Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
38 yaşındayım. Adetlerim düzenlidir. Adetimin 3. günü gebelik için gerekli testler yapılsın diye uzmana başvurduk. Amh düşüklüğü ve fsh yüksekliği sebebiyle tüp bebeğe yönlendirildik.

Doktorla görüştük vajinal muayenede 2 yumurtam olduğunu gördü. Birisi daha gelişmişti.

Velhasıl biz bu gelişen yumurtaya en azından bu ayı boş geçmemek için aşılama yapmaya karar verdik. 3 kere yumurta takibi yapıldı 18 mm de çatlatma iğnesi (ovitrelle) kullandık 38. saatte aşılama yapıldı. Bugün 7. gün.

Şimdi sormak istediğim şu, yumurtam geç olgunlaştığı için aşılama yapıldığında adetime 6 gün vardı. Dün adet olmam gerekiyordu ama bugün hala adet olmuş değilim. Tutmasaydı adet olmam gerekirdi diye düşünüyorum. Bu durumda tutmuş olma ihtimali var mıdır?

Bence adet görsen bile halk arasında üstüne görmek diyebilirdik. adet olmaman çok iyi inşallah tutmuştur ben olsam çok umutlanırdım. Olumlu düşünelim her şeyin hayırlısı inşallah

Bence adet görsen bile halk arasında üstüne görmek diyebilirdik. adet olmaman çok iyi inşallah tutmuştur ben olsam çok umutlanırdım. Olumlu düşünelim her şeyin hayırlısı inşallah
Inşallah. Allah elimizi kolumuzu boş döndürmesin. Bekleyen herkese hayırlı güzel haberler versin inşallah

Hoşgeldin canım aramiza inşallah hepimizin tutar ilk gün lekelenmesi normal

Canim catlamadan 14 gun sonra adet görülüyor genelde normal adet tarihini geçebilir adetini bekleme sen güzel haberler alırsın insallah

@Derinsuuuu canim gittin mi doktora nasılsın?
Kuzum eşim akşam 8 de gelecek yarın tatili 13 günüm yarın yarın gidelim diyoruz gtmekte istemiyor gibiyim adette olacak gibiyim akıntım var sürekli adet oldum diye telaslanip sürekli kontrol ediyorum ama 12 deyim daha olmadım bilmiyorum göğüs hassasiyeti hala var kasık ağrım akşam daha fazla oluyor şuan az yokluyor

Mrb arkadaşlar bugün 11. Gündeyim az önce mutfakta yemek hazırlarkwn çok kötü oldum bayılacak gibi bir hal aldım başim acayip dönüyor ayakta duramadım resmen hafiften mide bulantım oldu haliyle ve karnımın alt tarafında bi ağrı hissesiyorum, ve aşırı halsizim, progestan kullanıyorum onun etkisi olabilirmi varmı bu ilacı kullanan.Sizde durumlar nasıl ilerliyor.

Ben
Ben progestana bugün başladım bilemiyorum ama inşallah bebeğindir

Canim ben 3.gunumdeyim progestan fitilde bulantı falan yapmadı hiç bende sadece akıntı yapıyor baş donmeside 11.gunde çıktıysa belki iyi haberler verirsin bize kaçıncı denemendi senin

Canim ben 3.gunumdeyim progestan fitilde bulantı falan yapmadı hiç bende sadece akıntı yapıyor baş donmeside 11.gunde çıktıysa belki iyi haberler verirsin bize kaçıncı denemed
Bekleyip gorucez sanırım tatlım yaa

Merhaba progestani ağızdan içiyorsanız miğde bulantısı ve baş dönmesi yapıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…