• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim artış önemli ama sağlıklı gebelik için önemli 14.gunde 40 çıktı benim bugün kalp sesini duyduk hayırlı olsun diyebiliriz senin içinde ama tabi artış ve ultrason önemli. Bence tutmuş devamida gelir inşallah
Bugün hep aklıma geldin acaba bebeğin sesini duydu mu diye 😊 bu mesajın beni çok mutlu etsin Allah tamamını erdirsin inşallah 💕

Amin canım darısı bize. Hatırlarsan geçen aşılamanın tutmadığı hissettiğimi hep söyledim. Ama bu sefer çok güzel hissediyorum inşallah bende 14 gün sonra güzel haberi veririm 😊
İnşallah canım verirsin tabi yat dinlen yorma kendini beslenmene dikkat et. Olumlu düşün olumlu olsun 🙏

benim dün asilamadan sonra 12. günümdü erken gebelik testi yaptim negatif cikti acaba degisebilirmi kizlar 😔
Canim bendede negatif çıktı 12. Gün erken gebelik testinde ona bakma sen 14. Gün kanda bak 14.gun kanda bile 40 çıktı normal idrar testinde silik gözükmeyen bir çizgi çıktı hayal mayal

Canim bendede negatif çıktı 12. Gün erken gebelik testinde ona bakma sen 14. Gün kanda bak 14.gun kanda bile 40 çıktı normal idrar testinde silik gözükmeyen bir çizgi çıktı hayal mayal
14. Gün mü hayali çizgi çıktı bn erken gebelik yapınca acaba yok mu dedim söz halen progesteron kullanıyor musnz .

14. Gün mü hayali çizgi çıktı bn erken gebelik yapınca acaba yok mu dedim söz halen progesteron kullanıyor musnz .
Kullanıyorum sabah akşamdı sadece akşam ağızdan alıyorum artık.valla benim öyle oldu herkesde farklı 12.gunde öğrenende vardı. Ama benim bhcg düşük ilerledi artışım vardı ama düşük ilerliyordu ne belirtim oldu ne başka birşey. Halada belirtim yok bir tek göğüslerim aciyor oda regli gecikmemden 1hafta sonra basladi

Kullanıyorum sabah akşamdı sadece akşam ağızdan alıyorum artık.valla benim öyle oldu herkesde farklı 12.gunde öğrenende vardı. Ama benim bhcg düşük ilerledi artışım vardı ama düşük ilerliyordu ne belirtim oldu ne başka birşey. Halada belirtim yok bir tek göğüslerim aciyor oda regli gecikmemden 1hafta sonra basladi
Bnde bugün gögüslerim niye şişmedi acımadı diye üzüldüm tutmadı mı diye kalp atışını duydunuz inş

Bnde bugün gögüslerim niye şişmedi acımadı diye üzüldüm tutmadı mı diye kalp atışını duydunuz inş
Ya kızlar bende çok yaptım yaşayınca anladım belirtiyi gecikme olmadan beklemeyin belirtim vardı diyenlerinki hayal mantıklı yaklaşın olaya belirtiyi yapan bhcg zaten en erken 12. Günde yükselmeye başlayan hcg belirtisi daha erken olabilir mi olmaz. Sonra tutmadı diye üzülüyoruz ben tutmadı diye ilacı bile bıraktım reglimi bekledim hep bu olumsuz konuşmalar beklentiler yüzünden. Regli gecikmeden belirti beklemeyin kendinizde olan belirti sandiginizda çatlatma iğnesi in etkisi. Benim regli sancım bile oldu yerleşme kanamam olmadı mesela geçen hafta kahverengi peçeteye akıntı süründü o kadar 6+5te duydum kalbi dün. Erkenden test yapıp tutmadı demeyin doktorun bir bildiği var ki ilk kanda bakın diyorlar bende yaptım ama yapmayın gerçekten beklemek zor evet daha bir sürü şey beklicez 2 gün daha sabredip kanda bakın🙏

Ya kızlar bende çok yaptım yaşayınca anladım belirtiyi gecikme olmadan beklemeyin belirtim vardı diyenlerinki hayal mantıklı yaklaşın olaya belirtiyi yapan bhcg zaten en erken 12. Günde yükselmeye başlayan hcg belirtisi daha erken olabilir mi olmaz. Sonra tutmadı diye üzülüyoruz ben tutmadı diye ilacı bile bıraktım reglimi bekledim hep bu olumsuz konuşmalar beklentiler yüzünden. Regli gecikmeden belirti beklemeyin kendinizde olan belirti sandiginizda çatlatma iğnesi in etkisi. Benim regli sancım bile oldu yerleşme kanamam olmadı mesela geçen hafta kahverengi peçeteye akıntı süründü o kadar 6+5te duydum kalbi dün. Erkenden test yapıp tutmadı demeyin doktorun bir bildiği var ki ilk kanda bakın diyorlar bende yaptım ama yapmayın gerçekten beklemek zor evet daha bir sürü şey beklicez 2 gün daha sabredip kanda bakın🙏
Ah canım çok haklısın bende progesteronı teke düşürdüm

bir an umutlandim okuyunca.. negatifi görünce cok üzüldüm sanki biraz kasiklarim agriyor ama beklicem bakalim pazartesi ne olucak 😊 belki kan aldiririm biraz negatif görmekden korkuyorum

Canim ilk asilamamdi. Bende veya eşimde problem yoktu bizim sadece normal ilişkide spermler çok geri geliyordu ben ona çok takılmıştım. birde hsg cektirmistim 7 8 ay olmayınca. hsgyi değerlendirmek istedim aşılama yaptık. iğne kullanmadım ilaçla tek yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vurduk. Çatlatma iğnesinide ilk defa vuruldum onun etkisiyle ilk 8 9 gün göğüslerim hafif acıdı kiramplarim bacak ağrım bel ağrım oldu sonra 8. Günde bıçak gibi kesildiler. 13 veya 14. Günde regli sancılarım başladı sonrasıda yazdığım gibi
Merhabalar bende bu konuyu araştırıyordum benimde ilişkiden hemen sonra da ertesi gümlerde de hep spermler ya da sıvı artık neyse geri geliyor doktora sordunuz mu bunu normal bir şey mi, eşimin sperm testi sonuçları çok kötü ona bağlamalı mıyım bu durumu,

Merhabalar bende bu konuyu araştırıyordum benimde ilişkiden hemen sonra da ertesi gümlerde de hep spermler ya da sıvı artık neyse geri geliyor doktora sordunuz mu bunu normal bir şey mi, eşimin sperm testi sonuçları çok kötü ona bağlamalı mıyım bu durumu,
Ertesi gün gelen artık prostat sıvısıdir. Benim hemen geri geliyordu kilo ile ilgili problemdi bizimki doktora sormadım normal diyorlar çünkü benim düşüncem sadece bu rahatsız ediyordu beni nitekim ilk asilamada tuttu eşimin sperm tahlilide normalden daha iyi seviyelerdeydi bizde cunku

Kızlar benim gebelık dusukle sonlanıyor malasef yine umutlar yarıda kaldı ınsallah herkezın saglıklı bir sekılde devam eder🙏
Gecmis olsun canim ne oldu merak ettim insallah kurtaj olmam yazmissin insallah olmamistirsin ve sorabildin mi doktora neden kaynaklandigini birde esinin sperm sayisi morfolojisi hareketliligi normal mi bunlarda bebegin gelismesini etkiliyor cunku

Back