How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yarın kan testi vereceğim diş tedavim için netleşmesi adına geç döllenme olasılığı yok . Sizce regle 4 gğn kala yumurtlamanın 11. Günü kanda belli olur mu hiç bir belirtim de yok 2 aydır hep negatif tekrar negatif görmekten çok korkuyorum ama diş için yapmam lazım

Kızlar merhaba yumurtlamam 30 Aralık başlayıp 5 Ocak bitmesi gerekiyor ama 25 Aralık'ta başladı. Bat'tan 7 yada 5 gün önce gebelik öğrenilebilir buna göre ben gebelik testini adetten 10 yada 15 gün önce yaparsam öğrenebilirim gibi geliyor bana peki sizce ?

Ben de varım kızlar bat 12 Ocak yumurtlama adet döngüsünün 8. Günü oldu 4 gün değerlendirildi. Bir yıllık evli olacağım ocakta . Çok istiyoruz olsun inşallah 🤗

Kızlar yarın kan testi vereceğim diş tedavim için netleşmesi adına geç döllenme olasılığı yok . Sizce regle 4 gğn kala yumurtlamanın 11. Günü kanda belli olur mu hiç bir belirtim de yok 2 aydır hep negatif tekrar negatif görmekten çok korkuyorum ama diş için yapmam lazım
Regle 4 gün kala öğrenebilirsin canım kanda çıkar.

Kanda çıkar canim 10.gunu geçince kana karışıyor artık

Kızlar çatlamış dimi dün havuç yedim

Eklentiler

• IMG_20211227_153241.jpg
    IMG_20211227_153241.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 50
Ben de varım kızlar bat 12 Ocak yumurtlama adet döngüsünün 8. Günü oldu 4 gün değerlendirildi. Bir yıllık evli olacağım ocakta . Çok istiyoruz olsun inşallah 🤗
Ekledim canim erken yumurtlama olduysa erken öğrenirsin o halde dongun 25 gun mu

Kızlar ben 18 aralıkta yumurtladım sanıyordum bugün tekrar pik yaptı hemde T çizgisi C den önce belirdi şimdi ben ne yapacağım nasıl hesaplıycam eşimlede iki gündür küsüs konuşmuyoruz, galiba asıl yumurtlama bugün oldu döngüm yine değişti🙁🙁

Eklentiler

• 07354201-79E5-4684-97BC-9E966CA7962E.jpeg
    07354201-79E5-4684-97BC-9E966CA7962E.jpeg
    149,9 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ben 18 aralıkta yumurtladım sanıyordum bugün tekrar pik yaptı hemde T çizgisi C den önce belirdi şimdi ben ne yapacağım nasıl hesaplıycam eşimlede iki gündür küsüs konuşmuyoruz, galiba asıl yumurtlama bugün oldu döngüm yine değişti🙁🙁
Gebelik olabilir mi canim p zaman da bu şekilde koyu olabiliyor ama sen gene de her ihtimale karşı degerlendir

10.gün LH testi Pik gördüm. Ayın 20 siydi.
Baya bir belirtiler yaşıyorum. Sizce test yapsam çıkar mı? Ufff bu sabırsızlıklar ne olacak yahu?

Back