sonra baktım o gördüğüm yerde çizgi çıkmış ama güvenmiyorum. Önceki ayda da böyle birşey yaşamıştım. Net çizgi görmeden umutlanmam 😄

Ya silik gibi geldi aslında ama aşırı silik. Bir saat sonra baktım o gördüğüm yerde çizgi çıkmış ama güvenmiyorum. Önceki ayda da böyle birşey yaşamıştım. Net çizgi görmeden umutlanmam 😄
Su damlatinca silinirse kuruma çizgisi silinmezse gebelik diyorlar denedin mi kuzu

Back