How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim yeni gelen arkadaşa sormuştum benim de dongum 30 gün hala yumurtlama olmadı ama 🤔
Diğer mesaja istinaden sorduğunu sandım karışıklık oldu 😂 canım benim bir süredir böyle döngüm 30 ama yumurtlamam erken başlıyor 8. Gün ile 10. Gün arası.🤷🏻‍♀️ Hakkımızda hayırlısı

Diğer mesaja istinaden sorduğunu sandım karışıklık oldu 😂 canım benim bir süredir böyle döngüm 30 ama yumurtlamam erken başlıyor 8. Gün ile 10. Gün arası.🤷🏻‍♀️ Hakkımızda hayırlısı
Olabilir canim ama erken yumurtlama oluyorsa 14 gün sonra regl olman gerekmiyor mu döngü kısalıyor o durumda

Tamam o vakit yarın test yapıyorum 11 gün geçmiş oluyor
Ama hiç belirtim yok sadece bel ağrım var
Göğüslerim yumurtlama döneminden 4 5 gün sonra çok ağrıyordu uçları sızlıyordu ama şimdi onlarda geçti sadece şişkinlik var sanırım nu ay da olmadı

Onumuzdeki ay, ovulasyon testini ben de yapayim diyorum ama yazdiklarinizi okudukca kafam karisiyor 😂 Olmasa daha iyi gibi geliyor. Yarin doktora 🥚takibine gidiyorum. Ilk defa olacak. Cmtsi pazar 🥑 yedim. Bugun ve yarin havuc yiyecegim. Iki gece (cuma, pazar) degerlendirdim. Bi de sali olursa, e dogurganlik donemim bitiyor zaten cars.gunu. 3 kere de olur mu ki 🤔😀 Forumdan ogrendiklerimi yapmaya calisiyorum. Yumurta sonucumu buradan paylasip fikirlerinizi alirim. Herkes cok biliyor ya, kendimi kotu hissediyorum 😂😂😂

Haiff akıntı gelince bence tam emin değilim ama gerçi benim af edersin bir damla gelmişti Dr a spiral çıkartmak için gttim Dr henüz adet olmamssn dedi bnde dün akşam mini kan geldi dedim Nyse akşaminda ertesi sabah yoğun olmustim
Evet benim de akşam hafif geldi ertesi gün yoğun oldu iki günü de değerlendireceğiz artık yapacak bir şey yok

Kızlar bugün piki gördüm çok şükür bat kaç oluyo 😂

Eklentiler

• 20211227_171248.jpg
    20211227_171248.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 35
Back