• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bugün aşılama oldum 2 saat falan sonra karın şişliği kasık ağrım oldu hala ayağa kalktıkça kasık ağrım oluyor sizde var mı böyle bi şikayet
Ben klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum aşılama oldum ama asla hiçbirin de bir şey hissetmedim. Herkeste farklı etkili oluyor galiba içimizi rahat tutalım her şeyin hayırlısı 🌹

Merhaba, öncelikle hayırlı uğurlu olsun umarım tutar🙏 banada dün yorma kendini dinlen dedi doktor. Ama bugün normal hayata döndüm tabi yine yediklerime ictiklerime dikkat ediyorum hızlı hareketler yapmıyorum. Ama şöyle birşey var kismetinde varsa zaten olur öyle düşünüp rahatlar kendinna
Merhabalar bende ilk 3 gün boyunca aşırı bir dikkat olmuştu 😅 yalniz değilsiniz sonra yukari ve aşağı eğilmemi kendimi zorlamami söylediler. Insellah güzel haberlerimizi vermek dilegiyle
Amin inşallah hepimizin yüzü Güler 🌹

O gün zaten sperm örneği verildiği icin verimli sperm üretilmiyor birgün sonra girmek daha mantıklı açıkçası 36. Saatte catladigini düşünerek o ilk 24 saatte girdik ilişkiye 24saat yumurta canlı olduğu için geç çatlama olabileceği icin
Doktorum bana aşılamadan 36 saat önce eşimin boşalmasını ama ilişki olmamasını söyledi. Sonra 36. Saat aşılama oldum bundan 24 saat sonra ilişki oldu. 48. Saatte de ilişki planlıyoruz . Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Ben de geldim, dun asilamam oldu; bekliyoruz 14 gunu :))
hadi hayırlısı 😊 aynı gün aşılama olmuşuz birlikte takip edelim 😊🌹

Doktorum bana aşılamadan 36 saat önce eşimin boşalmasını ama ilişki olmamasını söyledi. Sonra 36. Saat aşılama oldum bundan 24 saat sonra ilişki oldu. 48. Saatte de ilişki planlıyoruz . Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

hadi hayırlısı 😊 aynı gün aşılama olmuşuz birlikte takip edelim 😊🌹
Bizimde aynı şekilde oldu salı son ilişki perşembe aşılama aşılamadan sonraki gün ilişki benim aşılamamı doktor 32.saatte yaptı biraz ona takıldım ama benim normalde kendiliğinden çatlıyordu belki iğneye hızlı cevap veririm diye olabilir çünkü 24 36 saat içinde çatlıyormuş iğneyle illa 36da değil hatta bazen 40 42 bulabiliyormuş. Ayyy inşallah hepimiz güzel haberler alırız🙏

Bizimde aynı şekilde oldu salı son ilişki perşembe aşılama aşılamadan sonraki gün ilişki benim aşılamamı doktor 32.saatte yaptı biraz ona takıldım ama benim normalde kendiliğinden çatlıyordu belki iğneye hızlı cevap veririm diye olabilir çünkü 24 36 saat içinde çatlıyormuş iğneyle illa 36da değil hatta bazen 40 42 bulabiliyormuş. Ayyy inşallah hepimiz güzel haberler alırız🙏
Benim de aklımda hep daha önce çatlamış olabileceği var hatta çatlatma iğnesinden önce birden akıntım olmuştu yoğun. Eğer öyleyse kaçırdım denektir inşallah öyle olmamıştır hayırlısı

Benim de aklımda hep daha önce çatlamış olabileceği var hatta çatlatma iğnesinden önce birden akıntım olmuştu yoğun. Eğer öyleyse kaçırdım denektir inşallah öyle olmamıştır hayırlısı
Akıntı yumurta akı gibi ise yaklaşık 24 saat sonra çatlıyor herkesde farklı sorular😊 mesela benim sol yumurtam oldu ve bugun ufak ufak ağrılar hissediyorum sol tarafta bakalım hayırlısı artık😊

O zaman kaçırmış olabilirim günü. Hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğiz
Öncesinde neden ilişki olmasın dedi anlamadim çünkü sperm uzun canlı kalabildiği için olasılık arttırıyor orda depolanmasi için istiyorlar normalde ama yani şöyle birsey var arkadaşım kısmetse olur öyle hikayeler var ki yok artık dedirtiyor sen içini ferah tut🙏

Öncesinde neden ilişki olmasın dedi anlamadim çünkü sperm uzun canlı kalabildiği için olasılık arttırıyor orda depolanmasi için istiyorlar normalde ama yani şöyle birsey var arkadaşım kısmetse olur öyle hikayeler var ki yok artık dedirtiyor sen içini ferah tut🙏
Aynen öyle Allah ol dedi mi olur. Hayırlısı inşallah Allah bu tedavimiz sonucunda yüzümüzü güldürsün. Sen kaç yaşındasın ve kaçıncı aşılaman ? Bide her hangi bir sorun var mıydı ?

