• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gelir gelir buna şükür. Çok güzel ilerliyorsun. Maşallahhh diyelim 🧿 peki Kese aşılamadan ne kadar zaman sonra görülüyor
Valla canım biz son adet tarihinden hesaplandığında 4+5te gittik kese yoktu.bugun 6+0diye gittik ama yumurtam 3 gün geç geliştigi için kesede 5+5gibi duruyor dedi. Herhalde 5. Haftada görünür beni 10gun bekletti ilk gittimdede 4+2 oluyor zaten ondada birşey cikmadi

Herkese Umut Olsun....
Arkadaşlar ben 40 yaşındayım 4 ay önce evlendim doktorumuz yaş itibariyle çatlatma iğnesi ile tedaviye başlayalım dedi.Aralık ayında Letu kullandım 5 gün sonrasında 1 yumurtam oluştu 18 mm çatlatma iğnesi oldum ancak tutmadı.Ocak 2021 de yine letu kullandım sonrasında sağda 3 yumurtam oluştu 2 si 18 mm 1 tanesi çok gelişmemişti.Bu yumurtaları boş geçmeyelim aşılama yapalım dedi.Aşılama günü eşimde 5 milyon hareketli çıktı herkes çok üzüldü tabi ama yinede yaptık bir umut diye. Doktorumuz %2 en fazla tutma oranı dedi. Martta tüp bebeğe geçelim dedi. Aşılamadan 10 gün sonra kan testi yaptırdım 0,93 çıktı.Hamile değildim. Bu zamana kadar kör olana kadar sizlerin yazdıklarınızı okuyup hep bir umut bir belirti bekledim.Hiçbir şey yoktu. 10 günden sonra 50 kg ağırlığında eşya taşıdım tek başıma yedim içtim yapılmaması gereken herşeyi yaptım.2 gün önce adet günümdü ve adet belirtilerimin hepsi vardı. İlk gün klasik olarak gecikme oldu ikinci gün yoldan geçerken test aldım dedim bir bakayım. Dün öğrendim ki hamileyim kızlar hcg değerim 242 çıktı yarın tekrar kan vereceğim.Benimle kalıp kalmayacağını bilmiyorum bütün dualarım bizimle kalması üzerine ancak şunu anladım ki kızlar ne zaman kafa rahatlıyor normal hayata devam ediyorsunuz o zaman mucize gerçekleşiyor.İlk aşılamam değerler çok düşük şans %2 yapılmaması gereken herşey yapılmış ama bir mucize. Dualarım her zaman sizinle Rabbim en kısa sürede dileyen herkesi evlat sahibi yapsın.Bu süreçte yorumlarınız benim için çok değerliydi Teşekkür ediyorum

Kızlar benim gebelık dusukle sonlanıyor malasef yine umutlar yarıda kaldı ınsallah herkezın saglıklı bir sekılde devam eder🙏

peki asilamadan sonra belirtilerin varmiydi ❤
Canim hiç belirtim olmadı ilk 7 8 gün çatlatma iğnesi etkisi oldu geçti hatta testte negatif çıktı. Sonra adet ağrılarım başladı adet olucam diye beklerken adetim gecikti ilaçtan diye düşündüm progestan kullanıyordum onu bıraktım olmayınca da test yaptım pozitif çıktı. Hiç belirtim olmadı 6+1deyim 1 haftadır goguslerimde acıma var kasık ağrılarım reglimle başladı devam ediyor ara ara okadar

Canim hiç belirtim olmadı ilk 7 8 gün çatlatma iğnesi etkisi oldu geçti hatta testte negatif çıktı. Sonra adet ağrılarım başladı adet olucam diye beklerken adetim gecikti ilaçtan diye düşündüm progestan kullanıyordum onu bıraktım olmayınca da test yaptım pozitif çıktı. Hiç belirtim olmadı 6+1deyim 1 haftadır goguslerimde acıma var kasık ağrılarım reglimle başladı devam ediyor ara ara okadar
benim su an aşilamadan sonraki 9. günüm ama sürekli cok siddetli kasiklarim agriyor bel ve sirt agrisi var ondanharic gaz sıkıntım var kabiz gibi 🥴 ve gögüs uclarina az sizinti var.. ne zaman test yapsam acaba 🤔 çok sabirsizim😓

benim su an aşilamadan sonraki 9. günüm ama sürekli cok siddetli kasiklarim agriyor bel ve sirt agrisi var ondanharic gaz sıkıntım var kabiz gibi 🥴 ve gögüs uclarina az sizinti var.. ne zaman test yapsam acaba 🤔 çok sabirsizim😓
Bunlar çatlatma iğnesi etkileri valla kimi 12.gunde çıktı diyor ama benim çıkmadı. Hatta adetim geciktigi günde yaptığımda idrar testini silik çıktı kandada 40cikti.benim tavsiyem 14.gun kanda bakmanız olur

Kızlar benim gebelık dusukle sonlanıyor malasef yine umutlar yarıda kaldı ınsallah herkezın saglıklı bir sekılde devam eder🙏
Gecmis olsun canım niye düşük oldu peki yaa ilkine kan pihtilasmasindan demistin bunda igne de kullandin diye hatirliyorum sebep neymis peki birsey dediler mi?

Gecmis olsun canım niye düşük oldu peki yaa ilkine kan pihtilasmasindan demistin bunda igne de kullandin diye hatirliyorum sebep neymis peki birsey dediler mi?
Yok canım daha demedi bısey zaten dun belli oldu yarın tekrardan beta bakıcak artık ondan sonra dusukle ilgili bısey der belki ınsallah kurtaja gerek kalmaz kendiliğinden duser suan tek korkum kurtaj olmaz

Back