- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
- #1.021
Insallah canım üzüldüm yaaa rabbim tekrardan daha saglikli bi gebelik yaşatsın sana canım hakkinda hayırlısı olsun üzme kendiniYok canım daha demedi bısey zaten dun belli oldu yarın tekrardan beta bakıcak artık ondan sonra dusukle ilgili bısey der belki ınsallah kurtaja gerek kalmaz kendiliğinden duser suan tek korkum kurtaj olmaz
Cok tesekkur ederim canım benim amin ınsallah biraz uzulduk ama yapabılcek bısey yok malasef taktir allahtan. Biz biraz fazla kaptırdık kendimizi bu sefer oldu galiba diye o yuzden zor gectı bakalım yarın gıdıcem doktora suan tek duam kurtaj olmadan bu sureci atlatmak ve yarın sorucam neden boyle oldugunu. Anlamadığım nokta daha önce kimyasal gebelik gecırdım ve arastırıldı hersey pırtı var dediler ondan oldu dediler ama bu hamilelikte ıgneye de basladım hemen bu sefer neden olmadı anlamıs degılım demekkı nasip degilmıs ınsallah artık bundan sonraki surec ıcın tekrardan baslamak bunu atlattıktan sonra ınsallahInsallah canım üzüldüm yaaa rabbim tekrardan daha saglikli bi gebelik yaşatsın sana canım hakkinda hayırlısı olsun üzme kendini
Nasip kismet isi bu isler canım en azinsan hamile kalabiliyosun oda bi nimet bence senelerce bekleyip bi kez cift cizgiyi gorememis insanlar var o yuzden kötünün kötüsünü düşün her zaman allah büyüktür üzme kendini inşallah tez vakitte gönlünce olur hersey yavrunu kucagina alırsın dua etmekten başka bişey gelmiyo malesef elimizdenCok tesekkur ederim canım benim amin ınsallah biraz uzulduk ama yapabılcek bısey yok malasef taktir allahtan. Biz biraz fazla kaptırdık kendimizi bu sefer oldu galiba diye o yuzden zor gectı bakalım yarın gıdıcem doktora suan tek duam kurtaj olmadan bu sureci atlatmak ve yarın sorucam neden boyle oldugunu. Anlamadığım nokta daha önce kimyasal gebelik gecırdım ve arastırıldı hersey pırtı var dediler ondan oldu dediler ama bu hamilelikte ıgneye de basladım hemen bu sefer neden olmadı anlamıs degılım demekkı nasip degilmıs ınsallah artık bundan sonraki surec ıcın tekrardan baslamak bunu atlattıktan sonra ınsallah
Simay yeni gordum. HSG cektirmistim bu ay ondan foruma bakmiyordum. Gebeligine kendi bebisim gibi sevinmistim. Duyduklarimla cok üzüldüm. Hic bir sey teselli edemedi su an. Senin icin yapabilecegim bir sey olursa lutfen soyle...Kızlar benim gebelık dusukle sonlanıyor malasef yine umutlar yarıda kaldı ınsallah herkezın saglıklı bir sekılde devam eder
Cok tesekkur ederim canım Saol. Yapılacak bısey kalmadı bu sureci burada o kadar guzel gecırmıstık ki simdi artık Baska zamana kaldı nasip degilmıs sanalda gecmis olsun canım benim ınsallah bırgun burada guzel haberlerimizi vermek nasip olurSimay yeni gordum. HSG cektirmistim bu ay ondan foruma bakmiyordum. Gebeligine kendi bebisim gibi sevinmistim. Duyduklarimla cok üzüldüm. Hic bir sey teselli edemedi su an. Senin icin yapabilecegim bir sey olursa lutfen soyle...
Bu olgunluk ve anlayisla kisa zamanda saglicakla bebisini kucagina alacagina inaniyorum. Bu heyecani seninle yasamak cok guzeldi. Nice guzel haberlerimiz olsun. Ne zaman konusmak istersen bir mesaj uzaktayim.Cok tesekkur ederim canım Saol. Yapılacak bısey kalmadı bu sureci burada o kadar guzel gecırmıstık ki simdi artık Baska zamana kaldı nasip degilmıs sanalda gecmis olsun canım benim ınsallah bırgun burada guzel haberlerimizi vermek nasip olur
Aaa hayırlı olsunKızlar ben de şu An aşılama oldum maşadayım hala kalkmadım
Teşekkür ederim canım 2.aşılamam bakalım artık hayırlısıAaa hayırlı olsun
Bu gecenin hürmetine tutar inşallah canımKızlar ben de şu An aşılama oldum maşadayım hala kalkmadım
Amin amin inşallahBu gecenin hürmetine tutar inşallah canım
Sonucunuz nedirKızlar benim asilamamin 10 günü çok stresli tüm tuttu mu tutmadimi ailemden çok uzaktayım tekim buralarda eşimin görevi icabı sizden başka destegimde yok aileyede demedik tutmazsa uzulmesinler ve dağılmasını istemedik lütfen dua edin bende kendimle beraber herkese dua ediyorum 11 güne gireceğim kasık ağrım artmaya başladı stres yapıyorum kendime
Peki 69,7 12. Gün ilaçtan olabilir miŞevkini kırmak istemiyor insan ama o değerler genelde iğneden dolayı oluyor yinede belli olmaz Allah'tan ümit kesilmez be arkadasim
Canım 11. Gun bu deger ılactan oturu degıldır buyuk ihtimal gebelık vardır canım benim yasadıgım tecrübeden dolayı diyorum bunu tabı ınsallah saglıkla kucağına alırsın ama 2 gunde bir mutlaka beta baktır degerının artmasını kontrol et bizede haber ver ınsallah olmustur sormak istediğin bısey olursa da elimizden geldıgınce cevap verırızArkadaşlar aşılamanın 11.günü kan testi sonucum sizce ilaçtan mı Eki Görüntüle 2785794
Yaa canım insallah bu gecenin hurmetıne duaların kabul olur ınsallah olumlu dursun saglıkla kucağına almak nasip olsunKızlar ben de şu An aşılama oldum maşadayım hala kalkmadım
CanımmBu olgunluk ve anlayisla kisa zamanda saglicakla bebisini kucagina alacagina inaniyorum. Bu heyecani seninle yasamak cok guzeldi. Nice guzel haberlerimiz olsun. Ne zaman konusmak istersen bir mesaj uzaktayim.
Olmaz canım ilaç 10 15seviyelerine cikiyorPeki 69,7 12. Gün ilaçtan olabilir mi
Canim artış önemli ama sağlıklı gebelik için önemli 14.gunde 40 çıktı benim bugün kalp sesini duyduk hayırlı olsun diyebiliriz senin içinde ama tabi artış ve ultrason önemli. Bence tutmuş devamida gelir inşallahHanımlar hayırlı kandiller...Ben aşılama yaptıralı aşılama gününü de sayarsak bugün 12.gün..Kasık ağrımdan dolayı acile gittim bhcgye bakıldı değerim 69.7 çıktı 2 gün sonra tekrar yapılacak kesin bişey söylenmedi ilaçtan ötürü bu kadar yüksek çıkar mı değer sizce arkadaşlar çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?