Sağol canim InşallahEkledim canim hayirlisi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canim InşallahEkledim canim hayirlisi olsun
Diğer mesaja istinaden sorduğunu sandım karışıklık oldu canım benim bir süredir böyle döngüm 30 ama yumurtlamam erken başlıyor 8. Gün ile 10. Gün arası. Hakkımızda hayırlısıYok canim yeni gelen arkadaşa sormuştum benim de dongum 30 gün hala yumurtlama olmadı ama
Henüz çıkmaz canim 12.gunu çıkar idrar testinde10.gün LH testi Pik gördüm. Ayın 20 siydi.
Baya bir belirtiler yaşıyorum. Sizce test yapsam çıkar mı? Ufff bu sabırsızlıklar ne olacak yahu?
Sen bak canim haberdar edersin günün değişirseBilmiyorum ki yarın tekrar yapıcam eğer bugün yumurtlama olduysa tekrar yeni bat 10 ocak oluyor
O zaman beş gün daha ya sabır diyoruz. Bu ay nedense çok ümitlendim. :) Günler geçmiyor, sürekli düşünmemeye çalışıyorum.Henüz çıkmaz canim 12.gunu çıkar idrar testinde
Olabilir canim ama erken yumurtlama oluyorsa 14 gün sonra regl olman gerekmiyor mu döngü kısalıyor o durumdaDiğer mesaja istinaden sorduğunu sandım karışıklık oldu canım benim bir süredir böyle döngüm 30 ama yumurtlamam erken başlıyor 8. Gün ile 10. Gün arası. Hakkımızda hayırlısı
Aklına getirme başka şeylerle oyalan bende öyleyimO zaman beş gün daha ya sabır diyoruz. Bu ay nedense çok ümitlendim. :) Günler geçmiyor, sürekli düşünmemeye çalışıyorum.
Döngüm aynı kalıyor.Olabilir canim ama erken yumurtlama oluyorsa 14 gün sonra regl olman gerekmiyor mu döngü kısalıyor o durumda
Evet benim de akşam hafif geldi ertesi gün yoğun oldu iki günü de değerlendireceğiz artık yapacak bir şey yokHaiff akıntı gelince bence tam emin değilim ama gerçi benim af edersin bir damla gelmişti Dr a spiral çıkartmak için gttim Dr henüz adet olmamssn dedi bnde dün akşam mini kan geldi dedim Nyse akşaminda ertesi sabah yoğun olmustim
Kocayı bulursam değerlendiricem inş kuzuCatlamıs bugünüde değerlendir bence
Barkod numarasıyla da bakabilirsin o xaman canim hangi hastane ise Google ye yaz hastanenin adını tahlil sonucu diye orda çıkması lazım ama e nabixa neden dusmediDevlet hastanesiydi
Şimdi düşmüş e nabiza 39.43 yazıyor kaç haftalık olabilir sizceBarkod numarasıyla da bakabilirsin o xaman canim hangi hastane ise Google ye yaz hastanenin adını tahlil sonucu diye orda çıkması lazım ama e nabixa neden dusmedi
Daha çok yeni canim gozunaydin sağlıkla ilerlesin insallah 3 yada 4 haftalıktr son adet tarihini nedir ona göre baz alacaksinŞimdi düşmüş e nabiza 39.43 yazıyor kaç haftalık olabilir sizce
Yarin çatlama olursa bat 11 Ocak canimKızlar bugün piki gördüm çok şükür bat kaç oluyo
Teşekkür ederim canım bakalım o zaman yarın da test yapayimYarin çatlama olursa bat 11 Ocak canim