- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Çok alakasız olacak ama… Burcunuz nedir?Moralini bozma canım. Benim ergenlikte bile çıkmayan sivilcelerim gebelikte çıktı. Kafanıza ne kadar takıp stres yaparsanız o kadar zor. Sakin ve rahat olun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok alakasız olacak ama… Burcunuz nedir?Moralini bozma canım. Benim ergenlikte bile çıkmayan sivilcelerim gebelikte çıktı. Kafanıza ne kadar takıp stres yaparsanız o kadar zor. Sakin ve rahat olun.
Evet oluyorPeki yumurtlama olduğunda şeffaf akıntın oldumu canım
Peki şuan göğsünde şişkinlik varmı çok soru sordum degil mi aynı günlerde oluyormuşuz ya adet belirtilermiz aynı günlerde başlar die düşündümEvet oluyor
Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de bal karışımı ve Folik asit kullanıyorumCanım ben varım 10 aydır bebek istiyoruz 10 ay içerisinde bi düşük yaptım ikiz gebelikti.şimdi yine olsun istiyoruz olmuyor bu ay folik asit d vitamini Omega ve bal karışımı kullanıyorum daha önce ne kadar kür varsa denedim zaten ama faydası olmadı inanmıyorum incir ve havuca brokoli kürü bile yaptım
Bal karışımı dediğin ne canm bende folik asit kullanıyorum sadece. Bal polen birşeyler diyorlardi unuttum siz ne kullanıyorsunuzAllah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de bal karışımı ve Folik asit kullanıyorum
Merhabalar benim bat 17 ocak İstanbul�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Aynen o. Bal, polen, propolis belli oranda karıştırılıyor. Yine bu siteden öğrendim petekköy bal diye bi yerden aldım instagramdanBal karışımı dediğin ne canm bende folik asit kullanıyorum sadece. Bal polen birşeyler diyorlardi unuttum siz ne kullanıyorsunuz
İlk çocuk kaç yaşında acaba benimde ikinci çocuk ilki hemen oldu şükür ama ikinciler dha zorms anladığım kadarıylaMoralini bozma canım. Benim ergenlikte bile çıkmayan sivilcelerim gebelikte çıktı. Kafanıza ne kadar takıp stres yaparsanız o kadar zor. Sakin ve rahat olun.
Gecmis olsun sebebi araştırıldimi peki istemsiz bir şekilde düşük diş gebelik vs korkar oldum o kadar çok duyuyorum ki sanki alalh korusun düşük olmadan gebe olamayackmsn gibi o nedenle korkuyorumMerhaba,beni de ekler misiniz 21.ocak bat.2021 bana çok iyi gelmedi malesef iki kere düşük yaptım . İnslalah 2022 hepimize iyi gelir dualarımız kabul olur
Ben olmadım hala sizin fikriniz neden değişti şimdiye kadar uzun bir sure olmamış şimdi olmaya karar vermisinizKızlar aranızda aşı olmayan varmı?
Aşı dan çok korktum olmadım suan olsam geçmi kalmış olurum?
Sanki şuan aşı olsam regl düzenim vücudum bozulacak gibi ama lanet virüs ten de çok korkiyurm ne yapacağımı bilemedim
Kızım anaokulu gidiyor şimdiye kadar evdeydi toplum içinde olunca getirirmi acaba diye.. ve gebelik düşünmüyordumBen olmadım hala sizin fikriniz neden değişti şimdiye kadar uzun bir sure olmamış şimdi olmaya karar vermisiniz
İlk çocukta gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık maalesef bebek hastaydı.2022'de 5 yaşına girecekti.İlk çocuk kaç yaşında acaba benimde ikinci çocuk ilki hemen oldu şükür ama ikinciler dha zorms anladığım kadarıyla
Gecmis olsun sebebi araştırıldimi peki istemsiz bir şekilde düşük diş gebelik vs korkar oldum o kadar çok duyuyorum ki sanki alalh korusun düşük olmadan gebe olamayackmsn gibi o nedenle korkuyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Aslında bu konuda rahat biriyim ama 2,5 sene oldu insan beklemekten yoruluyor bazen,yinede Allahtan hayırlısı diyorum
Kova sizin başak mı? Ve soruyu neden sorduğunuzu merak ettim açıkçasıÇok alakasız olacak ama… Burcunuz nedir?
Kızlar aranızda aşı olmayan varmı?
Sanki şuan aşı olsam regl düzenim vücudum bozulacak gibi ama lanet virüs ten de çok korkiyurm ne yapacağımı bilemedim
Ben olmadım ve olmayacağım asla 10 senedir girip bile olmadım çok şükürKızlar aranızda aşı olmayan varmı?
Teşekkürler cevabınız için.Bence olmalisin . Zaten 2 sn bile surmuyor. Baya kucuk bir miktar .
Hamile olup da Covid e yakalanan cok kisi , zor gunler yasadi. Internette aratip bakin . Hele ki cocuklar grip gibi geciriyor hafif atlatiyor. eve tasirsa anaokulundan kiziniz sizin icin ilerde tehlikeli olabilir.
Benim aile hekimim gebelik dusundugumu soyledigimde grip asisi bile yapti. ilerde skinti yasamayayim diye
Ben olmadım ve olmayacağım asla 10 senedir girip bile olmadım çok şükür