- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Aynen yap canim iyice siliklesene kadar her gün degerlendirTeşekkür ederim canım bakalım o zaman yarın da test yapayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yap canim iyice siliklesene kadar her gün degerlendirTeşekkür ederim canım bakalım o zaman yarın da test yapayim
Inşallah canım inşallah tutar çünkü şubatta eşim 1 ay boyunca eğitimde olucakAynen yap canim iyice siliklesene kadar her gün degerlendir
Ne guzel iste cnm. Onlarin durumu yeme icme, yasam tarzi vs.ye gore degisiyormus. Belgeselde izledim saniyede 1.500 adet uretiyorlarmis. Tek seferde 200-500milyon adet atiyorlarmis. Cogu aylak, beceriksiz, ters yuzen, yavas ya da yapisal bozuk oluyormus. Ee bize 1 tane caliskan, hizli ve azimli olani yetiyor. Aglama lutfen. Yurtdisina yerlesiyor olmaniz buyuk bir degisiklik. Stresini kontrol etmelisin. Hersey yoluna girerGittik doktora bugün yine aynı şeyleri söyleyip ürolojiye yönlendirdi.Eşim de tekrar örnek verdi.ilk sonuçla alakasız sonuç aldık yüksek çıktı değerleri.İyice kafamız karıştı hangisi doğru hiç bilmiyoruz.Eşim tabi ilk sonucu kendine yediremediği için ikinciyi benimsedi ben daha gerçekçiyim ama emin olana kadar da adama habire test yaptırmak istemiyorum o da hırpalanıcak zamanla.Ne yapıcam hiç bilmiyorum Ocak sonu yurtdışına yerleşiyoruz burda ne olacaksa olucak gittikten sonra geçmiş olsun artık.Panik haldeyim ağlıyorum sürekli istemsiz aklımdan da atamıyorum bu konuyu.Kadın doğumdan önce psikiyatriye gitmem lazım sanırım benim
Insallah canim eş olmayınca hersey aksıyor insalalh tutarInşallah canım inşallah tutar çünkü şubatta eşim 1 ay boyunca eğitimde olucak
Ekledim canim hosgeldinbeni de ekler misiniz listeye? bat 1 ocak.
tesekkur ederim.Insallah canim eş olmayınca hersey aksıyor insalalh tutar
Ekledim canim hosgeldin
Teşekkür dderim , pitilitlasma çıktı bende, hamile kalırsan kan sulandırıcı başlayacağız dedi başka hiçbir şey çıkmadıİlk çocuk kaç yaşında acaba benimde ikinci çocuk ilki hemen oldu şükür ama ikinciler dha zorms anladığım kadarıyla
Gecmis olsun sebebi araştırıldimi peki istemsiz bir şekilde düşük diş gebelik vs korkar oldum o kadar çok duyuyorum ki sanki alalh korusun düşük olmadan gebe olamayackmsn gibi o nedenle korkuyorum
yok kuzum daha var 10 ocakta kısmetse tabi regl gelirsemaviss_34 Tatlış seni reglinde çağırmıştı doktor, gittin mi?
Ay o gelmezse bebiş gelecekk.yok kuzum daha var 10 ocakta kısmetse tabi regl gelirse
Evet canim her türlü gideceğim doktora hayirlisi bakalimAy o gelmezse bebiş gelecekk.
İşareti bile kötü regl olunca kendimi o kırmızı çarpı gbi görüyorum zaten iyi bulmuşsunuzOlmayanlara koyarım canim gebe olanlara da düşünmemiştim şimdi baktım civciv çok tatlı ya
Kızçeee naptın ?? Senin bat 2 Ocak degilmiydiKızlar ben 18 aralıkta yumurtladım sanıyordum bugün tekrar pik yaptı hemde T çizgisi C den önce belirdi şimdi ben ne yapacağım nasıl hesaplıycam eşimlede iki gündür küsüs konuşmuyoruz, galiba asıl yumurtlama bugün oldu döngüm yine değişti
Ahhh kuzum 5 aydır o işaretini görmekten artık kanka olduk o yüzden çok yadirgamiyorum artık inşallah sana bu ay işaretlerini ekleriz adının karşısınaİşareti bile kötü regl olunca kendimi o kırmızı çarpı gbi görüyorum zaten iyi bulmuşsunuz
Saçlarım sarı diye eşim sarı civcivim sarı kuşum die sever zaten sevgili olduğumuzdan beri öyle inşallah bu sarı civciv şans getirir bana bize hepimize inan burdaki bekleyen herkese kendim kadar istiyorum beklemek zor çünküAhhh kuzum 5 aydır o işaretini görmekten artık kanka olduk o yüzden çok yadirgamiyorum artık inşallah sana bu ay işaretlerini ekleriz adının karşısına
İnşallah güzel haber alırız bu ay canımSaçlarım sarı diye eşim sarı civcivim sarı kuşum die sever zaten sevgili olduğumuzdan beri öyle inşallah bu sarı civciv şans getirir bana bize hepimize inan burdaki bekleyen herkese kendim kadar istiyorum beklemek zor çünkü
Ahhh ne güzel dualar agzin bal yesin Amin kuzucum insallah tez zamandaSaçlarım sarı diye eşim sarı civcivim sarı kuşum die sever zaten sevgili olduğumuzdan beri öyle inşallah bu sarı civciv şans getirir bana bize hepimize inan burdaki bekleyen herkese kendim kadar istiyorum beklemek zor çünkü
Umudum yok ama burdakilerle konuşmayı konuştuklarını takip etmeyi sevdim olsa da olmasa da kabulüm artk napalım dmi inşallah bekleyen herkesin ummadığı anda süprizi olurİnşallah güzel haber alırız bu ay canım
Ben de umut etmeyi bıraktım daha doğrusu akışına bıraktım elbette olacağı bir zaman vardır diyerek o günü bekliyorumUmudum yok ama burdakilerle konuşmayı konuştuklarını takip etmeyi sevdim olsa da olmasa da kabulüm artk napalım dmi inşallah bekleyen herkesin ummadığı anda süprizi olur