- 20 Aralık 2020
- 214
- 155
- 18
- 33
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
- #1.001
Amün canım dualarım seninle Insallah bısey olmaz
Sıkıntı yokmuş kızlar yerleşme kanaması dedi. Keseyi ve yolk gördük. Bebiş şuan gözükmedi normal ultrasonda baktık haftaya cumaya inşallahOlmamistir insallah bisey canim naptın doktor ne dedi peki
Yaa cok sukur canım benimSıkıntı yokmuş kızlar yerleşme kanaması dedi. Keseyi ve yolk gördük. Bebiş şuan gözükmedi normal ultrasonda baktık haftaya cumaya inşallah
Iyi bari canim sorunsuz şekilde devam eder inşallah gebeliğinSıkıntı yokmuş kızlar yerleşme kanaması dedi. Keseyi ve yolk gördük. Bebiş şuan gözükmedi normal ultrasonda baktık haftaya cumaya inşallah
Sıkıntı yokmuş kızlar yerleşme kanaması dedi. Keseyi ve yolk gördük. Bebiş şuan gözükmedi normal ultrasonda baktık haftaya cumaya inşallah
Keseyi gördüm yolkuda gordum ya gelir cumadaHadi gözünüz aydın canımm. Çok sevindim Bekle ki gelsinler cuma
Gelir gelir buna şükür. Çok güzel ilerliyorsun. Maşallahhh diyelimKeseyi gördüm yolkuda gordum ya gelir cumada
Valla canım biz son adet tarihinden hesaplandığında 4+5te gittik kese yoktu.bugun 6+0diye gittik ama yumurtam 3 gün geç geliştigi için kesede 5+5gibi duruyor dedi. Herhalde 5. Haftada görünür beni 10gun bekletti ilk gittimdede 4+2 oluyor zaten ondada birşey cikmadiGelir gelir buna şükür. Çok güzel ilerliyorsun. Maşallahhh diyelimpeki Kese aşılamadan ne kadar zaman sonra görülüyor
Ben canım suan hamileyim ama kahverengi akıntım basladı 2 3 gundur suan doktordayım kan verdim sonucu bekliyorumarkadaslar aranizda asilama yapipde hamile olan varmi bizede umut olsun❤
Canim ben ilk asilamamda tuttu. Tabi daha kalp atışı duymadık tehlikeli dönemi atlatmadik ama şuan herşey olması gerektiği gibi ilerliyorarkadaslar aranizda asilama yapipde hamile olan varmi bizede umut olsun❤
Canım benim çok üzüldüm her şeyin hayırlısı Allah daha iyisini en güzelini nasip etsinKızlar benim gebelık dusukle sonlanıyor malasef yine umutlar yarıda kaldı ınsallah herkezın saglıklı bir sekılde devam eder
peki asilamadan sonra belirtilerin varmiydi ❤Canim ben ilk asilamamda tuttu. Tabi daha kalp atışı duymadık tehlikeli dönemi atlatmadik ama şuan herşey olması gerektiği gibi ilerliyor
Canim hiç belirtim olmadı ilk 7 8 gün çatlatma iğnesi etkisi oldu geçti hatta testte negatif çıktı. Sonra adet ağrılarım başladı adet olucam diye beklerken adetim gecikti ilaçtan diye düşündüm progestan kullanıyordum onu bıraktım olmayınca da test yaptım pozitif çıktı. Hiç belirtim olmadı 6+1deyim 1 haftadır goguslerimde acıma var kasık ağrılarım reglimle başladı devam ediyor ara ara okadarpeki asilamadan sonra belirtilerin varmiydi ❤
benim su an aşilamadan sonraki 9. günüm ama sürekli cok siddetli kasiklarim agriyor bel ve sirt agrisi var ondanharic gaz sıkıntım var kabiz gibiCanim hiç belirtim olmadı ilk 7 8 gün çatlatma iğnesi etkisi oldu geçti hatta testte negatif çıktı. Sonra adet ağrılarım başladı adet olucam diye beklerken adetim gecikti ilaçtan diye düşündüm progestan kullanıyordum onu bıraktım olmayınca da test yaptım pozitif çıktı. Hiç belirtim olmadı 6+1deyim 1 haftadır goguslerimde acıma var kasık ağrılarım reglimle başladı devam ediyor ara ara okadar
Bunlar çatlatma iğnesi etkileri valla kimi 12.gunde çıktı diyor ama benim çıkmadı. Hatta adetim geciktigi günde yaptığımda idrar testini silik çıktı kandada 40cikti.benim tavsiyem 14.gun kanda bakmanız olurbenim su an aşilamadan sonraki 9. günüm ama sürekli cok siddetli kasiklarim agriyor bel ve sirt agrisi var ondanharic gaz sıkıntım var kabiz gibive gögüs uclarina az sizinti var.. ne zaman test yapsam acaba çok sabirsizim
Gecmis olsun canım niye düşük oldu peki yaa ilkine kan pihtilasmasindan demistin bunda igne de kullandin diye hatirliyorum sebep neymis peki birsey dediler mi?Kızlar benim gebelık dusukle sonlanıyor malasef yine umutlar yarıda kaldı ınsallah herkezın saglıklı bir sekılde devam eder
Yok canım daha demedi bısey zaten dun belli oldu yarın tekrardan beta bakıcak artık ondan sonra dusukle ilgili bısey der belki ınsallah kurtaja gerek kalmaz kendiliğinden duser suan tek korkum kurtaj olmazGecmis olsun canım niye düşük oldu peki yaa ilkine kan pihtilasmasindan demistin bunda igne de kullandin diye hatirliyorum sebep neymis peki birsey dediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?