• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kuzu ilk üç 4 gün oldu hatta ayağıma vurdu yurutmedi bugün 11 günün dün de bugünde akşamları sağ kaşığın ayağıma vuruyor yine bel ağrısı var bide adet olacak gibi göğüs hassasiyeti var benim aşılama zor oldu rahim darlığı varmış zor açtı doktor iptal olmasın diye 🙁

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın. Bende eşimle ailelerden uzakta yaşıyorum kimseye söylemedik bizde😊 hem uzulurler hem meraklı meraklı sorarlar diye istemedim kimseye söylemek. İlk günler agrin oldu mu canim senin yani aşılama günü ve sonraki gün olmadida benim bugün hafif ağrı yokluyor yumurtanın olduğu tarafta.
İnşallah kuzum Allah'ım isteyen herk de versin uzak olmak zor ailede olsa herşey denmiyor tutarsa normal olmuş gibi driz Allah'ım o mutluluguy versin eşime bile diyemiyorum umitlenmesin dye bende umitlenip üzülmek istemiyorum son üç gün 14 de test yapacağız bakalım ❤️

İnşallah kuzum Allah'ım isteyen herk de versin uzak olmak zor ailede olsa herşey denmiyor tutarsa normal olmuş gibi driz Allah'ım o mutluluguy versin eşime bile diyemiyorum umitlenmesin dye bende umitlenip üzülmek istemiyorum son üç gün 14 de test yapacağız bakalım ❤️
İnşallah tutmuştur.olumsuz yorumları okuyup çekmeyi kendini olumsuza. Fitil kullanıyorsan göğüs hassasiyetini sanırım o yapıyor bendede hafif var. Benim hiç zorlanmadı hatta şaşırdı kolay oldu diye bizde hiçbir sıkıntı olmadığı halde olmadı kaç aydır ama benim farklı streslerim vardı annemi babamı kaybettim 5 ay arayla bu sene zaten. aslında çok üstüne dusmuyordum çocuk olayının ama annemi kaybettikten sonra tutunacak bir dal arar oldum.arkasındanda babami kaybedince hemen aşılama yaptırmak istedim. ilk hsg çektirdim bu ayda aşılama yapıldı. Stresinde etkilediğini düşünüyorum o yüzden pozitif düşün pozitif düşünenlerle iletişimde ol sonunda ölüm yok olmazsada vardır vakti 🌼

İnşallah tutmuştur.olumsuz yorumları okuyup çekmeyi kendini olumsuza. Fitil kullanıyorsan göğüs hassasiyetini sanırım o yapıyor bendede hafif var. Benim hiç zorlanmadı hatta şaşırdı kolay oldu diye bizde hiçbir sıkıntı olmadığı halde olmadı kaç aydır ama benim farklı streslerim vardı annemi babamı kaybettim 5 ay arayla bu sene zaten. aslında çok üstüne dusmuyordum çocuk olayının ama annemi kaybettikten sonra tutunacak bir dal arar oldum.arkasındanda babami kaybedince hemen aşılama yaptırmak istedim. ilk hsg çektirdim bu ayda aşılama yapıldı. Stresinde etkilediğini düşünüyorum o yüzden pozitif düşün pozitif düşünenlerle iletişimde ol sonunda ölüm yok olmazsada vardır vakti 🌼
Ah kuzum benim Allah rahmet eylesin mekanlarını nur eylesin ....🌼🌼🌼evet kuzum fitilde haptta kullanıyorum ama şuan ağlıyorum resmen kasık bel.agrisindan ilaçta kullanmak istemiyorum ama acile gdecek gibiyim 😭

Allah Allah doktoruna bir sorsaydin
Kuzu öyle bir memleketteyim ki sağlık olanakları sıfır pandemi den dolayı izinde sıkıntı il dışı da çıkamıyorum tek bı doktor var devlette sıra gelmez oda 21 e kadar izinli eşim mesaj attı ağrı olabilir uzansin bol bol dinlensin 14 u bekleyin dedi 😭🌼bu arada Şırnak dayim

Kuzu öyle bir memleketteyim ki sağlık olanakları sıfır pandemi den dolayı izinde sıkıntı il dışı da çıkamıyorum tek bı doktor var devlette sıra gelmez oda 21 e kadar izinli eşim mesaj attı ağrı olabilir uzansin bol bol dinlensin 14 u bekleyin dedi 😭🌼bu arada Şırnak dayim
Allah kolaylık versin bel ağrısı yaygın kasık ağrısı varsa korkma kanama eşlik etmediği sürece biraz ayaklarına sıcak su torbası falan koy belki iyi gelir sogukturda oralar usutmus olma

Merhaba kızlar bende 11 Ocak da aşılama oldum... ilk aşılamamdı... saat 11:40 da aşılama oldum... 12:30a kadar uzandım kalkmadım.. en son beni almışlardı... eve geldim saat 16:40 gibi lekelenme oldu... akşam da hafif ağrım oldu... diğer günlerde bi belirtim yok.. inşallah tutar ya hepimizin..