Aynen öyle Allah ol dedi mi olur. Hayırlısı inşallah Allah bu tedavimiz sonucunda yüzümüzü güldürsün. Sen kaç yaşındasın ve kaçıncı aşılaman ? Bide her hangi bir sorun var mıydı ?
29yasindayim ilk asilamam geçen ocaktan korunma hapını bırakmıştım ama yaklaşık 5 aydır doktor kontrolünde takipteyim. Geçen ay hsg çekildim bir sıkıntı yok eşimin tahlilleride iyi kısmet işte. Ya sen?

29yasindayim ilk asilamam geçen ocaktan korunma hapını bırakmıştım ama yaklaşık 5 aydır doktor kontrolünde takipteyim. Geçen ay hsg çekildim bir sıkıntı yok eşimin tahlilleride iyi kısmet işte. Ya sen?
27 yaşındayım bende. Biz bir yıldır çocuk istiyoruz hsg çektirdim bir sorun yok ama polikistik over var bende. İleri derece adet söktürücü olmadan adet göremiyorum. İkinci klomen kullanmışım birincisinde yumurtalarım gelişmedi. Şimdi iki yumurtam gelişti biri 17 diğeri 18 mldi salı günü. Biraz daha büyüsünler diye çarşamba akşamı saat 23.00 de çatlatma iğnesi oldum cuma günü de aşılama işte bekliyoruz. İyi ki vardınız böyle fikir alışverişinde olmak iyi geliyor 🌹

27 yaşındayım bende. Biz bir yıldır çocuk istiyoruz hsg çektirdim bir sorun yok ama polikistik over var bende. İleri derece adet söktürücü olmadan adet göremiyorum. İkinci klomen kullanmışım birincisinde yumurtalarım gelişmedi. Şimdi iki yumurtam gelişti biri 17 diğeri 18 mldi salı günü. Biraz daha büyüsünler diye çarşamba akşamı saat 23.00 de çatlatma iğnesi oldum cuma günü de aşılama işte bekliyoruz. İyi ki vardınız böyle fikir alışverişinde olmak iyi geliyor 🌹
Sizde iyi ki varsınız başka türlü geçmiyor beklerken günler insan ortak ariyor. Benim tek yumurtam gelişti famera ile ilk iki yumurtayla başladım sonra sağdaki durdu soldaki devam etti 18mmde çatlattı. 26sinda belli olacak ya ara ara ağrılarım var sol tarafimda acaba diyorum ama bilmiyorum 🙂🙏

Kızlar benim asilamamin 10 günü çok stresli tüm tuttu mu tutmadimi ailemden çok uzaktayım tekim buralarda eşimin görevi icabı sizden başka destegimde yok aileyede demedik tutmazsa uzulmesinler ve dağılmasını istemedik lütfen dua edin bende kendimle beraber herkese dua ediyorum 11 güne gireceğim kasık ağrım artmaya başladı stres yapıyorum kendime 🙁😭

Kızlar benim asilamamin 10 günü çok stresli tüm tuttu mu tutmadimi ailemden çok uzaktayım tekim buralarda eşimin görevi icabı sizden başka destegimde yok aileyede demedik tutmazsa uzulmesinler ve dağılmasını istemedik lütfen dua edin bende kendimle beraber herkese dua ediyorum 11 güne gireceğim kasık ağrım artmaya başladı stres yapıyorum kendime 🙁😭
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın. Bende eşimle ailelerden uzakta yaşıyorum kimseye söylemedik bizde😊 hem uzulurler hem meraklı meraklı sorarlar diye istemedim kimseye söylemek. İlk günler agrin oldu mu canim senin yani aşılama günü ve sonraki gün olmadida benim bugün hafif ağrı yokluyor yumurtanın olduğu tarafta.

Back