• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bugün aşılama oldum 2 saat falan sonra karın şişliği kasık ağrım oldu hala ayağa kalktıkça kasık ağrım oluyor sizde var mı böyle bi şikayet
Şuan bir ağrı yok sizin kaçıncı saatte yapıldı aşılamanız. benim normalde kendi catladiginda akıntıdan sonra alttan sancı girerdi 1 gün boyunca ama yerimden kaldırmazdi bu ay ilk defa iğne ile çatladı ve hiç çatlama ağrım yok. 32. Saatte aşılama yapıldı aşılamadan sonra beklerken hafif ağrı oldu o kadar. Şuanda 38. Saatteyim 36dan sonra çatlama oluyor mu biliyor musunuz

Yani şehirden şehire muhakkak değişiyordur ama 7000 tutucagini sanmıyorum. İğne ile yumurta geliştirilen olursanız 1500e yakın iğneler tutuyor o zaten her yerde aynı tutar aslında aşılama bile saçma o ücret biz sperm yıkamayı dışarda yaptırdık doktorun aşılama işleminde ekstra hicbirsey yok diyebilirim 5 dj bile sürmedi. Ben devlette çok iyi bir doktor buldum 2. Deneme gerekirse devlette yaptiricam. Tüp Bebek için SGK faydalanabilmek içinde zaten devlette iğneli tedavi ile 3 defa aşılama yaptırman gerekiyormuş
Çok aydınlatıcı oldu gerçekten çok teşekkür ederim , devlet hastanesinde yapıldığından bilgim yoktu, yarından itibaren bunu da araştırayım, hayırlı güzel haberlerin olsun inşallah
Kızlar bugün asilamam oldu ilk aşılama denememiz. Bende veya eşimde problem olmadığı halde 9 aydır olmuyordu bakalım hayırlısı😊 hadi bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler heycanimizi paylaşalım.

Çok aydınlatıcı oldu gerçekten çok teşekkür ederim , devlet hastanesinde yapıldığından bilgim yoktu, yarından itibaren bunu da araştırayım, hayırlı güzel haberlerin olsun inşallah
Muhakkak araştırın başka ayrıntıları da var tabi. Devlet ve uni. Hastanelerinin tüp bebek merkezleri olabiliyor internette doktorların yorumlarına bir bakın aşılama tutma olasılığı düşük olduğu için ben bu ay kendi doktorumla başladım ilk deneyim olduğu için korktum açıkçası. Ama dediğim gibi iyi bir doktor bulursanız devlet ve unide neden olmasın oralardada ücretsiz değil ilaç ücreti veriyorsunuz ama ne ilaç kullandiricaklarina bağlı araştırmak ve gorusmekten zarar gelmez bence

Şuan bir ağrı yok sizin kaçıncı saatte yapıldı aşılamanız. benim normalde kendi catladiginda akıntıdan sonra alttan sancı girerdi 1 gün boyunca ama yerimden kaldırmazdi bu ay ilk defa iğne ile çatladı ve hiç çatlama ağrım yok. 32. Saatte aşılama yapıldı aşılamadan sonra beklerken hafif ağrı oldu o kadar. Şuanda 38. Saatteyim 36dan sonra çatlama oluyor mu biliyor musunuz
Çatlatma iğnem yapıldıktan sonra benimde aşılamaya kadar ağrım olmadı çatlatma iğnesinden sonra 37. Saatte aşılamam oldu 2-3 saat sonra ağrım başladı

Çatlatma iğnem yapıldıktan sonra benimde aşılamaya kadar ağrım olmadı çatlatma iğnesinden sonra 37. Saatte aşılamam oldu 2-3 saat sonra ağrım başladı
32. Saatte neden asilamam yapıldı anlamıyorum muhtemelen bazen hizli cevap verdiğim için olabilir. 24 36 saat aralığında çatlıyormus bakalım artık benimde şuan hafif ağrılarım başladı herkese çok farklı ilerliyor ya

Merhaba, bende bugün aşılama oldum. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Size aşılma sonrasında nelere dikkat etmeniz gerekiyor diye anlattılar mı ? Bana dinlen dendi ben kalkıp yürürken bile korkuyorum çok mu abartıyorum 😅

Bi şey daha sormak istiyorum acaba aşılama sonrasında ilişkide bulunmak uygun mu ? Doktorum bi sakınca yok dedi ama bazı yerlerde okudum olmaması gerektiğini yazıyorlar. Benim düşüncem de ne kadar çok sperm o kadar iyi ama bilemiyorum

Merhaba, bende bugün aşılama oldum. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Size aşılma sonrasında nelere dikkat etmeniz gerekiyor diye anlattılar mı ? Bana dinlen dendi ben kalkıp yürürken bile korkuyorum çok mu abartıyorum 😅
Merhaba, öncelikle hayırlı uğurlu olsun umarım tutar🙏 banada dün yorma kendini dinlen dedi doktor. Ama bugün normal hayata döndüm tabi yine yediklerime ictiklerime dikkat ediyorum hızlı hareketler yapmıyorum. Ama şöyle birşey var kismetinde varsa zaten olur öyle düşünüp rahatlar kendini

Bi şey daha sormak istiyorum acaba aşılama sonrasında ilişkide bulunmak uygun mu ? Doktorum bi sakınca yok dedi ama bazı yerlerde okudum olmaması gerektiğini yazıyorlar. Benim düşüncem de ne kadar çok sperm o kadar iyi ama bilemiyorum
O gün zaten sperm örneği verildiği icin verimli sperm üretilmiyor birgün sonra girmek daha mantıklı açıkçası 36. Saatte catladigini düşünerek o ilk 24 saatte girdik ilişkiye 24saat yumurta canlı olduğu için geç çatlama olabileceği icin

Kızlar bugün asilamam oldu ilk aşılama denememiz. Bende veya eşimde problem olmadığı halde 9 aydır olmuyordu bakalım hayırlısı😊 hadi bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler heycanimizi paylaşalım.
Mrb canım 7 ocakta bende aşılama oldum aşılamada sadece spektrum takılırken hafif ağrım oldu onun dışında hiç ağrım olmadı. 10. Günüm şuan hiçbir belirtim yok adet olacakmışım gibi hissediyorum.

Merhabalar bende ilk kez aşılamami ocak 4 de oldum Insellah hayirlisi ile sonuclarimizi aliriz. 🍀

Merhabalar bende ilk 3 gün boyunca aşırı bir dikkat olmuştu 😅 yalniz değilsiniz sonra yukari ve aşağı eğilmemi kendimi zorlamami söylediler. Insellah güzel haberlerimizi vermek dilegiyle

Back