How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok benim hamilelik takıntısı piskolojik şeyleri takıntım yok :)) dedim gibi ilk hamilelili hemen bildik ve benim öyle vücut sinyalleri hiç olmaz adet döneminde bile..zaten ben değil eşim farketti sendelemisim dusuyordum tutu beni başım dönünce...yalancı pozetif olamaz çünkü yapar yapmaz gözüktü 5 dk bekle yazıyordu.. bide Avusturalyada kafana göre test yapamazsın gecikme olursa gel derler ki dedim gibi kovid için kapalıdık 5km evden uzağa gitmek yasaktı arayip randevu alman lazım gelemesiniz dediler.. ilk hamilelikte bile 7 hafta gide bildik anca
O zaman haklısın canım 🥰

Bide bir şey sormak istiyorum reglim ilk gününü hangisi kabul etmeliyiz tam anlamıyla kan gelince mi yoksa öncesinde gelen hafif kanama da adet sayılıyor mu akşam oldum son reglimi akşamla ertesi gün girmem arasında 2 gün oynuyor yumurtlama uygulamada

Bide bir şey sormak istiyorum reglim ilk gününü hangisi kabul etmeliyiz tam anlamıyla kan gelince mi yoksa öncesinde gelen hafif kanama da adet sayılıyor mu akşam oldum son reglimi akşamla ertesi gün girmem arasında 2 gün oynuyor yumurtlama uygulamada
Haiff akıntı gelince bence tam emin değilim ama gerçi benim af edersin bir damla gelmişti Dr a spiral çıkartmak için gttim Dr henüz adet olmamssn dedi bnde dün akşam mini kan geldi dedim Nyse akşaminda ertesi sabah yoğun olmustim

Benim de bat 9 ocak. Takvim yumurtlama icin 28 araligi gosteriyor. Erken degil mi yumurtlamak icin. Ama calismalara bu gun itibariyle baslamak gerekiyor, takvim oyle diyor 🙈 Ben ders calisacagim, o ayri tabi
Canim ben inferiteye gittim 10 ocak bat. 29 aralik tahmini yumurtlama dendi. Bakalim 2 gub sonra yumurta gorunecekmi.erken degil yani

Anomali konusu şöyle.Başla boyun arasında bi oran varmış.Baş büyük olunca yumurtayla karşılaşsa bile tutunamıyomuş.Yarın yanına çağırdı doktor detaylı görüşücem ama pek umudum yok açıkçası.Bi de bizim doktor doçent yani boşa atamıyorum söylediklerini
Canım ben uzman doktora gittim ilk ikinci de de Bahçeci ye gittim ikisi de bu kadar büyütmedi ve ikincide eşimin normal sperm yüzdesi 2 ydi. Senin elinde 4 ki 4 ve üzeri normal sayılıyor. O yüzden şaşırdım ve dediğim gibi sürekli artıp azalabilir bu zaten bi kerelik testle bunu söylemesi yanlış

Aşk önce yine örnek verdi eşim başka biyere bakalım akşam çıkıcak sonucu.Benim de 15.30da doktor randevum var ne önericek nası değerlendirecek çok merak ediyorum.Arı sütü bal polen karışımından sipariş ettim petekköyden instagramdan.Bi de promotil men siparişi verdik bu hafta gelicek.Belki onlar bi işe yarar.

Yapmaya devam et cnm ama iki günde bir ilişki de olsun testin pik yapmasını bekleme ilişki sıklığı önemli demişti bizim doktorumuz
Eşim işi yüzünden biraz stresli ilişki sıklığı bu ara az o yüzden test yapıp o günleri belirleyip nokta atışı yapmak istedim ama olmayacak bu şekilde de demek ki😔

Eşim işi yüzünden biraz stresli ilişki sıklığı bu ara az o yüzden test yapıp o günleri belirleyip nokta atışı yapmak istedim ama olmayacak bu şekilde de demek ki😔
Olur cnm Allah’tan ümit kesilmez bende çoğu zaman adet olucam zaman yumurtladığımı biliyorum ama dediğim gibi gün aşırı ilişki şart uzun süre ilişkiye girmezseniz spermin kalitesi düşer

Arkadaşlar hcg değerimi nasıl öğrenebilirim e nabızda yazmıyor doktorda söylemedi sadece hamilelik var dedi

Canım ben de döngümün 10. Günündeyim Bugün, 9. Günde yani dün doktora gittim 14,8 km yumurta gelişmiş. Yarın tekrar gideceğim yine yumurta takibi yapılacak, biliyorsun 2 düşüğüm var ve geçen ay iğne tutmadı. 21-23 mm iki tane yumurtam vardı ve çatlamış mı diye kontrole gittiğimde 23 mm olan çatlamış 21 mm olan büyütüp kistleşmişti. Ben de şimdi düşünüyorum da belki geçen ay benim bu yumurtalar biraz fazla büyük olduğu İçin kalitesiz oldu ve tutmadı, o yüzden bu ay daha temkinli gidip 18 mm sonrası bir iğne daha denemek istiyorum🙏

Hsg mi çekildin onu kaçırmışım ben. Ben çektirmedim ama hsg çekildikten sonra hamile kalan çok kişi okudum burda, umarım sen de onlardan biri olursun☘️

Mfk karışımını satan doktorun tavrını çok beğenmedim ben bana itici geliyor ama son çare onu da deneyeceğiz mecbur🤷🏻‍♀️😃

Bu ay da beraber gidiyoruz o halde sen 11. Ben 10. Günümdeyim, inşallah 2022 bize uğurlu gelecek ben inanıyorum.Dediğin gibi erken gebelik testini boşver, ben adet geçtikten sonra öğrendiğim halde 2. Gebeliğimde malesef beta düzgün artmadı ve koçum delik deşik olana kadar beta takibi yapıldı, sonuç hüsran. Eğer erken takip edilmesi gereken bir durum yoksa ben de bekleyip öğrenilmesi gerektiği taraftarıyım.

Ben de de akıntı başladı sinyaller geliyor sanırım:)
Kuzum boyuyla alakası oldugunu sanmıyorum. Benım 1 tane 21mm vardı o tuttu

Back