• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim klomenden aşılamaya hatta bugün aşılamanın 4.günü hala hiçbir ağrım akıntım vs yok. Hiç ümitsizliğe kapılma canım bende bi hakeketlilik olsun isterdim en azından olabilir diye tutunurdum o duyguya. Bakalım nasibimiz neyse o olacak.
Çok doğru söyledin canımda işte dusunmeden edemiyorum yaaa normalde aynı iclarla 3 ay geçirdim ilk bu ay aşılama yapıldı hiç böyle yaşamadım ama progestan ilk defa kullanıyorum aslında umitliyim eşimin değerleri çok iyi yıkamadan sonra hatta çok çok iyi bende hiç sıkıntı yok. Doktor eşimin değerleri görünce ohoo çok iyi hadi hemen hemen yapalım falan dedi hatta ama işte nede olsa %85 tutmama ihtimalli bir olay 🙂

Çok doğru söyledin canımda işte dusunmeden edemiyorum yaaa normalde aynı iclarla 3 ay geçirdim ilk bu ay aşılama yapıldı hiç böyle yaşamadım ama progestan ilk defa kullanıyorum aslında umitliyim eşimin değerleri çok iyi yıkamadan sonra hatta çok çok iyi bende hiç sıkıntı yok. Doktor eşimin değerleri görünce ohoo çok iyi hadi hemen hemen yapalım falan dedi hatta ama işte nede olsa %85 tutmama ihtimalli bir olay 🙂
İnşallah olur canım ben ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ama daha önce de demiştim çok yüksek ihtimal çatlatma iğnesinden önce çatladı yumurtam. Keşke birliktelik olsaydı o kadar pişmanım ki doktoru dinlediğim için ama napalım olmazsa bidaha ki ay tekrar aşılama yaptırıcam

İnşallah olur canım ben ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ama daha önce de demiştim çok yüksek ihtimal çatlatma iğnesinden önce çatladı yumurtam. Keşke birliktelik olsaydı o kadar pişmanım ki doktoru dinlediğim için ama napalım olmazsa bidaha ki ay tekrar aşılama yaptırıcam
Doktorda değiştirebilirsin canim internette bulunduğun ilde araştır her kadın dogumcu alternatif üreme yöntemlerinde iyi olmayabiliyor

Doktorda değiştirebilirsin canim internette bulunduğun ilde araştır her kadın dogumcu alternatif üreme yöntemlerinde iyi olmayabiliyor
Ya aslında ben doktorumdan çok memnunum bi bildiği vardır ilişkide bulunmayın dedi dedim kendi kendime. Habire doktor değiştirmekte istemiyorum hayırlısı ol derse olur ne yapalım sadece tek istediğim bir an önce bitsin bu 14 gün

Kuzular erken gebelik testim negatif çıktı kan daha çıkmadı ama negatif galiba boşuna ağrı çektim hatta hala çekiyorum 🙁
Kuzular erken gebelik testim negatif çıktı kan daha çıkmadı ama negatif galiba boşuna ağrı çektim hatta hala çekiyorum 🙁
üzülme gülüm bekle biraz daha inşallah çıkar mucizelerle doluyuz 🌹

üzülme gülüm bekle biraz daha inşallah çıkar mucizelerle doluyuz 🌹
İnşallah kuzum ama tüm umudum gtti ve hala kasıklarım ağrıyor kadın doğuma çıkacağım yarın da geçmezse 🙁

Bugün kan verdim sonucu yarın alıcam büyük ihtimalle ve dayanamadım evde test yaptım negatif benim, gün ortasında yaptım ama olsaydı hafifte olsa çıkardı.Kocaman bir çok zor ama bi
Bugün kan verdim sonucu yarın alıcam büyük ihtimalle ve dayanamadım evde test yaptım negatif benim, gün ortasında yaptım ama olsaydı hafifte olsa çıkardı.Kocaman bir hayal kırıklığı..
Çok üzüldüm ama bekle biraz daha bi kan sonucun çıksın.. herşeyin hayırlısı Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın 🌹

Bugün kan verdim sonucu yarın alıcam büyük ihtimalle ve dayanamadım evde test yaptım negatif benim, gün ortasında yaptım ama olsaydı hafifte olsa çıkardı.Kocaman bir hayal kırıklığı..
0.100 olumsuz adet bekliyorum hala olmadım 13 üm aşılamadan sonraki günüm 🌼🙁
Kızlar sıkmayın canınızı daha bir sürü deneyebilecegimiz aylar var önümüzde zaten tutma olasılığı çok düşük bir şey çok şükür ki deneyebilecek ümidimiz var öyle düşünün. Biliyorum hayal kırıklığı ama sağlık olsun vardır vakti zamanı ya😔

İnsallah ya Rabbim nasip eder birgün ama yıpratıcı bir süreç oldu birdaha denemiycem ya inşallah sizin sonuçlarınız pozitif olur kızlar dualarım sizlerle...

Canım belli olmaz belki geç çıkar... üzülme diyeceğim ama seni de anlıyorum inan... bazı şeyler Allah’ın takdiri.. zamanı vardır İnan... ennnn güzel zamanda en güzel şekilde gelecek Bebişleer ✋🏻

Doktorum bana aşılamadan 36 saat önce eşimin boşalmasını ama ilişki olmamasını söyledi. Sonra 36. Saat aşılama oldum bundan 24 saat sonra ilişki oldu. 48. Saatte de ilişki planlıyoruz . Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

hadi hayırlısı 😊 aynı gün aşılama olmuşuz birlikte takip edelim 😊🌹
Canım sonucun belli oldu mu

Merhaba arkadaşlar bende 13 Ocak Çarşamba ilk aşılamamı oldum beklemedeyim yumurtam 1 taneydi sol overde 21 cm Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah

Back