• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende sali gunu test yaptirmayi dusunuyordum. :)
1 gun daha bekleyeyim bari.
Benim ki direk gecikirse gel dedi 6 Mart adet tarihim 8 inde gel dedi dayanamam tabi ki:)
Anladim canim benim de normal de Martin 1inde ama bu ilaclar geciktiriyormus o yuzden asilamadan 14 gun sonra falan oluyomus benim geçen ay ki asilamam tutmadi asilamadan 6 gun sonraydi adet gunum ama gecikme oldugu icin 13 gun sonra olmustu

Anladim canim benim de normal de Martin 1inde ama bu ilaclar geciktiriyormus o yuzden asilamadan 14 gun sonra falan oluyomus benim geçen ay ki asilamam tutmadi asilamadan 6 gun sonraydi adet gunum ama gecikme oldugu icin 13 gun sonra olmustu
Asilamadan 6 gun sonra adet neden ki genelde 12-16 gun arasi yapilmaz mi. Yani ovulasyon da yapiyolar ya o yuzden sordum.

Canımm🙏🙏 bu surecte o kadar cok yanımda oldunuz ki gercekten ne guzel bısey bu mutlulugumuzuda huznumuzude paylasmakk🥰🥰 sende oyle canım ıstedıgın zaman dertleşmek ıcın hep burdayım elimden geldıgınce belki aramızda km var ama Bi mesaj bizi baglıyor 🙏 bu gecenın hurmetıne Allahı ıcımızdekı duaları kabul etsin kimseyi evlatla sınamasın ınsallah🥰 bu da bizim sınavımız diyorum bazen ama vardır her şer de Bı hayır hepiniz dualarımdasınız iyi geceler🥰🥰🥀
Naptın canım kürtaj falan olmam inşallah diyordun olmamışsındır inşallah 🙏

Nasilsin canim doktora gittin mi bu ay yeni birsey deniycekmi yada asilama birdaha olacakmisin
Iyiyim canım teşekkür ederim yaa ben asilamalarimi devlette yaptirdim 3. Kez de sans veriliyo yapalim isterseniz dediler açıkçası istemiyorum tekrar aşılamayı herset dort dortlukken olmuyorsa vardır zamanı diyorum şimdilik bıraktım eylül ekim gibi olmazsa tup bebege başlıcam hayırlısı bakalım

Iyiyim canım teşekkür ederim yaa ben asilamalarimi devlette yaptirdim 3. Kez de sans veriliyo yapalim isterseniz dediler açıkçası istemiyorum tekrar aşılamayı herset dort dortlukken olmuyorsa vardır zamanı diyorum şimdilik bıraktım eylül ekim gibi olmazsa tup bebege başlıcam hayırlısı bakalım
Hayirlisi olsun insallah hic ihtiyac duymadan hamile kalirsin ovulasyon testi denedin mi ? Ben hamile kalamadim ovulasyon testiyle ama kalan cok insan duydum belki sana faydasi olur istersen dene bi kez

Hayirlisi olsun insallah hic ihtiyac duymadan hamile kalirsin ovulasyon testi denedin mi ? Ben hamile kalamadim ovulasyon testiyle ama kalan cok insan duydum belki sana faydasi olur istersen dene bi kez
Onuda denedim bi kez canım onla da beceremedik 😂 hayırlısı yaa napalim beklemekten başka çaremiz yok bu ayda zeytinyagda incir yiyorum bakalim artik onlara kaldım napiyim 😂

Onuda denedim bi kez canım onla da beceremedik 😂 hayırlısı yaa napalim beklemekten başka çaremiz yok bu ayda zeytinyagda incir yiyorum bakalim artik onlara kaldım napiyim 😂
Hormonlarina baktirdinmi eger prolaktinin yani sut hormonunda yukseklik varsa cok fazla incir tuketmeyin diyolar ama insallah sifa olur hayirlisiyla nasip etsin Allah

Sen nasılsın canım sen neler yaptın ?
Bende iyiyim cok sukur bu ay doktora gitmedim yine olmayinca bi ay ara vermek istedim onumuzdeki adetle giderim bakalim artik bende haziran gibi tupbebek dusunuyorum artik ikinci olacak tupbebek benim birinci tutmasi 2019 kasimda yapilmisti nasip olmadi bende cabuk pes eden biriyim biraktim hemen ☺️

Back