How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,beni de ekler misiniz 21.ocak bat.2021 bana çok iyi gelmedi malesef iki kere düşük yaptım . İnslalah 2022 hepimize iyi gelir dualarımız kabul olur

Canım ben varım 10 aydır bebek istiyoruz 10 ay içerisinde bi düşük yaptım ikiz gebelikti.şimdi yine olsun istiyoruz olmuyor bu ay folik asit d vitamini Omega ve bal karışımı kullanıyorum daha önce ne kadar kür varsa denedim zaten ama faydası olmadı inanmıyorum incir ve havuca brokoli kürü bile yaptım 😰
Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de bal karışımı ve Folik asit kullanıyorum

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak
@Simge34211 Ocak
@ZeyElif1 Ocak
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
@Hulahula2 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
M MaviVeYesil 2 Ocak
@Cansinn103 Ocak
@Gazel21103 Ocak
@bulutum084 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
Birbasak Birbasak 4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak
@Betulx5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
@mmmeyra8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
@Polyannaaaa9 Ocak
@pembelikedis9 Ocak
@sumuhallebisi9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@minezmn4110 Ocak
@orjinal1910 Ocak
@mauve10 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@E L B A10 Ocak
@ejce11 Ocak
@Mekap11 Ocak
O ozlemem 11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
Sabrina01 Sabrina01 12 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Lalalala115 Ocak
Feslegeen Feslegeen 15 Ocak
@papatyamveben15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gizemada18 Ocak
@Hali18 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
BY2015 BY2015 18 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@dceke20 Ocak
Spicelover Spicelover 20 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
D Dilara55333 26 Ocak
@Bonnylee 27 Ocak
@ssedays27 Ocak
@Sasa23430 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Merhabalar benim bat 17 ocak İstanbul

Moralini bozma canım. Benim ergenlikte bile çıkmayan sivilcelerim gebelikte çıktı. Kafanıza ne kadar takıp stres yaparsanız o kadar zor. Sakin ve rahat olun.
İlk çocuk kaç yaşında acaba benimde ikinci çocuk ilki hemen oldu şükür ama ikinciler dha zorms anladığım kadarıyla 😊

Merhaba,beni de ekler misiniz 21.ocak bat.2021 bana çok iyi gelmedi malesef iki kere düşük yaptım . İnslalah 2022 hepimize iyi gelir dualarımız kabul olur
Gecmis olsun sebebi araştırıldimi peki istemsiz bir şekilde düşük diş gebelik vs korkar oldum o kadar çok duyuyorum ki sanki alalh korusun düşük olmadan gebe olamayackmsn gibi o nedenle korkuyorum

Kızlar aranızda aşı olmayan varmı?
Aşı dan çok korktum olmadım suan olsam geçmi kalmış olurum?
Sanki şuan aşı olsam regl düzenim vücudum bozulacak gibi ama lanet virüs ten de çok korkiyurm ne yapacağımı bilemedim

Sanki şuan aşı olsam regl düzenim vücudum bozulacak gibi ama lanet virüs ten de çok korkiyurm ne yapacağımı bilemedim
Ben olmadım hala sizin fikriniz neden değişti şimdiye kadar uzun bir sure olmamış şimdi olmaya karar vermisiniz

Ben olmadım hala sizin fikriniz neden değişti şimdiye kadar uzun bir sure olmamış şimdi olmaya karar vermisiniz
Kızım anaokulu gidiyor şimdiye kadar evdeydi toplum içinde olunca getirirmi acaba diye.. ve gebelik düşünmüyordum
Şimdi hamilelik düşündüğüm için Allah korusun hamilelere dha zor geçiyor diye korkuyorum.
Ama ben aşı olmaktan korona olmak kadar çok korkuyorum

İlk çocuk kaç yaşında acaba benimde ikinci çocuk ilki hemen oldu şükür ama ikinciler dha zorms anladığım kadarıyla 😊

Gecmis olsun sebebi araştırıldimi peki istemsiz bir şekilde düşük diş gebelik vs korkar oldum o kadar çok duyuyorum ki sanki alalh korusun düşük olmadan gebe olamayackmsn gibi o nedenle korkuyorum
İlk çocukta gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık maalesef 😭 bebek hastaydı.2022'de 5 yaşına girecekti.

Bence olmalisin . Zaten 2 sn bile surmuyor. Baya kucuk bir miktar .

Hamile olup da Covid e yakalanan cok kisi , zor gunler yasadi. Internette aratip bakin . Hele ki cocuklar grip gibi geciriyor hafif atlatiyor. eve tasirsa anaokulundan kiziniz sizin icin ilerde tehlikeli olabilir.

Benim aile hekimim gebelik dusundugumu soyledigimde grip asisi bile yapti. ilerde skinti yasamayayim diye

Ben olmadım ve olmayacağım asla 10 senedir girip bile olmadım çok şükür

Bence olmalisin . Zaten 2 sn bile surmuyor. Baya kucuk bir miktar .

Hamile olup da Covid e yakalanan cok kisi , zor gunler yasadi. Internette aratip bakin . Hele ki cocuklar grip gibi geciriyor hafif atlatiyor. eve tasirsa anaokulundan kiziniz sizin icin ilerde tehlikeli olabilir.

Benim aile hekimim gebelik dusundugumu soyledigimde grip asisi bile yapti. ilerde skinti yasamayayim diye
Teşekkürler cevabınız için.

Ben olmadım ve olmayacağım asla 10 senedir girip bile olmadım çok şükür

Maşallah 🧿 sanırım bende olmayacağım

Maşallah 🧿 sanırım bende olmayacağım
[/QUOTE]
zaten yeni çıkan modeli Deltanın yarısı karda etkisi bile yok dediler hasta etmiyor ama hızlı yayılıyor sadece...
ben istatistik biliyorum o yüzden rakamlarda nasıl bir aldatma var biliyorum... kimsenin kobayı olmayacam ALLAHın iznile...bide Avustralya sağlık fedarasyonun aşı raporlarinda yan etkisi gösteriyor çok korkunç şeyler yazıyor ama en korkunç 6 yaşında aşı olan bir çocuğun 19 yan etkisinden biri adet görmesi oldu...

Back