Oylemiymis ben de ocakta 3.dozu olacaktimAsi oldunuz mu aceba bende bugün gittim aslinda olmayı düşünmüyordum ama gene de yapmadılar gebelik düşünüyorsanız adet düzensizliği ve yumurtlamada sıkıntı çıkarıyor vs dediler yaotirmadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oylemiymis ben de ocakta 3.dozu olacaktimAsi oldunuz mu aceba bende bugün gittim aslinda olmayı düşünmüyordum ama gene de yapmadılar gebelik düşünüyorsanız adet düzensizliği ve yumurtlamada sıkıntı çıkarıyor vs dediler yaotirmadim
Ya hadi inşallah çünkü hem eşimin değerleri bi değişik hem tıkanıklık olursa valla kalbim dayanmazBence ikisi de açık fotoğrafa göre sağ tarafta ki zaten baya belli açık olduğu diğer tarafa şey diyebilirler yapışıklık vardı ilaçla açılmış flan diyebilir ama bence açık Bnm arkadaştaki de buna benziyordu
Maviş, o çarpı çok acımasız duruyor. Onun yerine regl olanlar boş bırakılsa? Diğerlerine de bu olsa?Ahhh kuzum 5 aydır o işaretini görmekten artık kanka olduk o yüzden çok yadirgamiyorum artık inşallah sana bu ay işaretlerini ekleriz adının karşısına
Bencede sana katılıyorum çok acımasızcaMaviş, o çarpı çok acımasız duruyor. Onun yerine regl olanlar boş bırakılsa? Diğerlerine de bu olsa?
Çekerkende bilir geçip geçmediğini nasıl rapor çıkmamış dedi anlamadım yapan kendisi değilmi.Rapor çıkmamış daha.Çıkınca konuşuruz dedi.Yeminle ömrümden ömür çalıyo şu adam
Beni silebilirsin .bahceci tüp bebege gittim namını biliyorsunuzdur ama olmayacagını söyledi .isteyen bakacak olan herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip olsun insallah .Hepinizi ekledim kizlar hosgeldiniz bebisleriniz sizinle olsun
Dediğim gibi sanki sağ taraf kapalı gibi sol taraftan geçiş var gibi gözüküyor ama Emin olamadım ne zaman çıkacakmış sonuç anestesiz mi yaptırdınYakınlaştırdım bi de böyle bak ben hiç anlamıyorum
Nasil yani neden direk böyle bisey soyledilerBeni silebilirsin .bahceci tüp bebege gittim namını biliyorsunuzdur ama olmayacagını söyledi .isteyen bakacak olan herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip olsun insallah .
Yok olmadım gebelik önce olduğu gibi regl duzenlszhi vs olır diye cesaret edemedim umarum daha önce olmadığım için pişman olmam hadi aşı korona ya karşı korudu diyelim birde omigram çıktı yani o nedenle pek olmak istemedimAsi oldunuz mu aceba bende bugün gittim aslinda olmayı düşünmüyordum ama gene de yapmadılar gebelik düşünüyorsanız adet düzensizliği ve yumurtlamada sıkıntı çıkarıyor vs dediler yaotirmadim
Erken menopoz cnm yumurta olusmuyo .adetlerde gel bakarız olursa dedi ama hayatına bak bi kızın var dedi .umut vadetmiyorNasil yani neden direk böyle bisey soylediler
Neyin vardı Kİ de direk bunu söylediler sana menopozun tedavisi var Kİ hiç tedavi olmayı denemedin miBeni silebilirsin .bahceci tüp bebege gittim namını biliyorsunuzdur ama olmayacagını söyledi .isteyen bakacak olan herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip olsun insallah .
