• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün asilamam oldu ilk aşılama denememiz. Bende veya eşimde problem olmadığı halde 9 aydır olmuyordu bakalım hayırlısı😊 hadi bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler heycanimizi paylaşalım.
Benim yeni gonal f 450 başlandı 4. Gün perşembe kontrol denildi aşılama acılı bir işlem mi
Hsg de çok agrım olmuştu korkuyorum :(

Neredeyse hissetmedim bile. Hsg gibi spekulum takiliyor, sonrasinda hicbirsey yok :KK66:) rahim agzina bagli tabi..
Teşekkür ederım ben bugün 4. Gün ıgnemı yaptım kutuda 6 adet var şırınga ama bana persembe gel dedıklerı ıcın carsamba gününe iğne yok böle bir durumda napılıyor

Kızlar merhabalar. 13 ocak saat 00.00da çatlatma iğnesi yaptım. 15 ocak 1 gibi aşılama yapıldı. Aşılamanın yapıldığı gün sadece adet ağrım oldu hafif o kadar. Biraz önce iki defa peçeteye yumurtlama günlerinde olan şeffaf akıntının açık kahverengisi geldi. Bunu yaşayan var mı aranızda? Aşılamadan kaynaklı bir lekelenme olsa ilk günde olması gerekmez miydi?

Kızlar merhabalar. 13 ocak saat 00.00da çatlatma iğnesi yaptım. 15 ocak 1 gibi aşılama yapıldı. Aşılamanın yapıldığı gün sadece adet ağrım oldu hafif o kadar. Biraz önce iki defa peçeteye yumurtlama günlerinde olan şeffaf akıntının açık kahverengisi geldi. Bunu yaşayan var mı aranızda? Aşılamadan kaynaklı bir lekelenme olsa ilk günde olması gerekmez miydi?
Canim hayırli olsun benim o akıntı aşılama olduğum günün gecesi geldi ama kac tane yumurtan gelişmişti senin bazen geç çatlayan yumurtalar olabiliyor 1den fazla olunca ben yerinde olsam bugünü degerlendirirdim

Canim hayırli olsun benim o akıntı aşılama olduğum günün gecesi geldi ama kac tane yumurtan gelişmişti senin bazen geç çatlayan yumurtalar olabiliyor 1den fazla olunca ben yerinde olsam bugünü degerlendirirdim
1 yumurtam vardı canım. Dünü değerlendirdik doktor gün aşırı demişti. Bir de duphaston kullanıyorum o da yapmış olabilirmiş.

Canlarım yarın on üç test vereyim diyoruz bide bugün mide yanması başladı acı acı midem ve şuan hala kasık ağrım devam ediyor bana üç kutu hap verdi bitene kadar dedi birde fitil bitene kadar onlar mi agir geldiki prednol estrofen ve ecopirin bu hapları kullanan varmı aranızda

Canlarım yarın on üç test vereyim diyoruz bide bugün mide yanması başladı acı acı midem ve şuan hala kasık ağrım devam ediyor bana üç kutu hap verdi bitene kadar dedi birde fitil bitene kadar onlar mi agir geldiki prednol estrofen ve ecopirin bu hapları kullanan varmı aranızda
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah yüzün Güler. Sonucu buraya yazmayı unutma sakın 😊 yok ben dediğin ilaçları kullanmıyorum canım

Canim prednol ne için verdiğini söyledi mi çok alakalı bir ilaç değil ecoprin kanı sulandırıcı diğerini bilmiyorum ama prednol neden?

Benim kasık bacak ve bel ağrılarım göğüs hassasiyetim var ama regli olucagim zaman nadir olur progestan yoruyorum gogusu daha çok erken öyle bir belirti için. Kasık ağrılarım çok normal değil regli olucak gibi ağrıyı ama daha baya vakit var reglime Perşembe akşam aşılama oldu bu akşam 4 gün olucak daha bir umitsizlikte sarmiyor değil 🤷🏻‍♀️

Benim kasık bacak ve bel ağrılarım göğüs hassasiyetim var ama regli olucagim zaman nadir olur progestan yoruyorum gogusu daha çok erken öyle bir belirti için. Kasık ağrılarım çok normal değil regli olucak gibi ağrıyı ama daha baya vakit var reglime Perşembe akşam aşılama oldu bu akşam 4 gün olucak daha
Benim kasık bacak ve bel ağrılarım göğüs hassasiyetim var ama regli olucagim zaman nadir olur progestan yoruyorum gogusu daha çok erken öyle bir belirti için. Kasık ağrılarım çok normal değil regli olucak gibi ağrıyı ama daha baya vakit var reglime Perşembe akşam aşılama oldu bu akşam 4 gün olucak daha bir umitsizlikte sarmiyor değil 🤷🏻‍♀️
Benim klomenden aşılamaya hatta bugün aşılamanın 4.günü hala hiçbir ağrım akıntım vs yok. Hiç ümitsizliğe kapılma canım bende bi hakeketlilik olsun isterdim en azından olabilir diye tutunurdum o duyguya. Bakalım nasibimiz neyse o olacak.

Kendimizi dinlemeyelim yanilabiliriz; misal progestan hazimsizlik uyku hali ve kabizlik yapiyor.. o kadar hormon aldik,gogus hassasiyeti de normal.
Okudugum kadariyla hepimiz ayri birsey yasiyoruz ayni sureci farkli doktor protokolleri ile geciriyoruz. Misal; benim bunyem igneli asilamaya 2 kez cevap vermedi, ilaclida sonuc aldik, esime asilma oncesi 2-3gun cinsel perhiz verdiler, asilama sonrasi 2 gun iliski onermediler (malum spekulum kontakt kanama yapiyor) 1 gun dinlen, sonra hayatina devam dedi...
Egilme-kalkma-koşma, spor yapma vs. uyari yok..
14 gun bekliyoruz o kadar ;))

Kendimizi dinlemeyelim yanilabiliriz; misal progestan hazimsizlik uyku hali ve kabizlik yapiyor.. o kadar hormon aldik,gogus hassasiyeti de normal.
Okudugum kadariyla hepimiz ayri birsey yasiyoruz ayni sureci farkli doktor protokolleri ile geciriyoruz. Misal; benim bunyem igneli asilamaya 2 kez cevap vermedi, ilaclida sonuc aldik, esime asilma oncesi 2-3gun cinsel perhiz verdiler, asilama sonrasi 2 gun iliski onermediler (malum spekulum kontakt kanama yapiyor) 1 gun dinlen, sonra hayatina devam dedi...
Egilme-kalkma-koşma, spor yapma vs. uyari yok..
14 gun bekliyoruz o kadar :KK66:)
Haklısın ama elimde değil 😅 bekleyelim görelim zaman çabuk geçiyor gibi şimdiden 4. Günüme girdim bakalım 😊

Back