Allah kolaylık versin bel ağrısı yaygın kasık ağrısı varsa korkma kanama eşlik etmediği sürece biraz ayaklarına sıcak su torbası falan koy belki iyi gelir sogukturda oralar usutmus olma
Coknsafol kuzum benim çok iyi geldin bana bizim gibilerin dertlesmesi o kadar iyi geliyor ki halimizden biz daha iyi anlarız 🌼🤲

Merhaba kızlar bende 11 Ocak da aşılama oldum... ilk aşılamamdı... saat 11:40 da aşılama oldum... 12:30a kadar uzandım kalkmadım.. en son beni almışlardı... eve geldim saat 16:40 gibi lekelenme oldu... akşam da hafif ağrım oldu... diğer günlerde bi belirtim yok.. inşallah tutar ya hepimizin..
İnşallah kuzum benim benimki baya ağrılı yarın test için hastaneye gdelim diyoruz 12 ama belli olur diye düşündüm 🌼

Sizde iyi ki varsınız başka türlü geçmiyor beklerken günler insan ortak ariyor. Benim tek yumurtam gelişti famera ile ilk iki yumurtayla başladım sonra sağdaki durdu soldaki devam etti 18mmde çatlattı. 26sinda belli olacak ya ara ara ağrılarım var sol tarafimda acaba diyorum ama bilmiyorum 🙂🙏
İnşallah tutmuştur 🙏🏻 Keşke unutsak test gününe kadar ne güzel olurdu 😄
Kızlar benim asilamamin 10 günü çok stresli tüm tuttu mu tutmadimi ailemden çok uzaktayım tekim buralarda eşimin görevi icabı sizden başka destegimde yok aileyede demedik tutmazsa uzulmesinler ve dağılmasını istemedik lütfen dua edin bende kendimle beraber herkese dua ediyorum 11 güne gireceğim kasık ağrım artmaya başladı stres yapıyorum kendime 🙁😭
Allah yardımcın olsun canım inşallah tutmuştur. Bende de aynı durum hiç kimseye söylemedim. Sonra tutmazsa herkes soracaktı ben o kafayla insanlara derdimi anlatamam diye söylemedim

Sizde iyi ki varsınız başka türlü geçmiyor beklerken günler insan ortak ariyor. Benim tek yumurtam gelişti famera ile ilk iki yumurtayla başladım sonra sağdaki durdu soldaki devam etti 18mmde çatlattı. 26sinda belli olacak ya ara ara ağrılarım var sol tarafimda acaba diyorum ama bilmiyorum 🙂🙏
İnşallah önce senin sonra benim güzel haberini alırız 💕 ben adetim geçmeyene kadar test yapmak istemiyorum ama o zamana kadar dayanır mıyım onu da bilmiyorum tek isteğim bu günlerin hemencecik geçmesi 😊

A
İnşallah tutmuştur.olumsuz yorumları okuyup çekmeyi kendini olumsuza. Fitil kullanıyorsan göğüs hassasiyetini sanırım o yapıyor bendede hafif var. Benim hiç zorlanmadı hatta şaşırdı kolay oldu diye bizde hiçbir sıkıntı olmadığı halde olmadı kaç aydır ama benim farklı streslerim vardı annemi babamı kaybettim 5 ay arayla bu sene zaten. aslında çok üstüne dusmuyordum çocuk olayının ama annemi kaybettikten sonra tutunacak bir dal arar oldum.arkasındanda babami kaybedince hemen aşılama yaptırmak istedim. ilk hsg çektirdim bu ayda aşılama yapıldı. Stresinde etkilediğini düşünüyorum o yüzden pozitif düşün pozitif düşünenlerle iletişimde ol sonunda ölüm yok olmazsada vardır vakti 🌼Allah rahmet e
Ah kuzum benim Allah rahmet eylesin mekanlarını nur eylesin ....🌼🌼🌼evet kuzum fitilde haptta kullanıyorum ama şuan ağlıyorum resmen kasık bel.agrisindan ilaçta kullanmak istemiyorum ama acile gdecek gibiyim 😭
Çok geçmiş olsun inşallah bu ağrıların bebeğinin habercisidir. Tutunmaya çalışıyordur yavrun 💕 güzel düşün

İnşallah tutmuştur 🙏🏻 Keşke unutsak test gününe kadar ne güzel olurdu 😄

Allah yardımcın olsun canım inşallah tutmuştur. Bende de aynı durum hiç kimseye söylemedim. Sonra tutmazsa herkes soracaktı ben o kafayla insanlara derdimi anlatamam diye söylemedim
Aynen kuzum bide onlara açıklama yapmak istemedim ve artık kimseden teselli duymak istemiyorum derdimiz bize yetiyor zaten ama Allah'ım derdimizin dermani duamızı edelim bekleyelim 🤲

Back