Önceki ay topiklerinde öyleydi canim o sebeple bende öyle düşündüm olmadı ismi komple silerimaslında olmaması lazım yani gelecek aya transfer oluyor ve baştan deniyor ♻♼
Ekledim canim hosgeldinmerhaba kızlar aralık başlığından buraya geçiş yaptım :). aralığın 1inde aşılama yapılmıştı tutmadı kırmızıları gördüm. bu ay herhangi bi şey yapılmıcak ilaç faln kullanmıcam rahmi dinlendiricez doktorun deyimiyle. bat 13 ocak benim bu ay bir beklentim yok şubatta tekrar klomene geçiş yaparım diye düşünüyorum
Ekledim canim hosgeldinBeni de ekler misiniz 1 Ocak adet günüm umudum gitti buraya geleyim bari test yaptım erken gebelik partum diye hiç kullanmadım ne kadar güvenli bilmiyorum ama negatif çıktı işte bu ay da olmadı ne yazık Kİ yoruldum artık
Satırı silebilirim canim regli gelenlerinMaviş, o çarpı çok acımasız duruyor. Onun yerine regl olanlar boş bırakılsa? Diğerlerine de bu olsa?
Cok acımasızca değil mi canim çok şükür ki kızın varmis Allah bağışlasın ama şu dönem de çaresi olmayan bisey olamaz yaErken menopoz cnm yumurta olusmuyo .adetlerde gel bakarız olursa dedi ama hayatına bak bi kızın var dedi .umut vadetmiyor
Erken menopoz cnm yumurta olusmuyo .adetlerde gel bakarız olursa dedi ama hayatına bak bi kızın var dedi .umut vadetmiyor
evet bıraz daha anlayıslı olabılır doktorlar. amınnnn herkese hayırla gelsın yenı yıl mınnoslarımızla gelsınYani aceleye gelmesin diye ozele gidiyoruz. Elbette insanin bir gunu bir gunune uymaz ama ben de biraz gergindim alttan muayene olacak diye. Sonra birkac gun takip edecek filan saniyordum buradan okuduklarima gore. Igneden filanda haberim yoktu. Her neyse aklima takilan bazi seyler var henuz cvbini bulamadigim. Yeni yil herkese surprizleriyle gelsin
merhaba bu mfk nın karışımını nerden aldınız?Canım şükür iyiyim önceki haftalara göre topladım kendimi.şu hsg nin temiz çıkışı da içime su serpti. Gerçi bu sefer bu da açıksa problem ne o zaman diye düşünmeye başladım ama neyse.. Nasip değil demek ki deyip nasip olsun artık diye dua ediyorum ve içimden bekleyen herkese bu ay olsun diye sizleri de geçiriyorum
Bugün döngümün 11. Günündeyim ve sanırım yumurtlama dönemi başladı akıntı ve ara ara kasık ağrılarım oluyor.. Gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum hsgden sonra sadece 1 gün bıraktım sonra devam ettim..
Sadece ınofolic combi kullanıyorum.. Mfk nın bal polen karışımını aldıydım daha bugün geldi yarın başlıcaz yemeye..
Onun dışında ilaç yok iğne yok doktor kontrolü yok ovulasyon testi yok.. Kendime söz verdim erken gebelik testi de yapmıcam bu ay.. O beni çok aşırı üzüyor çünkü.. İnşallah adet günüme kadar olmamış olursam ertesi gün hemen kan vereceğim kafamdan atamıyorum illaki ama bu ay bi teslimiyet oldu bıraktım gibi.. Sen nasılsın
Yani kararsız konuştu bi tüp için.Raporun çıksın detaylı konuşuruz dedi işte ama az önce başka bi jinekoloğa danıştım gösterdim filmleri bi taraf tam açık diğer tarafta perde var dedi.Deneyin tarih yaklaşınca test yap ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi dış gebelik olabilir bi ihtimal dedi.Eşim az önce birsürü test aldı bata yakın yap sürekli dediÇekerkende bilir geçip geçmediğini nasıl rapor çıkmamış dedi anlamadım yapan kendisi değilmi.