Su an hastanedeyim. Doktorun tavri cok canimi sıkti. Kargolariyla ilgilendi. Kendi kendine konusuyor, bisey anlamiyorum. Idrara sıkısık gelmemi soylemisti, ama saat erken oldugu icin degildim. Adetimin 5.gununde 2 folikul var demisti. Simdi 18mm birbyumurta var. Digeri kucuk sanirim. Biri buyuyunce digerini bastirir zaten dedi. Kac tane olmasi lazim dedim, bize bir tane yetiyor dedi. 5 gun klomen kullandim ama 1 dozu icmeyi unuttum. Her neyse 2gun sonra 29unda otri igne vurunacakmisim. 30, 1 ve 3 ocak iliski dedi. Sonra otur tutsun diye dua et dedi. Cok hizli agizinin icinden konustu. Gecen sefer sakin sakin konusmustu, tavri bana guven vermisti. Burada alttan muayene yapildigi soylenmisti. Benim karindan bakti. Yani catlamazsa ne olacak. Diger ufak, kiste donusur mu kafamda bir suru soruyla kalakaldim. Regl olursam 3-5.gununde gel, 3 ay bu sekilde klomen kullanicaz dedi. Yani ben klomen kullanmadan yumurtam buyuyor mu buyumuyor mu bilmiyorum ki. Şu kist konularindan cok korkuyorum. 1 yumurtanin buyumus olmasi kotu bisey mi. Cunku forumda insanlarin bisuru yumurtasi oldugunu okuyorum. Diger ufak olan ne olacak. Biri beni aydinlatabilir mi? Kesinlikle moral bozucu bir surec